MILITECH Vojenské Spec Taktické Puška Jednu Slučku FLYYE FY-SL-S001 Jediný Bod Závesu Bezpečnostného Pásu Postroj Pre Puška Guľomet

Nový produkt

Skladom

€9.07

Pridať do obľúbených

*** Kliknite Tu a pridať náš obchod do Obľúbených ***

Kúpiť S Dôverou! Náš Záväzok voči vám: Budeme používať naše 14-ročné skúsenosti ako Výrobca Zabezpečiť, aby ste mali príjemný nákup skúsenosti. Radi vám odpovieme na všetky otázky a otázky, akonáhle je to možné. Budeme loď vašej objednávky, rýchlym a efektívnym spôsobom. Necháme pozitívnu spätnú väzbu a dúfam, že sme sa získať tvoje

Doprava:

**Používame www.haix.sk je poštovné kalkulačku na stanovenie nákladov na prepravu. Nebudeme účtovať manipulačný poplatok.

**Používame hlavne komerčné dodacej služby, ako sú Fedex/DHL/TNT/UPS/EMS/SF-Express/Mýta pre naše vysoko oceňujú položky. Prosím preštudujte náš zoznam a pokojne kontakty nás, ak máte akúkoľvek otázku.

**Máme loď od pondelka do piatku (s výnimkou dní pracovného voľna) a väčšina sobotu. Objednávky zaplatené a platby vymazané o 4pm Čína čas, bude odoslaný ten istý deň.

Pozeráte sa na Jeden Kus výpis Flyye je Jediný Bod Závesu.

Vysoko kvalitný Nylon Konštrukcie

Takže to gear viac odolné na obvyklé opotrebovanie

Materiál je odolný voči vode a skvelé pri manipulácii vlhkom prostredí

Tactial šatka je veľmi odolný pre použitie na všetky SMGs a bojovej pušky.

Môže byť použitý v kompaktné zariadenie je zasunuté režim nosenia a CQB streľba - a s lusknutím push-button, sling plne spravy dopredu pre maximálne zamerané slobody na around-the-roh streľba.

Obsahujú Kovové rýchle odnímateľný závesných hákov

Doprava

Spätná väzba

Boli by sme veľmi vďační za vaše pripomienky o každej transakcii. V prípade, že ste nešťastný o naše produkty, prosím, láskavo kontaktujte nás a my vám snažiť vyhovieť vašim potrebám.

Všetky položky predávané u nás sú garantované na jej kvalitu vždy! Dostanete presné položky zobrazené a opísané vždy! Nákup z nás s dôverou!! Pozrite komentáre od našich spokojných zákazníkov nižšie!!!

Veľmi vám ďakujem za venovanie pozornosti naše vop a tešíme sa na mať hladké obchodného vzťahu s vami.

Investícia do výrobkov na ochranu pred znamená viac, než to, čo to stojí, dôrazne vám odporúčame, zákazníkov k nákupu certifikované produkty od certifikovaných dodávateľov, len. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Štítky: taktické bezpečnosť, puška bezpečnosť, postroj bezpečnostný, Lacné taktické bezpečnosť, Vysoká Kvalita puška bezpečnosť, Čína postroj pre bezpečnosť Dodávateľov.

Číslo Modelu FY-SL-S001
Textílie Typ Tkané
Pohlavie Unisex
Názov Značky MILITECH
Položka Druh Sady
Materiál Nylon
Funkcia Nepremokavé
Použitie Utility A Bezpečnosť
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 6cm (9.84in x 9.84in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MILITECH Vojenské Spec Taktické Puška Jednu Slučku FLYYE FY-SL-S001 Jediný Bod Závesu Bezpečnostného Pásu Postroj Pre Puška Guľomet

MILITECH Vojenské Spec Taktické Puška Jednu Slučku FLYYE FY-SL-S001 Jediný Bod Závesu Bezpečnostného Pásu Postroj Pre Puška Guľomet

Súvisiace produkty

Porovnať