Wbmqda Ročníka, Guľôčky Z Prírodného Kameňa Starožitné Zlata Farba Crystal, Náramky Pre Ženy Móda Boho Turecký Šperky, Doplnky Strany

Nový produkt

Skladom

€3.26

Pridať do obľúbených

Produkty Podrobnosti

Výrobok Dĺžka:26 mm | Hmotnosť : 25.9 g Značka: Wbmqda Množstvo: 1piece Materiál :Prírodný Kameň,Kryštál, zliatiny Zinku s antique gold Plating plavidlá Dizajn: vintage vzhľad tému Šperky,tak možno nejaké drobné bodky alebo crack na povrchu Farba: prosím, láskavo prijmi trochu farebný rozdiel ako každý kameň je iný a jedinečný,snažíme ukázať pravdivý obraz.

Zobraziť Produkty

Veľkosť Prsteňa 1.pripraviť aslip papiera a kravatu na prst 2.Označiť na križovatke na papier 3.Zmerať dĺžku a potom získať circumfererce POZNÁMKA: 1. Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

2. Veľkosť môže mať 2-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať. Wbmqda víta vás Máme profesionálnych dizajnérov vytvoriť viac módne, nostalgia, klasické, farebné šperky pre vás Otázky od zákazníkov 1. Ako udržať sledovania môj pozemok?

Môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: ( skopírovať do prehliadača). 2. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľavy alebo pre dodanie zdarma na základe množstva, ktoré si chcete objednať. Doprava čas je 3-7 pracovných dní.(Ak chcete určený nás tretej strane, môžeme loď náklad na svojho zákazníka priamo!Uisťujeme vás, a verte nám, nebudeme zanechať akékoľvek informácie o nás.)

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

3. Je tam nejaký ciel?

Zvyčajne sme vyhlásiť najnižšiu cenu vyhnúť ciel. Z dôvodu rôznych národných politík v rôznych krajinách, clá by byť pre kupujúcich " účet. Preto sa, Prosím, zanechajte nám správu pri zakúpení preto, aby nám povedal, ako veľmi môžete zaplatiť za ciel. 4. Nemá farbu prísť vypnúť alebo zmeniť na čiernu?

Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, z karátovým zlatom, meďou, trvalé a Anti-fade, ochrany životného prostredia, pohodlné a ľahké na nosenie, alergie zadarmo zaručiť.

5. Je tam nejaký problém o veľkosti?

Prosím, presne podľa našich metóda merania na nákup. 6. Výrobky môžu byť prispôsobené. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie.

Šperky údržba

Štítky: Náramky Pre, crystal náramky pre ženy, prírodný kameň náramok, Lacné náramky pre, Vysoká Kvalita crystal náramky pre ženy, Čína prírodného kameňa náramok Dodávateľov.

Expresná Doprava Zadarmo Objednávky>150usd Zadarmo DHL\EMS\FEDEX...
Funkcia Crystal Náramky
Funkcia 2 2018 Nový Príchod H Náramky
Jemné alebo Módne móda
Číslo Modelu S-0332
doprava Objednávky>10USD,doprava Zdarma
Štýl Bohemia
Spona Typ Prepínač-spony
Pohlavie Ženy
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
darček pre Mama \ Priateľka \ Manželka \ Dcéra \ Kamarátky \ Sami
Funkcia 3 Ženy Módne Šperky, Náramky
Kovové Farby Starožitné Pozlátené
Tvar\vzor Kolo
Náramky Typ Oblasť Činnosti Náramky
farba Starožitné Zlata
Materiál Crystal
Proces Korálkami ručne
Položka Druh Náramky
guľôčka prírodný krištáľ korálky
Drop shipping Drop Shipping prijať
dĺžka 21cm
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Názov Značky wbmqda
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Nastavenie Typu Napätie Nastavenie
Kompatibilita No
Veľkosť Balenia 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Wbmqda Ročníka, Guľôčky Z Prírodného Kameňa Starožitné Zlata Farba Crystal, Náramky Pre Ženy Móda Boho Turecký Šperky, Doplnky Strany

Wbmqda Ročníka, Guľôčky Z Prírodného Kameňa Starožitné Zlata Farba Crystal, Náramky Pre Ženy Móda Boho Turecký Šperky, Doplnky Strany

Súvisiace produkty

Porovnať