3 Panel Plátno Umenie textúrou lacné Ručne Maľované Abstraktnú olejomaľbu žltá modulárny obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba bez rámu

Nový produkt

Skladom

€24.58

Pridať do obľúbených

Veľkosť:

(1inch=2,5 cm) Veľkosť 110x50cm : 30x50cm,20x60cm,20x60cm

( 12x20inch, 8x24inch,8x24inch)

Celková veľkosť je 110x80cm(44x32inch)

Size150x70cm : 40x60cm,30x90cm,30x90cm

(12x24inch, 12x36inch ,12x36inch)

Celková veľkosť je 150x70cm(60x28inch) Pozornosť

Žiadny Rám,Plátno len

(pls kontaktujte nás, ak potrebujete rám .)

Balík Kroky

1.Valcované s trubkou. 2.Valcované s hrúbkou vodotesný film.

3.Dobre chránený pásky

Jedinečný Dizajn

Každý olejomaľba bude 100% maľoval zručný umelec v číne. Každé umelecké diela budú pôvodné jedinečný dizajn múr umenia pre vaše domáce dekorácie.

Vrátenie Zaručená

Spokojnosť zákazníkov je pre nás najdôležitejší.

To je Refundácia Zaručené, ak sa nebudete cítiť dobre o plátno olejomaľby z akéhokoľvek dôvodu po prijatí položky. Môžete mať náhradu aj vtedy, ak vaše zvieratko nie ako maľovanie.

Služby zákazníkom

Ak máte akékoľvek problémy s maľovanie alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás. my sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom Kým nebudete spokojní.

O Nás

Sme profesionálna ručne maľované olejomaľba veľkoobchodný dodávateľ z číny. Ponúkame plátno fotografie priamo z umelca. ako moderné nástenné maľby, abstraktné modulárny maľba, krajiny plátne obrazy, strom obrazov na stenu, moderné umenie obrázok, seascape obrazy, plátno obrázok kvet, zviera, olejomaľba na plátne, žirafa, maľovanie, moderné, abstraktné Afrike obrázok, západ slnka obrázky, sunrise plátno na stenu umenie, zvierat obrazov na stenu, sexy nahé olejomaľby, slávny nahé plátno obrazu, abstraktné plátno umenie, tradičné Európske nástenné plátno umenie, nástenné obrazy pre obývacia izba dekorácie. Tiež, všetky štýl maľby je prístupné, ako realistická olejová maľba, príroda krajinomaľbou, moderné, abstraktné reprodukcia olejomaľby, pop dekorácie plátno na maľovanie, alebo klasický vlastné plátno olej obrázok. Tieto obrazy sú najlepšie diela pre Obývacia Izba dekorácie, obývacia izba, Spálňa decor, Jedáleň, Hala, Kuchyňa, Kancelária, Hotel, Kaviareň, vináreň a chodby. Veríme, že naše obrazy budú jedinečný darček pre vašich priateľov, rodiny, deti ,manželky a manžela. Prosím, nenechajte si ujsť príležitosť, aby si tieto dokonalé obrazy!

Štítky: Obrázok Obývacia Izba, Obrazov Na Stenu, olejomaľba, Lacné obrázok pre obývacia izba, Vysoko Kvalitných obrazov na stenu, Čína olejomaľba Dodávateľov.

Rám No
Materiál Plátno
Podpora Base Plátno
Tvar Obdĺžnik
Médium Akryl
Predmety Abstrakt
Štýl Abstrakt
Názov Značky homarlt
Druh Olejovej Maľby
Formulár Jeden
Pôvodný Áno
Veľkosť (Palce) 150cmx70cm bez rámu, 110cmx50cm bez rámu
Rám režim Bez rámu
Číslo Modelu 3P28bf
Technics Ručne Maľované
Veľkosť Balenia 90cm x 5cm x 5cm (35.43in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3 Panel Plátno Umenie textúrou lacné Ručne Maľované Abstraktnú olejomaľbu žltá modulárny obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba bez rámu

3 Panel Plátno Umenie textúrou lacné Ručne Maľované Abstraktnú olejomaľbu žltá modulárny obrazov na Stenu Pre Obývacia Izba bez rámu

Súvisiace produkty

Porovnať