1PCS 12-24v Nepremokavé Motocykel, Auto Zásuvky pre zapaĺovač Zapojte Napájacie Zásuvky

Nový produkt

Skladom

€2.05

Pridať do obľúbených

Stav:100% Zbrusu nový, Vyrobený z spomaľovač horenia materiálov S vodotesnou veko; Bývanie je vyrobená z plastu, ktorý je s odolnosť voči vysokým prúd, vysokej teploty a odolné voči opotrebovaniu, Široko napájanie vozidla, GPS, mobilný telefón, fotoaparát, mp3 Vhodné pre akékoľvek DC 12V/24V motocykel, boat, jazda na koni kosačky, traktor, auta, atď.

O Zásielke 1. Poštovné sa v 24 hodín. 2. DOBA prepravy je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 3. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci ochrany času , prosím, kontaktujte nás. Vrátime vám alebo poslať znovu. O Spätnú Väzbu 1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2. Spätná väzba je veľmi dôležitá .

3. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. 4. Ak necháte negatívnu spätnú väzbu pred kontaktujte nás, budeme acount môžete dať až po predaj sevice, vďaka

Štítky: zásuvky napájania, zásuvky zásuvky napájania, zásuvky plug, Lacné zásuvky napájania, Vysoká Kvalita zásuvky zásuvky napájania, Čína zásuvky plug Dodávateľov.

Názov Značky AiELEMZION
Vstupné Napätie 10-19V
Počet Výstupné Rozhrania 1
Výstupné Napätie 10V-19V
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1PCS 12-24v Nepremokavé Motocykel, Auto Zásuvky pre zapaĺovač Zapojte Napájacie Zásuvky

1PCS 12-24v Nepremokavé Motocykel, Auto Zásuvky pre zapaĺovač Zapojte Napájacie Zásuvky

Súvisiace produkty

Porovnať