Pôvodné pravého kolesa robot vysávač Diely príslušenstvo Pre balíka ilife V3s pro V5s pro robot Vysávač kolieska motory

Nový produkt

Skladom

€16.84

Pridať do obľúbených

Pôvodné pravého kolesa robot vysávač Diely príslušenstvo Pre balíka ilife V3s pro V5s pro robot Vysávač kolieska motory Kompatibilné s modelom: Položka Na balíka ilife v3s pro v5s pro Balík obsahujúci: 1x Pravého kolesa s motorom

Záruka & Návrat Politiky

Sme zárukou spokojnosti pre korektné a primerané kupujúceho. Ak položka je poškodený na mieste, prosím, družstvo urobiť fotografie alebo videá na problém a odošlite nám na overenie. Pre potvrdil výrobok chybný o váš súhlas, môžeme vás poslať náhradné diely zadarmo, ale za prípadné poškodenie alebo škody je dôsledkom kupujúci používaním, Kupujúci je potrebné zdieľať niektoré sumy.

Spätná väzba

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".

Zásielky budú doručené do 35 dní vo väčšine krajín . Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, negatívnu spätnú väzbu.

Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Kontaktujte Nás

Nechajte 24 hodín pre nás odpoveď, Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nie je plný.

Vzhľadom na niektoré ISP SPAM filter nastavenia možno nebudete môcť prijímať naše odpovede; ak máte problémy dostávať naše e-maily,možno budete musieť použiť iný e-mailový účet, kontaktujte nás.

Vážime si vašej komunikácie a budeme sa snažiť v našich maximálne úsilie na vyriešenie akýchkoľvek problémov môže existovať.

Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte si náš obchod k "Moje Obľúbené" zoznam.

Štítky: Vysávač Časti, Lacné Vysávač Časti, Pôvodné pravého kolesa robot vysávač Diely príslušenstvo Pre balíka ilife V3s pro V5s pro robot Vysávač kolieska motory.

Vákuová Časť Typ Kolesá
typ 3 na balíka ilife v5s pro
typ 4 na balíka ilife časti
Druh Vysávač Časti
Typ 5 na balíka ilife robot vauum cleaner časti
Číslo Modelu Na balíka ilife V3s pro V5s pro
typ 2 na balíka ilife v3s pro
typ 1 vysávač kolieska
Názov Značky FGHGF
Package 1pc Pravého kolesa
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodné pravého kolesa robot vysávač Diely príslušenstvo Pre balíka ilife V3s pro V5s pro robot Vysávač kolieska motory

Pôvodné pravého kolesa robot vysávač Diely príslušenstvo Pre balíka ilife V3s pro V5s pro robot Vysávač kolieska motory

Súvisiace produkty

Porovnať