Lewinner nové Bluetooth 4.2 Hifi Slúchadlá s duálny Mikrofón, A7 TWS Bezdrôtových Slúchadiel Stereo Mikrofón pre Telefón S Nabíjačkou Box

Nový produkt

Skladom

€27.17

Pridať do obľúbených

Lewinner nové Bluetooth 4.2 Hifi Slúchadlá s duálny Mikrofón, A7 TWS Bezdrôtových Slúchadiel Stereo Mikrofón pre Telefón S Nabíjačkou Box

Vážený Zákazník

Veľmi vám ďakujem za výbere našich šport, bluetooth headsety,prosím, prečítajte si náš návod starostlivo maximizethe výhody nášho výrobku.Naše bluetooth headsety arewell navrhnutý s štýlový,prenosný,inteligentné vystupovanie,rovnako ako mocný funkcie.máme vlastné patenty z celého radu našich bluetooth headsety.Adopyed top zaručeného elektronického akustické technológiu,naše bluetooth, reproduktory, sa dostanete do nádherný sviatok hudby bez ohľadu na to, kedy orwhere.Sme tu vždy venoval sami vytvoriť pohodlnejšie,zaujímavý a inteligentný život pre každého!

Popis Funkcie:

Prvý pomocou:

Zúčastniť sa dvoch slúchadlá, stlačte obe on / off tlačidlo pre 6 sekúnd, kým červená a modrá kontrolka obaja začnú blikať. Počkajte tri sekundy, dve slúchadlá bude spojiť sa navzájom automaticky. V tomto bode, slúchadlá, ktoré bliká červené a modré svetlo je hlavným sektorom, a ten, ktorý bliká modré svetlo je vice sektora. Potom vyhľadávanie na zápas zariadenie, ktoré mená "A7" vo vašom mobilnom telefóne, kliknite na pripojenie, zariadenie bude k dispozícii. Keď je zariadenie v prevádzke, stlačte niektoré on-off tlačidlo na 6 sekúnd, oba sektory budú zatvorené v rovnakom čase.

Non-prvý pomocou:

Zúčastniť sa akéhokoľvek slúchadlá, stlačte tlačidlo on / off tlačidlo pre 6 sekúnd, kým červená a modrá kontrolka začne blikať. Potom vyhľadávanie na zápas zariadenie, ktoré mená "A7"vo vašom mobilnom telefóne, kliknite na tlačidlo pripojiť. Slúchadlá je hlavným sektorom, môže byť použité priamo. Ak chcete použiť TWS režim, prosím, vezmite mimo iného sektora a stlačte tlačidlo on / off tlačidlo na 4 sekundy, kým modrá kontrolka začne blikať. Potom počkajte na 3 sekundy, oba sektory sa budú pripájať automaticky. Keď je zariadenie v prevádzke, stlačte niektoré on-off tlačidlo na 6 sekúnd, oba sektory budú zatvorené v rovnakom čase.

Poznámka: Keď v TWS režim, iba hlavné odvetvia majú hlas v talk. V iných audio výstup stavu, ako je napríklad hudba / video Obe uši môžu byť zdieľané.

Zdvihnúť telefón:

a:telefón môžete používať aj na odpoveď, po odpoveď by ste mali zvoliť Bluetooth párovanie meno pred, môžete vytvoriť Bluetooth hovor;

b:odpoveď s Bluetooth slúchadlá, krátke stlačte tlačidlo on / off tlačidlo hlavných slúchadlá na odpoveď; podržte tlačidlo na približne 2 sekundy odmietnuť.

Vytočte číslo:

Potom, čo váš telefón a zariadenie Bluetooth pripojené, dial s telefónom, musíte vybrať názov Bluetooth hovoriť s Bluetooth zariadenia. V štáte, podržte 2 sekundy, bude telefón opakovanie posledného čísla.

Krúžok off /čakajúci Hovor:

Odpoveď: Krúžok vypnutie telefónu.

B: krátko stlačte tlačidlo on / off tlačidlo na krúžok mimo hovor;

C: podržte tlačidlo on / off tlačidlo hlavných slúchadlá na 2 sekundy počkať, alebo obnoviť hovoriť.

Audio prehrávanie:

Po pripojení zariadenia Bluetooth, prehrávanie skladby na mobilný telefón a skladbu na mobilný telefón budú prenesené na zariadenie Bluetooth. Ak nie je hudba, audio výstup v mobilnom telefóne, je potrebné upraviť do Bluetooth zariadenia; Bluetooth slúchadlo nemôže nastavenie hlasitosti priamo, by ste mali upraviť vo vašom mobilnom telefóne.

a:krátke stlačte tlačidlo on / off tlačidlo hlavných slúchadlá na prehrávanie alebo prerušenie zvuku.

b:krátke stlačte tlačidlo on / off tlačidlo podpredseda slúchadlá hrať ďalší zvuk.

Nabíjanie:

1、Dať slúchadlá do nabíjanie prípade, kryt na nabíjanie prípade, stlačte tlačidlo napájania na plnenie prípade, slúchadlá indikátor sa zmení na červené. keď slúchadlá bliká modré svetlo, nabíjanie je dokončené.

2、Použite dodanú Micro USB nabíjací kábel na nabíjanie nabíjanie prípade, štyri svetlá zapnúť a blikajúce, po všetkých štyroch svetiel zobraziť hore, znamená to, že nabíjanie je dokončené.

Tlačidlo funkcie:

Jedno slúchadlo pracovný režim:

1、S slúchadlo mimo: podržte tlačidlo on / off tlačidlo pre 4 sekúnd, prístroj sa dostane do prepojenie-späť režime, len pripojiť k mobilnému telefónu, ktorý bol pripojený. Podržte tlačidlo na 6 sekúnd, slúchadlá dostane do párovacieho režimu, môžete vyhľadať Bluetooth mená "A7" spárované s telefónom, nebol nikdy pripojený. Ak bol telefón spárovať, budete musieť nájsť telefónu nastavenia Bluetooth Spárovať Bluetooth name " A7 "Kliknite na pripojenie pred použitím.

2、s slúchadlo, ale nie je pripojený na mobilný telefón: dvakrát kliknite na tlačidlo on / off tlačidlo na prepínanie Čínština a angličtina riadok systému. Krátke stlačte znovu na spárovaný mobilný telefón. Dlhým stlačením na 4 sekundy, aby sa vypol.

3、s slúchadlo po úspešnom spárovaní: krátkym stlačením tlačidla spustite prehrávanie alebo prerušenie zvuku. Dlho stlačte tlačidlo na 2 sekundy, opakovanie posledného čísla. Dlhým stlačením na 4 sekundy, aby sa vypol. Dvojitým kliknutím si do hlasových pokynov systém.

4、S slúchadlo po úspešnom spárovaní: krátko stlačte tlačidlo on / off tlačidlo odpovedať. Dlho stlačte tlačidlo na 2 sekundy odmietnuť. Dlhým stlačením na 4 sekundy, aby sa vypol.

5、Ak bolo spárovanie úspešné, odchádzajúci hovor nie je pripojený: krátko stlačte tlačidlo on / off tlačidlo na krúžok vypnúť ptt. Dlhým stlačením na 4 sekundy, aby sa vypol.

Štítky: Bluetooth Slúchadlá & Slúchadlá, Lacné Bluetooth Slúchadlá & Slúchadlá, Lewinner nové Bluetooth 4.2 Hifi Slúchadlá s duálny Mikrofón, A7 TWS Bezdrôtových Slúchadiel Stereo Mikrofón pre Telefón S Nabíjačkou Box.

Nepremokavé No
Funkcia 4 Prenosné Pravda Bezdrôtové Slúchadlá TWS Mini Slúchadlá bluetooth
Je bezdrôtové Áno
Podpora Pamäťovej Karty No
Ovládanie Hlasitosti Áno
Funkcia 3 Bluetooth Slúchadlá TWS Slúchadlá Pravda, Bezdrôtová s mic
Funkcia 2 TWS Stereo Slúchadlá Bezdrôtové Slúchadlá Bluetooth 4.1 športové slúchadlá
Funkcia 1 Prenosné Pravda Bezdrôtové Slúchadlá TWS Mini Slúchadlá Bluetooth 4.2
Funkcia 8 Bezdrôtové slúchadlá Bluetooth Headset s Mikrofónom power bank
S Mikrofónom Áno
Číslo Modelu A7
Ovládacie Tlačidlo Áno
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Vocalism Princíp Dynamický
Názov Značky Lewinner
Bezdrôtové Typ Bluetooth
Komunikácia Bezdrôtové
Podpora Apt-x Áno
Názov produktu Mini Dvojičky Pravda Slúchadlo Headset TWS bezdrôtové bluetooth
Funkcie 5 Bluetooth 4.2 Pravda, Bezdrôtová Stereo slúchadlá headset handsfree
Konektory Žiadne
Odolnosť 32Ω
Podpora APLIKÁCIÍ No
Funkcia 7 Bezdrôtové Stereo Slúchadlá s Prenosné Nabíjačky, Bluetooth slúchadlá
Citlivosť 96±3dB
Štýl In-Ear
Funkcia 6 Bluetooth Slúchadlá TWS Slúchadlá Pravda Bezdrôtové slúchadlá
Frekvenčný Rozsah 20-20000Hz
Funkcia Internet Bar,pre Video Hry Pre Mobilný Telefón,HiFi Slúchadlá,Spoločný pre Slúchadlá,Šport,Pre iPod
Konektor Typu Bezdrôtové
Veľkosť Balenia 13cm x 10cm x 8cm (5.12in x 3.94in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Lewinner nové Bluetooth 4.2 Hifi Slúchadlá s duálny Mikrofón, A7 TWS Bezdrôtových Slúchadiel Stereo Mikrofón pre Telefón S Nabíjačkou Box

Lewinner nové Bluetooth 4.2 Hifi Slúchadlá s duálny Mikrofón, A7 TWS Bezdrôtových Slúchadiel Stereo Mikrofón pre Telefón S Nabíjačkou Box

Súvisiace produkty

Porovnať