Vox StompLab IIG 2G Modelovanie Gitara Efekt Procesor

Nový produkt

Skladom

€95.60

Pridať do obľúbených

PREHĽAD

Na StompLab série účinok pedále sú pôsobivé nových kandidátov, ktoré pack silné zvuky do kompaktný a sofistikované hľadá kovové telo. Zvukové variácie sú kategorizované podľa štýlu, ako napríklad rock, blues, a balady, takže je jednoduché aj pre začínajúcich používateľov, ak chcete vyvolať požadovaný zvuk. Okrem StompLab IG je určené na gitaru modelovanie a StompLab IB vyhradená basy modelovanie, účinkujúcich aj StompLab IIG a IIB, ktoré poskytnú vyjadrenie pedál. S high-kvalitné vyzerá, plus jej kvalitný zvuk, StompLab séria bude skvelým spoločníkom pre gitaristu alebo bassist pre nadchádzajúce roky.

Po prvé, pozrite sa na zvuky!

Multi-efekty jednotky obsahujú neuveriteľne pestrú škálu zvukov, ktoré sa pohybujú od skreslený k čistej a čírej počet tieto zvuky môžu byť šokujúce. Hoci majú veľký počet zvukov je veľkou výhodou, môže premôcť začínajúceho užívateľa, spôsobuje ťažkosti alebo zmätok. Na StompLab series je navrhnutý tak, aby boli ľahko použiteľné, aj začínajúci hráči. Vzhľadom k tomu, každý program s názvom hudobný štýl, ako napríklad rock, blues, alebo kovové. Budete môcť nájsť perfektný zvuk bez toho, aby sa obávali so špecifickým účinkom mená. Hudobné štýly, ktoré sú rozdelené do desiatich typov, a pokrývajú všetko od rovno-dopredu tradičné štýly na nepredvídateľný, nezvyčajné zvuky. Existuje desať varianty pre každú kategóriu, tak môžete byť istí, že nájsť zvuky sa vám páči.

Vytvorte si vlastné originálne zvuky!

Jednoducho hrá prednastavených zvukov je veľa zábavy, ale budete určite chcieť vytvoriť niektoré vaše vlastné originálne zvuky ako dobre. Na StompLab IG obsahuje 103 typy modelovanie účinkov. Tieto účinky sú kategorizované ako pedál, amp, disk, skriňa, modulácia, delay a reverb efekty. Keď redukcia šumu je v cene, môžete použiť až 8 z nich súčasne. Každý efekt typu poskytuje viacero parametrov, ktoré môžete hlboko upraviť a vytvoriť si perfektný zvuk. Keďže zvuk motora je rovnocenné s tými, najlepšie na celom svete best-selling VT+ série modelovanie zosilňovačov a ToneLab série multi-efekt jednotiek, je potrebné žiadne ďalšie zárukou kvality. Zvuky môžete vytvoriť môžu byť uložené ako 20 používateľa programov.

Vyzerá to skvele!

Na StompLab série bol navrhnutý s veľkou starostlivosťou, a to nielen pre jeho zvuk, ale aj pre jeho vynikajúce estetické. Budete nikdy unavený cool kovový exteriér. Pedál dizajn pripomína vintage VOX wah pedál, ktorý je určite na podporu inšpiráciu. Jednou z atrakcií StompLab série je kvalitný vzhľad, ktorý je neslýchané, medzi inými kompaktný multi-efekt jednotiek. Znie to vynikajúce, vyzerá to skvele a je to dostatočne kompaktné, aby sa zmestili do gig bag, takže ich môžete vziať ju spolu s vami kdekoľvek hudby vás, rýchlo a ľahko.

Balené s pohodlným funkcie vrátane tuner!

Na StompLab séria má vstavaný chromatické karty, takže nebudete musieť poskytnúť samostatne. Tri-LED indikátor umožňuje ladenie jednoduché. Pre pohodlie na javisku, je vypnúť funkciu, ktorá vám umožní naladiť bez toho, aby počuli od druhých. Slúchadlá môže byť tiež pripojené, takže budete môcť hrať doma neskoro do noci, bez rušivých ktokoľvek. Prevádzky na batériu robí tieto jednotky sú ľahko prenosné, nechať si môžete vychutnať vážne zvuk z gitaru alebo basu, nech ste kdekoľvek.

Silné zvuky a sofistikovaný vzhľad ktoré otrasú očakávania pre kompaktné guitar multi-efekt jednotiek.

FUNKCIE celkom 100 prednastavené programy sú rozdelené do štýly ako rock, blues, metal, pop Ľahko použiteľné rozhranie; aj noví používatelia môžu okamžite prístup zvuky, ktoré chcú! StompLab IG poskytuje 103 typy modelovanie účinkov, StompLab IIG poskytuje 104 typy, StompLab IB poskytuje 60 typov, a StompLab IIB poskytuje 61 typy Každý efekt model sa môže pochváliť zvuk motora, ktorý bol destilované z celosvetovo najpredávanejších VT+ série modelovanie zosilňovačov, ako aj ToneLab série multi-efekt jednotiek. Úprava a uloženie 20 svoje vlastné užívateľské programy Až osem účinok modely môžu byť použité súčasne Sofistikovaný vzhľad, ktorý bol nepredstaviteľné pre starších účinok jednotiek. Na StompLab IIG a IIB poskytnúť expression pedál, ktorá vám umožňuje ovládať rôzne parametre efektu vrátane wah a objem obojsmerné napájanie; pracuje na batérie alebo na SIEŤOVÝ adaptér (predáva sa samostatne)

ŠPECIFIKÁCIE

StompLab IIG Modelovanie Gitara Efekt Procesor Typ Účinok

Pedál (8): Comp, Wah, Auto Wah, Brn Oktáva, Akustické, U-Vibe, Tón, Krúžok Mod

Amp(44) : BTQ Čistý, Čistý Čistý, Čistý Jazz 1, Jazz Čistý 2, Cali Clean 1, Cali Čistý 2, Cali Čisté 3, Cali Čisté 4, Vox AC4, Vox AC15TB, Vox AC15, Vox AC30TB, Vox AC30HH, Vox lámanie chleba, NÁM Blues 1, NÁM Blues 2, NÁS Blues 3, NÁM Blues 4, NÁS 2x12 1, NÁM 2x12 2, NÁS 2x12 3, NÁM 2x12 4, UK Rock 1, UK Rock 2, UK Rock 3, UK Rock 4, BTQ OD, Vox NT15, Vox AC30BM, UK Kovov 1, UK Kovov 2, UK Kov 3, UK Kovové 4, NÁS HiGain 1, NÁM HiGain 2, NÁS HiGain 3, NÁM HiGain 4, NÁS Kovov 1, NÁM Kovov 2, NÁS Kov 3, NÁM Kovové 4, BTQ Kovov 1, BTQ Kovov 2, BTQ Kovov 3

Jednotka (18): Tón Pohon, Modrá Jednotky, Treble Boost, Gold Drive, Trubky OD, Brit Viesť, Tuku, Kovové Dist, Rock Planet, Trubice Dx, Orange Dist, Klasik+, Germánium Fuzz, Veľké Fuzz, Vox Tón Bender, Octa Fuzz, Techno Fuzz, Drvič

Skriňa (12): Tweed 1x8, Tweed 1x12, Tweed 4x10, Čierna 2x10, Čierna 2x12, Vox AC15, Vox AC30, Vox AD120VTX, UK H30 4 x 12, UK T75 4 x 12, NÁM V30 4 x 12, Vlastné

Štítky: vox stomplab, gitara účinok, gitara modelovanie procesor, Lacné vox stomplab, Vysoká Kvalita gitara účinok, Čína gitara modelovanie procesor Dodávateľov.

Číslo Modelu IIG
Druh Účinky
Veľkosť Balenia 23cm x 15cm x 8cm (9.06in x 5.91in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 1.05kg (2.31lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vox StompLab IIG 2G Modelovanie Gitara Efekt Procesor

Vox StompLab IIG 2G Modelovanie Gitara Efekt Procesor

Súvisiace produkty

Porovnať