Mairuige Veľká Podložka pod Myš 730 * 330 mm Špeciálne tvarované Čierna Klávesnica Rýchlosť Mat gamepad pre domáci Desktop, Notebook Darček

Nový produkt

Skladom

€10.06

Pridať do obľúbených

Oheň dragonPbpad veľké myši pa d 730 * 330 mm klávesnice rýchlosť Mat koberec gamepad podložka pod myš Koberec pre hru desktop PC, notebook

Urobíme to najlepšie pre vás!

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Odpovieme vám hneď ako to bude možné!

Ruský Priateľ poznámka: Pretože vzťah medzi colnej politiky vašej krajiny; vyplniť celú správnu adresu a informácie o príjemcovi, prosím, inak nie je možné prijímať vášho tovaru; Ďakujeme!

5823082300194372 kruhové USA $ 2.69

/kus USA $ 2.69

/kus USA $ 2.69

/kus USA $ 2.69

/kus USA $ 2.69

/kus USA $ 2.55

/kus USA $ 2.76

/kus USA $ 2.49

/kus USA $ 2.49

/kus

1. Podložka pod myš značky: pbpad

1. Podložka pod myš veľkosť: 730 * 330 Hrúbka: 3 mm

Podložka pod myš verzia: rýchlosť verzia

3. Podložka pod myš materiál: guma

Funkcie: splachovacie non-sklzu, nie fade, perfektný okraj ...

Poznámka 1. Z dôvodu rôznych displejov a osvetľovacie zariadenia, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na fotografii. Ďakujeme!

2. Vzhľadom na ručné meranie, umožňujú chyba merania 0,5-1 cm.

1) akceptujeme platby cez Alipay, Western Union, TT. Väčšina bankové karty sú akceptované bezpečné elektronické platby technológie

2) Platba musí byť vykonaná do troch dní od vytvorenia objednávky.

3) Ak dražby nemôže byť vnímaný ihneď po dražbe, odporúčame vám počkať pár minút pred opakovaním. Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

Doručenie do celého sveta (s Výnimkou poštových úradoch niektorých krajinách a vojenské poštová / poštách)

2. Objednávka je spracovaná v určenom čase po potvrdení platby.

Poskytujeme len potvrdené adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať s doručovaciu adresu.

4. V dôsledku rôznych displejov a osvetlenie, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na fotografii. Ďakujeme!

5. Dodacia lehota stanovená dopravcom s výnimkou víkendov a sviatkov. Dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať harmonogram a bude reagovať tak, aby vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vzhľadom na rozdiely v podmienkach, a čas, rozhodli sme sa dodať tovar z nášho prvého skladu pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a máte 30 dní na odstúpenie od dátumu doručenia. Ak tento výrobok bude zlikvidovaný pre viac ako 7 dní, má sa za to, ako sa používa, a nebudeme kompenzovať, alebo ho nahradiť. Bez výnimky! Prepravné náklady sú rozdelené medzi predávajúcim a kupujúcim.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v originálnom obale a musí byť vybavené prepravné číslo zásielky, dôvod, pre náhrady, a vaše poštové smerovacie číslo.

3. Vrátime vám plnú ponúkanie cien za poplatok. Po prijatí pôvodného tovaru a package všetky komponenty a príslušenstvo, kupujúci a predávajúci sa zrušiť transakciu s www.haix.sk. Alebo môžete vybrať možnosť to zmeniť.

Ak výrobok () nemá žiadne reklamy, my nesie plnú prepravné náklady.

1. 12 mesiacov obmedzená záruka výrobcu škody (nie vrátane položka poškodenia a / alebo nesprávne prijatí). Doplnky majú 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar musí byť podaná a vrátil sa počas záručnej doby (ak je to možné, použite originálne balenie). Musíte popísať chybu a poskytnúť vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť uplynul záruky.

Súhlasíte so všetkými pravidlami vyššie!

Sme udržať vysoký štandard kvality, 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba od zákazníkov je veľmi dôležité. Žiadame vás, aby ste nás kontaktovať, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť problém a celkovú spokojnosť.

Ak nebudeme rozumieť im, riešenie problému je nemožné!

Štítky: Veľká podložka pod myš, podložka pod myš, podložka pod myš veľké, Lacné veľká podložka pod myš, Vysoká Kvalita Podložka Pod Myš, Čína podložka pod myš veľkých Dodávateľov.

Veľkosť 730X330MM
Zdroj category Miesto, aby
Spôsob spracovania Na obrázku vlastné
Produkty Stav Skladom
Číslo Modelu 16
Vzor Rôzne veľkosti
Názov Značky Mairuige
Model Vlastné
Proces Termotransferové
Štýl Non-slip
Funkcie Protišmykové, klávesnice pad
Druh Osobné produkt
Materiál gumy + handričkou
Jeden obojstranná tlač Jeden
Package Áno
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Mairuige Veľká Podložka pod Myš 730 * 330 mm Špeciálne tvarované Čierna Klávesnica Rýchlosť Mat gamepad pre domáci Desktop, Notebook Darček

Mairuige Veľká Podložka pod Myš 730 * 330 mm Špeciálne tvarované Čierna Klávesnica Rýchlosť Mat gamepad pre domáci Desktop, Notebook Darček

Súvisiace produkty

Porovnať