Titán Nehrdzavejúcej Ocele Čaj Nádrž Box čaj Plechovky, Kovové Mini Prenosné Cestovné čaj caddy Tesnenie Čaj Úložný Box

Nový produkt

Skladom

€7.25

Pridať do obľúbených

Mini čaj hrnce. -Multi-color voliteľné-Materiál: hliníková zliatina-Šírka: 4,5 cm -Vysoká: 6,5 cm -Objem: 60ml Veľké veľkosti. -Multi-color voliteľné-Materiál: hliníková zliatina-Šírka: 5.5 cm -Vysoká: 9.2 cm -Objem: 140ml O preprave: Rýchly spôsob dopravy budú vybrané pre vás na základe vašej objednávky. Prosím potvrďte adresa je správne, ak ste objednávku. Pre ruských zákazníkov, prosím, láskavo nezabudnite napísať svoje meno a priezvisko.

Výhody pre veľkoobchod: Väčšina položiek, ktoré sú zobrazené na riadku majú na sklade zabezpečiť rýchle dodanie. Dobrá kvalita a konkurencieschopné ceny. Drop shipping je k dispozícii. Vyberie rýchle dodanie spôsob, ako pre vaše poradí, ako máme veľmi profesionálne prepravné špeditéri, aby sa tovar dorazí rýchle a bezpečné. Skontrolovať každý detail pred odoslaním. Rýchle pred a po predaji reakciu na akékoľvek otázky.

Výhody pre hromadnú výrobu: Trial ,malé objednávky sú prijateľné. Vysoká kvalita a dobré ceny. Prísne kontroly kvality počas výrobného procesu. Rozšírené stroj na výrobu. Pekné prevedenie v každom kroku. Vynikajúci dizajn, tím môže splniť vaše OEM objednávky. Potvrďte s vami každý detail pred začatím výroby. Poslať obrázky počas výroby, ukázať každý pohyb. Rýchle pred a po predaji reakciu na akékoľvek otázky. Zariadi dopravu pre vás, ak je to potrebné,

O spätnú Väzbu: Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi kvality a služieb. Zadarmo darček bude zaslané na ďalšej objednávke ako DARČEK, ale prosím zanechať odkaz, aby ako vyslaný.

Štítky: čaj nádrž, Čaj Caddy, Čaj Plechovky, Lacné čaj nádrž, Vysoko Kvalitný čaj caddy, V číne čaj plechovky Dodávateľov.

balenie 1
Použitie čaj hrniec
Názov Značky SIBAOLU
Korenia Kontajner štýly Pokrytie
Číslo Modelu Sto dvadsať dva tisíc sto štyri
Veľkosť S
Funkcia Eco-Priateľský
Kapacita 150ml
Druh Skladovanie Fliaš & Pohárov
Materiál kov
Kovové Typ Hliníkové Zliatiny
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Titán Nehrdzavejúcej Ocele Čaj Nádrž Box čaj Plechovky, Kovové Mini Prenosné Cestovné čaj caddy Tesnenie Čaj Úložný Box

Titán Nehrdzavejúcej Ocele Čaj Nádrž Box čaj Plechovky, Kovové Mini Prenosné Cestovné čaj caddy Tesnenie Čaj Úložný Box

Súvisiace produkty

Porovnať