Fotografia v Pozadí pláže Digitálna Tlač Novorodenca Pozadia Pre Photo Studio D-9279

Nový produkt

Skladom

€8.04

Pridať do obľúbených

O našej značky HUAYI Sme profesionálne fotografovanie pozadie výrobcu,Máme vlastný photo studio a náš profesionálny tím. Naše pozadie je primárne zamerané na novorodencov,detí, dospelých,sviatky,narodeniny,svadby,atď. Naši dizajnéri môžu navrhnúť rôzne pozadia, podľa potrieb každého zákazníka. Ak potrebujete vlastné pozadie prosím, neváhajte nás kontaktovať.

2 druhy materiálov

Umenie Textílie (Predvolené )

(jemné pletenie,mäkké,0,3 mm hrúbky ,nízka hmotnosť ,non-glare)

Umenie Tkanina je najviac predajného materiál, tento materiál je ľahký, malý vodotesný, mierne diaphanous.Kvôli non-reflexné, je vhodný pre vnútorné použitie.Tam budú nejaké vrásky pri otvorení zásielky, Je potrebné csutomer železa zadok na odstránenie vrások(nie celé).

a čo je najdôležitejšie,je to nákladovo efektívne.

Bavlna Polyester ( Vyššiu Cenu ,prosím, kontaktujte predávajúceho, ak chcete )

Porovnaj čl textílie kulisu, bavlna, polyester je umývateľný, odolný bezšvové,reuseable ,skladacia,nie sú reflexné,jasné a vrások zadarmo!

Ak pozadí je špinavé,môžete si ju hodiť do práčky.Hrubé,odolné,svetlé farby,bez švu.Môže byť použité viackrát,vhodné pre Profesionálnych Fotografov a Foto Štúdia.

Je preferovanou voľbou pre fotografov.To môže byť sklopená pre jednoduché prenášanie.

Addit tohto služby,Prosím kontaktujte nás 1.Pridajte horný/dolný vrecku alebo otvor 2.Valcované odosielanie kulisu 3.Môže byť prispôsobený na akejkoľvek veľkosti 4.Pozadie môže byť osobný vzor,pridať fotky,upravovať farba/štýl 5.Drop shipping 6.Najmä urýchlené,Spracované objednávku do 24 až 48 hodín a dodáva. F&Q Otázka:Aký je rozdiel medzi tenké vinyl(čl textílie) a polyesteru?

Odpoveď: Tenký materiál vinyl: Nie vodotesný;Môžu byť použité len pre vnútorné fotografie;Viac na jednorazové použitie.Maximálny súvislý šírka 300 cm

(iných obchodoch:maximálna môžu byť rezané 180 cm,väčšie veľkosti pozadia musia byť zostrihané;)

Polyester Materiál: Hrubší ,Maximálne plynulý šírka 300 cm,Možno prať a žehliť;Všetky skladacia, ľahko sa prenáša,Ekonomické ceny, vyššiu kvalitu!Môže byť použitý na vnútorné i vonkajšie fotografie;je možné používať a uchovávať dlhší čas.Pre polyester pozadí,môžete umyť alebo železa ho odstrániť záhyby,vrásky sú ľahko odstrániť.

Otázka:Ako môžem upraviť pozadie na predaj?

Odpoveď:môžete odosielať vlastné informácie a veľkosť na náš zákaznícky servis prostredníctvom Diskusie alebo Objednávku Správy. Naši dizajnéri vám dizajn pre vás.

Otázka:Ako si môžem prispôsobiť pozadí nie je na predaj?

Odpoveď:môžete posielať obrázky alebo nápady a veľkosť, ktorú chcete náš služby zákazníkom, a naši dizajnéri sa bude snažiť dizajn podobný podklad pre vás.

Otázka:mám súbory môžu byť vytlačené priamo, ako poslať k vám?

A:povedz nám, Prosím, veľkosť, ktorú chcete.

Pixel obrazu je najlepší viac ako 3000px * 3000px, alebo rozlíšenie minimálne 300dpi,inak tlače bude rozmazané.

Otázka:Ako prispôsobiť pozadí?

Odpoveď:môžete odoslať prispôsobiť informácie podľa čísla na obrázku tu.

Náš dizajnér bude vykresľovanie pre vás, potom som sa poslať vám vykresľovanie pre potvrdenie.

Otázka:Ako dlho bude stáť poslať pozadie na mňa?

Odpoveď: potrebujeme 2-4 pracovné dni na výrobu po poriadku.Zvyčajne je potrebné poslať do Spojených Štátov 12-20 pracovných dní, Európa, Ázia, Oceánia trvá 15 až 30 pracovných dní. Afrika, Južná Amerika trvá 25-60 pracovných dní. Poznámka Brazília trvá 40-90 dní. Ak ste sa dočkať, až Získať balík, prosím, kontaktujte nás a vyberte si rýchle dodanie

Štítky: novorodenca pozadie, pozadia pre fotografie, pozadie pláže, Lacné novorodenca pozadie, Vysoko Kvalitné pozadia pre fotografie, Čína prostredí pláže Dodávateľov.

Druh počítač tlač
Číslo Modelu D-9279
Veľkosť (mm) 3x5ft, 4X6FT, 5x7ft, 5x10ft
Štýl Deti
Package Áno
Materiál Umenie textílie
Názov Značky HUAYI
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 5cm (11.81in x 9.84in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.32kg (0.71lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Fotografia v Pozadí pláže Digitálna Tlač Novorodenca Pozadia Pre Photo Studio D-9279

Fotografia v Pozadí pláže Digitálna Tlač Novorodenca Pozadia Pre Photo Studio D-9279

Súvisiace produkty

Porovnať