Priemer 14 mm Výstup 30 mm, Dĺžka 102 mm, červ turbo gear box jediný výstupný hriadeľ vretena , na GW80170 NMRV030

Nový produkt

Skladom

€7.69

Pridať do obľúbených

Vážený zákazník,

Dôležité Politické,

Nemecké colné: príplatok 6 Eur za value >22 Eur.

Švédsky colné : extra 7.5 Eur na hodnotu value >150 Eur.

Najlacnejšie metóda loď do Ruska, cez Čínu Post Vzduchu Parcela ( CDEK alebo TONY, bez cla).

Upozornenie:

1. Nechajte váš e-mail , alebo by sme nemali zodpovedný za žiadnych okolností nemôže loď.

Ak potrebujete veľké množstvo, prosím kontaktujte nás a získajte najlepšie veľkoobchodné ceny a prepravné náklady.

2. Úprimne nábor na celom Svete Agent na najnižšiu cenu.

3. Sme maximálne profesionálny /spoľahlivý výrobca/dodávateľ Elektrický Motor a Príslušenstvo v Čína (pevninská časť).

Budeme vždy snaha ponúknuť nielen produkty vysokej kvality, rozumné ceny, ale tiež bezpečný a pohodlný nákup prostredie. Otázky a pripomienky sú vítané.

Doprava Tipy:

1. Takmer všetky položka je na sklade, budeme posielať do 24 hodín. Po miesto objednávku, môžete požiadať o SLDPRT a IGS súbory všetky motory.

2. Express : Sme----Agent----DHL/FedEx----Zákazník . Balík DHL/FedEx celkové náklady na 3 dni. Sledovacie číslo vyjde v 3 dní.

Ak potrebujete poslať priamo do DHL/FedEx bude ukladať 3 dni, cena 5~10-krát viac.

3. Post Air Mail niekedy sa omešká, pls nenechávajte 1~3 hviezdy spätnú väzbu.

Ak poštovné odkladu , kontaktujte nás rozšíriť ochranu čas pred sporu, a zostať v kontakte, je ide pre nás. Budeme zdieľať kupujúci blacklist na všetkých Čínskych dodávateľov ak zvýšiť spor bez kontaktovať nás prvý.

4. Ak máte vo Vzdialenej Oblasti DHL/FedEx, vyhradzujeme si právo účtovať poplatky za Diaľkové za Príplatok.

5.Radi by sme vždy vyhlásiť nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Alebo pls zadať vyhlásil, aby sa zabránilo zbytočné problémy na colnici.

Zákazníci zodpovedný za cla .

Dodávame:

DC /AC Motor, Červ Gear Motor, Ostrohu Gear Motor, Stepper Motor, Synchrónne Gear Motor, Servo Motor, Lineárny Pohon, Štetec, motor, Striedavý motor, Elektrický Adaptér, Napájanie, Motor, Regulátor.

Tuhý /Pružnej Spojky, Univerzálnych Kĺbov, Načasovanie Pásy, Načasovanie Kladky, Čelné Prevodovky, Uhlový prevod, zariadenie Stojan, Reťaze, reťazové kolesá, Nápravy, Ložísk a pod. Môžete prechádzať kategórie.

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.haix.sk Escrow. V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard alebo Bankovým Prevodom . Viac možností platby budú pridané v blízkej budúcnosti.

Escrow je bezpečné, jednoduché a je to ZADARMO. Nie je potrebné vytvoriť viazaný účet. Všetko, čo potrebujete, je Alibaba.com Členstvo. Escrow je zadarmo pre kupujúcich, nie?t musieť zaplatiť za Escrow.

Sme tiež accpet Westernunion .

Budeme posielať položky do 1 až 3 dní po vašej úhrade.

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Dodávame prostredníctvom Čína Príspevok Vzduchu Parcely/e-Mail v predvolenom nastavení, ktoré zvyčajne trvá 15 až 35 dní. Je to závisí od destinácie a účinok oboch zvyky, sviatky, počasie.

Ak potrebujete rýchlejšie dodania si môžete vybrať EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, ale kupujúci by mal platiť expresný príplatok.

Prosím, dobre všimnite si, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie ako sa dá.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok . Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Sme zodpovední za škody a straty v poštovné, dokonca myslel, že škoda je takmer nemožné.

Ponúkame voľné náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme vymieňať si ich čo najskôr.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je moc na našu prácu. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu . My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1. Fotografie a obchodné značky sú prijaté podľa seba, každý, kto kopírovať z nás bez nášho súhlasu, sa bude zaobchádzať s právnymi akcia!!!

2. Veľmi dôležité: Elektrický motor nakladanie by nepresahujúcim hodnotenie turque, alebo to bude poškodený.

3.Tešíme sa na našu budúcu spoluprácu.

4.Obrázky možno trochu rozdiel, prosím, aby sa objekt ako štandard.

5. Akékoľvek otázky a pripomienky sú vítané. Prosím chatu s nami, alebo zanechať správu, sme on-line do bellowing obdobie.

Kontaktujte Nás: Joron Huang

TradeManager ID: cn1000693206

Štítky: hriadeľ vretena, 3 mm hriadeľ, vreteno box, Lacné hriadeľ vretena, Vysoko Kvalitnej 3 mm hriadeľ, Čína vretena box Dodávateľov.

Štruktúra Žiadne
Nátery Žiadne
Celková Dĺžka 102 mm
Max. Krútiaci moment 3000 N*cm
Výstup Jedným Výstupným Napätím
Čistá Hmotnosť 0.13 kg
Výstup Dĺžka 30 mm
Materiál Ocele
Kľúčové Šírka 5 mm
Meterial 45#Ocele
dĺžka 102 mm
farba Silivery
Krútiaci Moment Kapacita 3000N*cm
Priemer Hriadeľa 14 mm
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 13cm x 15cm x 9cm (5.12in x 5.91in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Priemer 14 mm Výstup 30 mm, Dĺžka 102 mm, červ turbo gear box jediný výstupný hriadeľ vretena , na GW80170 NMRV030

Priemer 14 mm Výstup 30 mm, Dĺžka 102 mm, červ turbo gear box jediný výstupný hriadeľ vretena , na GW80170 NMRV030

Súvisiace produkty

Porovnať