Nový Príchod! Bezdrôtové 315mhz alebo 433mhz Vonkajšie veľký impulz Solárny Siréna s LED blikajúce odpoveď zvuk chooseable 130 dB

Nový produkt

Skladom

€58.71

Pridať do obľúbených

2013 Nový Príchod! Vonkajšie veľký impulz Solárny Siréna s LED blikajúce odpoveď zvuk chooseable 130 dB vezmite Prosím na vedomie, 315 MHZ alebo 433 MHZ, štandardné dodanie 315 MHZ.

Funkcie:

Módne a vodotesná konštrukcia

Alarm s bliká červená svetlo a zvuk

Solárne napájanie, energeticky úsporné a priateľské prostredie

Zvuk budíka: 130 dB

300x190x65mm

Frekvencia: 315MHz

Obsah Balenia

1 x Bezdrôtové Solárny Strobo Vďaka za návštevu našej predajni a vitaj ďalej. Inštalačná Príručka Ak potrebujete, môžete sa obrátiť aj na políciu, hasičov, nemocnice alebo iné núdzové personál prísť do vášho domova okamžite. Môžete sa obrátiť na dieťa/starší na overenie, či sú v poriadku a nepotrebujú asistance.

Máme viac Bezdrôtové pripojenie a Káblové Snímače/Detektory pre vás vybrať, ak máte všetky potrebné alebo špecifické požiadavky,Prosím, kliknite na kúpiť:

O prepravnej

Ako na prepravu spôsobom, budeme vyberať najlepšie a najrýchlejšie jeden pre vás podľa rôznych krajín. Keďže Čína Príspevok Vzduchu Parcely zakazuje batérie, budeme normálne loď položke cez Holandsko Post ,Singapur, Poštou alebo Švédsko Post miesto. Prosím, neváhajte a kontaktujte ma kedykoľvek, ak máte nejaké otázky.Prajete u dobrý deň!

O prehlásenie

Ak sa rozhodnete, DHL alebo Fedex,politiku každá krajina je iný, budete musieť zaplatiť dodatočné colné poplatky.Nemôžeme to zmeniť.Ale môžeme vyhlásiť, nízka cena.Aby sa zabránilo vysokým colné poplatky.Ak je váš balík je 1-3 kg, sme predvolené vyhlásiť $20-$50.Ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky. Prosím, nechajte správu na mňa.Každý kupujúci má povinnosť vymazať ciel.Ak zásielku nie je možné zúčtovať, to bude zničená. To bude veľmi veľká strata.Ak chcete zabrániť strate. Prosím vyberte vhodné prepravné služby.ďakujem.

Štítky: siréna solárne, vonkajšie sirény, siréna 433mhz, Lacné solárne siréna, Kvalitné vonkajšie sirény, Čína siréna 433mhz Dodávateľov.

Druh Solárny Strobo
frekvencia 315mhz / 433mhz
Zvuk Budíka 130 dB
Názov Značky eMastiff
Číslo Modelu LB4
Bezdrôtové vzdialenosť 60 m v otvorenom priestore
Zabudovanú záložnú batériu Vstavaná batéria
Funkcia Zvukové a bleskové (Flash)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 35cm x 25cm x 12cm (13.78in x 9.84in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 1.3kg (2.87lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nový Príchod! Bezdrôtové 315mhz alebo 433mhz Vonkajšie veľký impulz Solárny Siréna s LED blikajúce odpoveď zvuk chooseable 130 dB

Nový Príchod! Bezdrôtové 315mhz alebo 433mhz Vonkajšie veľký impulz Solárny Siréna s LED blikajúce odpoveď zvuk chooseable 130 dB

Súvisiace produkty

Porovnať