8PK-CT009 Multi-Purpose Kliešte Vysoko Kvalitné Kliešte Nástroj Metrika Veľkosť Vodič Frézy Kábel Striptérka

Nový produkt

Skladom

€12.26

Pridať do obľúbených

8PK-CT009 Multi-Purpose Kliešte Vysoko Kvalitné Kliešte Nástroj Metrika Veľkosť Vodič Frézy Kábel Striptérka Špecifikácie: Materiál: S45C

Tvrdosť: HRC 45±3

Stripping Drôt: 2.6, 2.0, 1.6, 1.3, 1.0, 0.8, 0.6 mm

Skrutka Frézy: M2.6, M3 M3.5, M4, M4.5, M5

Krimpovacie: 2.6~1.3 mm, 1,0~0.6 mm

Celková Dĺžka: 210mm

Položka Váha: 199g

Veľkosť balenia: 28 * 9.8 * 2cm

Hmotnosť balenia: 234g Package: Blister Karty

Podmienky služby Zásielky Platby akceptujeme Alipay, T/T, Western Union, Paypal a Víza platby. Okrem Alipay, transformovať poplatok je zákazník strane. Venujte prosím objednávku do 3 dní, a zabezpečíme zásielky 1-2 dni. Po službe Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní withour položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť v prvom rade pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: kábel striptérka, Kliešte nástroj, Vodič Frézy, Lacné kábel striptérka, Vysoko Kvalitné kliešte nástroj, Čína vodič frézy Dodávateľov.

Číslo Modelu 8PK-CT009
DIY Dodávky Elektrické
Názov Značky ELECALL
Materiál Chróm Vanádiová
Druh Multifunkčné
Aplikácia Multi Funkčné
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 4cm x 12cm (11.81in x 1.57in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 0.383kg (0.84lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

8PK-CT009 Multi-Purpose Kliešte Vysoko Kvalitné Kliešte Nástroj Metrika Veľkosť Vodič Frézy Kábel Striptérka

8PK-CT009 Multi-Purpose Kliešte Vysoko Kvalitné Kliešte Nástroj Metrika Veľkosť Vodič Frézy Kábel Striptérka

Súvisiace produkty

Porovnať