Leane Creatief tvorby modelu loptu tvar sviečka, plesne pre diy

Nový produkt

Skladom

€3.87

Pridať do obľúbených

Názov: Sviečka plesne Typ: plesne Miesto pôvodu: Čína (pevninská časť) Materiál:PC vysokej teplote odolného plastu Funkcia:KUTILOV, Sviečky Formy Funkcia:Vysoká teplota odolný materiál Farba: Náhodný Farba Package: 1 ks

Sviečka v procese tvorby: Kúrenie vosk,

Nalejeme do formy na 210℉-250℉

O 1 cm hrubé

Pridať horúci vosk po spevnení

Tepelnej rozťažnosti a kontrakcii

Pokračovať v pridávaní

Odstrániť po vychladnutí obrázok vysvetľuje takto

Platby prijímame Alipay,T/T, a western Union Doprava Zvyčajne svoje pozemky sú dodávané do 7 dní. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Dodacia lehota: doprava Zadarmo poslať Čína príspevok, väčšina krajiny sa môžu dostať na 15~35 dní. Rusko a Brazília sa pomaly, môže potrebovať 20~90 dní. Ak váš nedostal do 45 dní, prosím, napíšte mi, idem sa pozrieť za vás. Vrátenie a Záruka akceptujeme výrobok vrátiť do 7 dní. Návrat Nákladnej bude zodpovednosť predávajúceho, ak je problém s kvalitou, alebo dostanete výrobok nie je popísané, inak kupujúcemu bude niesť vrátenie tovaru a vrátenie peňazí nie je povolené (v Prípade vrátenia výrobku, prosím, originál balenia) vysoko oceňujeme váš 5-Hviezdičkový POZITÍVNU spätnú Väzbu. Máme program, ktorý automaticky odpovede hneď, ako si nechať váš názor. Sme veľmi vďační za vaše rady, ktoré nám umožňuje ponúknuť lepšie služby pre vás. Ak je nejaký PROBLÉM s vašou objednávkou, alebo chcete vedieť viac informácií o našich produktoch , Č neváhajte, dajte mi vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy.

Štítky: plesne, plesne plesne, plesne, takže, Lacné plesne, Vysoká Kvalita plesne plesne, Čína plesne, takže Dodávateľov.

Veľkosť 10cm
Materiál PVC
Číslo Modelu 020
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 5cm x 5cm (5.91in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Leane Creatief tvorby modelu loptu tvar sviečka, plesne pre diy

Leane Creatief tvorby modelu loptu tvar sviečka, plesne pre diy

Súvisiace produkty

Porovnať