1 ks vodotesný úložný vak auto zadné sedadlo stoličky z autosedačky Multi Vrecká skladovanie skladovanie taška auto auto vysokej kvality.

Nový produkt

Skladom

€5.56

Pridať do obľúbených

1 ks vodotesný úložný vak auto zadné sedadlo stoličky z autosedačky Multi Vrecká skladovanie skladovanie taška auto auto vysokej kvality. Značka: JCPAL Produktu: Auto skladovanie Tašky Kategória: skladovanie taška Veľkosti: 35*28*10 cm Materiál: Oxford Procesu: semi ručné, poloautomatické mechanické Farba: Čierna Funkcia: Auto priestorového usporiadania, nepremokavé Balík obsahuje:1xCar Skladovanie taška Pôvodu: Yiwu, Čína obrázky sú len referenčných vzoriek. Vzhľadom na obmedzenia v obraze a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora. Farby zobrazené na obrázku sa môžu pridať až do 100% pre tie položky, sami Manuálne meranie hmotnosti a veľkosti a s chybou. Dúfam, že priatelia môžu pochopiť, ďakujem vám veľmi pekne!

Veľkoobchod a prepravu dna sú vítané.

Na prepravu dna, môžeme poslať produktov svojim klientom

Prosím skontrolovať obal a položky opatrne po prijatí.

1, ak ste ruskej kupujúceho, prosím, vyplňte celý názov prijímač doprava (tri časti). Na konci, pred, keď ste na mieste, poradí, inak pošta vráti balíka. A nebudeme akceptovať žiadne náhrady za objednávku bez celé meno.

2, ak si kupujúci musí položky naliehavé. Ak môžete " t trpezlivo čakať na balík Čína Príspevok air mail. Pls vyberte, ako sa vyjadril, ak sa rozhodnete, Čína Príspevok. Air mail, keď je neskoro v sektore dopravy. Pls nenesú žiadnu náhradu alebo spor, ale sme láskavo chcete, aby vám pomohol rozšíriť čas spracovania vašej žiadosti.

3, všetky výrobky sú dostupné po úhrade. Ususlly bude dať svoj sledovacie číslo od 1 - 2 pracovných dní a poslala balík do 2 až 4 dni. Po balíček poslať von, nemohol ovládať nás. It 's vysoko závisí na medzinárodnej námornej dopravy, úprimne dúfam, že rozumiete a trpezlivo čakať, ak máte akékoľvek oneskorenie, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vám, dajte nám vedieť.

4, normálne sme stanoviť minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo dane colnému. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách môžu byť colné daň, ktorá má byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať odkaz dať príkaz, na akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

Prosím, mať pozitívnu spätnú väzbu a 5 star ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. Ak máte akékoľvek problémy. Budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis.

Štítky: skladovanie taška, Vodotesný Úložný Vak, skladovanie tašky tašky, Lacné skladovanie taška, Vysoko Kvalitné nepremokavé úložný vak, Čína skladovanie tašky tašky Dodávateľov.

Vzor Trojrozmerný Typ
Materiál Oxford
Klasifikácia Vaccum Stlačený Taška
Tvar Námestie
Formulár Taška Kompresného Typu
Druh Skladovanie Tašky
Hrúbka 10 cm
Produkt Auto Skladovanie Tašky
Funkcia Skladanie,Eco-Friendly,Zásobené
Špecifikácia 35*28*10cm
Kapacita 9.8 L
Platné Priestor Za Dverami/Na Steny
Číslo Modelu T3066
Názov Značky JCPAL
Použitie Jedlo
Veľkosť Balenia 22cm x 15cm x 5cm (8.66in x 5.91in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.21kg (0.46lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 ks vodotesný úložný vak auto zadné sedadlo stoličky z autosedačky Multi Vrecká skladovanie skladovanie taška auto auto vysokej kvality.

1 ks vodotesný úložný vak auto zadné sedadlo stoličky z autosedačky Multi Vrecká skladovanie skladovanie taška auto auto vysokej kvality.

Súvisiace produkty

Porovnať