50pcs 3 CM Koruny Engrave Názov Vlastné Akryl Zrkadlo Nálepka pre Svadobné Plavidlá S samolepiaci Podklad Lepidlo Darček pre Hostí

Nový produkt

Skladom

€24.72

Pridať do obľúbených

Materiál : akryl zrkadlo povrchu nálepka,s samolepiaci podklad lepidla Farba : Zlato ,Striebro, Hrúbka: 1 mm. NEZABUDNITE POVEDZ MI SVOJE ENGRAVE SLOVO po zadaní objednávky . Povedz mi, čo písmená, ktoré chcete zmeniť ,odoslať správu k nám, keď ste vašu objednávku Upozornenie : 1.ak chcete Prispôsobiť ,mali by ste zaslať nám niektoré fotografie z toho, čo chcete nás, aby sa to ,tak, že môžeme vedieť viac o tom, čo chcete. 2.Tiež by ste nám povedať, veľkosť výrobku ,a koľko kusov chcete ,a potom môžeme povedať cenu . 3.Ak chcete, aby nás na výrobu niektorých Boutique majú list ,tiež by ste nám povedať ,v programe Microsoft word, názov tohto písania ia, čo .

Teplé Riadka

Všetky naše výrobky môžu byť veľkoobchod, ak je to potrebné, prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku!

Ak kúpite viac ako produktov, prosím dajte produktov do nákupného košíka ,a potom na hotovo platbu spolu.

Zásielky

Prosím, pozor ! Sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). Prosím, buďte trpezliví! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky. To môže trvať približne 10 až 30 pracovných dní na dobierku. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami, ďakujeme za pochopenie.

POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní, ciel a iných poplatkov počas prepravy! Všetky položky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu.

Vaše zásielky budú doručené priamo domácej len raz, alebo ho pošle na váš miestnu poštu, potom musíte mať svoje poradové číslo a vaše osobné ID zbierať svoje položky. Budeme vás informovať hneď, akonáhle sa váš parcely boli rozoslané.

Prosím nezabudnite zanechať svoje kontaktné číslo, je to potrebné pre express lodnej dopravy.

Spätná väzba

Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu a za nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Bude to len trvať jednu minútu. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našim produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme!

O Nás

Náš výrobný závod sa nachádza v Číne. V súčasnosti, Dodržiavanie podnikateľskej filozofie "customer first, kvalitný a lacný" , ktoré poskytujeme našim klientom kvalitné služby.

Môžeme poskytnúť vysokú kvalitu a rozumnú cenu výrobku. Ste vítaní na objednávku.

Štítky: zrkadlo nálepky, Akryl Zrkadlo Nálepky, Nálepky Na, Lacné zrkadlo nálepky, Vysoko Kvalitné akrylové zrkadlo nálepky, Čína samolepky pre Dodávateľov.

Tému stôl ornament
Špecifikácia Multi-piece Package
Názov Značky HYGGEHOME
Scenáre Steny
Číslo Modelu C258-3 CM
Vzor Zrkadlo Povrchu Steny Nálepky
farba Zlato, Striebro
Veľkosť about 3cm
Funkcia Majú samolepiaci podklad
Hrúbka 1mm
Štýl Akryl Zrkadlo Nálepky
Klasifikácia Pre Skriňa, Sporák,Pre Steny,Prepnúť Panel Nálepky,Nábytku, Nálepiek Na Chladnička,Wc Nálepky,Pre Dlaždice,Pre Odvod Dymu,Okenné Nálepky
Materiál Akryl
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)
Veľkosť Balenia 35cm x 15cm x 8cm (13.78in x 5.91in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50pcs 3 CM Koruny Engrave Názov Vlastné Akryl Zrkadlo Nálepka pre Svadobné Plavidlá S samolepiaci Podklad Lepidlo Darček pre Hostí

50pcs 3 CM Koruny Engrave Názov Vlastné Akryl Zrkadlo Nálepka pre Svadobné Plavidlá S samolepiaci Podklad Lepidlo Darček pre Hostí

Súvisiace produkty

Porovnať