Turistika Ručné GPS Chrániť Čierne silikónové Puzdro + Black Odnímateľný Krúžok na Krk pre Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x

Nový produkt

Skladom

€6.75

Pridať do obľúbených

(Ochrana Kremíka Prípade) Funkcia: Ultra light-hmotnosť. Obal puzdro pre Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x 201. Zabrániť vášho Garmin GPS od špiny a blata. Tvrdé púzdro vyrobené zo silikón ponúka maximálnu ochranu. Naša koža je navrhnutý tak, aby sa odvážne a krásne. Vzali sme tento farebný dizajn a použité naše technológie omotala okolo vysoko kvalitné silikónové.

(Odnímateľný Krúžok Na Krk) Vlastnosti:

Najjednoduchší a najefektívnejší spôsob, ako vykonávať svoje Garmin GPS. Odnímateľný Krku ozdobná šnúrka na uniforme je odolné a pohodlné popruh, že budete nosiť okolo krku a na ktoré sa môžete jednoducho pripojiť váš Garmin GPS. Trendy, očarujúce a v pohode Krku ozdobná šnúrka na uniforme! To je mäkký a trvanlivý. Lesklý a hladký povrch zabraňuje nepríjemné pocity na pokožke. Umožňuje vykonávať vaše GPS zariadenie pohodlne. Často to Krku ozdobná šnúrka na uniforme je bezpečnostné požiadavky na verejných miestach. Jednoduchý a štýlový dizajn zápasy výbavou a robí vyzerať atraktívne a módne. Táto ozdobná šnúrka na uniforme môže byť tiež použitý pre prepravu MP3 prehrávače, prenosné herné zariadenia a dokonca aj kamery. Byť istí, že váš telefón má ozdobná šnúrka na uniforme port pred začiatok ich spolunažívania, tento produkt bude fungovať iba vtedy, ak má telefón ozdobná šnúrka na uniforme otvorenie. Mať malé reťazec na konci majiteľa (držiteľa vyzerá ako zväčšovacie sklo). Slučky tento reťazec cez telefóny ozdobná šnúrka na uniforme port a bezpečné. Ak držiteľ nie je pripojený k náhrdelník časť, stačí pripojiť krúžok na kruhovom kartu na náhrdelník ( nie je strieborné tlačidlo v strede kruhového kartu.) Ak držiteľ je pripojený k náhrdelník časť môžete uvoľniť ju stlačením tlačidla v strede kruhového tab.

(Odnímateľný Krúžok Na Krk) Špecifikácie: Typ: Odnímateľný Mobilný Telefón Krku Ozdobná Šnúrka Na Uniforme. Celková Dĺžka: 20 cm. popruh Dĺžka: 32 cm.

Balenie Obsahuje: 1* Nové Veci, Pre GPS Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x 201 201x 1* Odnímateľný Krúžok na Krk

FARBA:

Všetky obrázky sú prevzaté profesionálnych fotografov pod studio svetlo. Od farieb sa líšia u rôznych svetelných podmienkach, rôzne monitorov a dokonca aj rôznych jednotlivcov, farby skutočných položky môžu byť mierne odlišné od farieb v obrázku. Farebný rozdiel nie je nedostatok kvality.

GPS je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja.

DOPRAVA

Máme loď v dvoch podniky deň.

Spojené Štáty balíčky budú odoslané prostredníctvom ePacket Prvej Triedy Mail, a my vám poskytneme zadarmo a sledovať poštovného pre väčšinu NÁS objednávky s výnimkou niektorých nízkou hodnotou položky.

Iných medzinárodných balíkov budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok First Class International Mail. Väčšina balík bude sledovať, ale niektoré budú sledovať, keď balíky, ktoré sú v Číne, ale bez sledovania informácie môžu byť poskytnuté raz položky opustiť Čínu.

Väčšina balíky bude doručený do 2 týždňov, ale môže to trvať tak dlho, ako 6 týždňov pre internatinoal balíky, ktoré má byť dodané. Od poisťovne od nás požaduje čakať 50 dní, aby sme vám mohli oznámiť balík stratu, vyžadujeme od našich zákazníkov čakať rovnaký počet dní.

Prečítajte si viac informácií v hornej časti za prepravné poplatky.

Spätná VÄZBA

Mohli by sme oceniť 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký v vráti! Ak by ste sa cítili, že vaše produkty nie si zaslúži 5 hviezdičiek v jednej alebo viacerých kategórií, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne (1,2 alebo 3-hviezdičkový) spätná väzba. Vynaložíme maximálne úsilie, aby zabezpečili 100% satisfiction.

VEĽKOOBCHOD POLITIKY

Ak hľadáte pre hromadné nákupy,môžeme poskytnúť wholesales cena pre vás.Kontaktujte nás, ak máte záujem.

Štítky: gps teraz, popruh gumy, POPRUH, Lacné gps teraz, Vysoko Kvalitnej gumy popruh, Čína popruh Dodávateľov.

Maloobchodnom Balení No
Funkcie Zabrániť vášho Garmin GPS od špiny a blata.
Funkcia Anti-knock
Názov Značky ickoy
Kompatibilné Značky pre Garmin
Zväzok Prípad & Popruh
Dizajn Obyčajný
Druh Prípad
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Turistika Ručné GPS Chrániť Čierne silikónové Puzdro + Black Odnímateľný Krúžok na Krk pre Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x

Turistika Ručné GPS Chrániť Čierne silikónové Puzdro + Black Odnímateľný Krúžok na Krk pre Garmin eTrex 10 20 30 10x 20x 30x

Súvisiace produkty

Porovnať