6pcs Henna Tetovanie, Šablóny Pre Lesk Tetovanie, Šablóny, Dočasné Black Mehndi Indiánske Tetovanie, Šablóny Na Maľovanie Henna Auta

Nový produkt

Skladom

€3.68

Pridať do obľúbených

Všimnite si prosím v objednávke, máte radi štýl a množstvo

Poznámka:Kupujúci dostane 12pcs Henna tetovanie, Šablóny. Všimnite si prosím v objednávke, máte radi štýl a množstvo napríklad:F03×4, F12×8. Inak,Budeme posielať ich náhodne.

1.Umyte kožu mydlom, suchú pokožku. 2.Rive tetovanie, šablóny,Držať na pokožku. 3.Rive ochranný film. 4.Rez Henna tattoo vložiť hornej časti 3-5 mm. 5.Henna tetovanie vložiť na prepisovací duté z miesta. 6.Počkajte 30-60 minút, čaká na spevnenie tetovanie vložiť. 7.Slza tetovanie, šablóny, jasné, vložiť,konečný výsledok.

Opakovanie spôsob použitia: 1. Po vložiť suché,opláchnite vodou. 2. Najprv opláchnite vložiť,potom ľahko trhať šablóny. 3. Nahradiť šablónu,priložiť transparentný prenos film,To môžu byť znovu použité.

1. Sme doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/UPS alebo v Číne Post / ePacket/OSTATNÉ,prepravné spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky:

Poštovné Spôsobom(Zdarma)

Delivey Čas

Objednané Množstvo

YANWEN_JYT

15-60 pracovných dní

Čína Post/ePacket/OSTATNÉ

15-60 pracovných dní

EMS

8 až 12 pracovných dní

>=$150

DHL/ UPS/Fedex/ TNT

3-8 pracovných dní

>=$300 2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie. 3. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky.Aby ste platiť minimálne dane,budeme deklarovať ako "dar" alebo"vzorka" s nízkou hodnotou. 1.Ak výrobky nie sú rovnaké ako desription alebo zlomené v tranzite. Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás. 2.Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za vrátiť prepravné náklady. 3.Môžete nás kontaktovať na Trademanger alebo odchode nám správu na www.haix.sk, alebo pošlite nám e-mail,Budeme reagovať na vás do 24 hodín, do 36 hodín na Víkend. Náš pracovný čas: Peking Čas 09:00-18:00 New York Čas 20:00-05:00 Moskovského Času 04:00-13:00 Melbourne Čas 12:00-21:00 Londýnskeho Času 01:00-10:00 1.Vaša spokojnosť je náš výkon, takže ak tam je niečo, aby ste spokojný / á (vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné), prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor ALEBO predložiť žiadosť o vrátenie ALEBO dať zlé spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. 2. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať dobrý Postive spätnú Väzbu (VŠETKÝCH 5 STAR) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce.

Štítky: Tetovanie Vzorkovníka, henna tetovanie, šablóny, Šablóny na maľovanie, Lacné tetovanie vzorkovníka, Vysoká Kvalita henna tetovanie, šablóny, Čína šablóny na maľovanie Dodávateľov.

Funkcia henna na tele tetovanie blany
Materiál čierne PVC henna tetovanie, šablóny
Štýl mehndi henna tetovanie, šablóny
Číslo Modelu zlato henna tetovanie, šablóny
Veľkosť 18cm * 9.5 cm
Vkladanie polohy henna tetovanie, šablóny tela farba
Druh mehndi tetovanie blany
Počet používa 1-3 krát
Vlastnosti Produktu hot Sexy Žena henna tetovanie, šablóny
Množstvo 6pcs rôznych Dizajn tetovanie blany
Názov Značky xmasir
Typ Jednotky veľa (6 ks/lot)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

6pcs Henna Tetovanie, Šablóny Pre Lesk Tetovanie, Šablóny, Dočasné Black Mehndi Indiánske Tetovanie, Šablóny Na Maľovanie Henna Auta

6pcs Henna Tetovanie, Šablóny Pre Lesk Tetovanie, Šablóny, Dočasné Black Mehndi Indiánske Tetovanie, Šablóny Na Maľovanie Henna Auta

Súvisiace produkty

Porovnať