DB Úroveň Hlavičky Zosilňovač šasi Audio Podsvietenie TN-90 Panel VU meter

Nový produkt

Skladom

€16.40

Pridať do obľúbených

ProductDescription:

Ukazovatele Materiál: Zinku a medi, niklu a zliatin

Ukazovateľ farba: oranžová

Smer ukazovateľa prúde : zľava doprava

Ukazovateľ dĺžka : 44± 1 mm od stredu osi na konci ihly

Ukazovateľ šírka : 0.45 ± 0,05 mm

Vlastnosti:

Štandardný test podmienky teplota: 20 ° C, vlhkosť 70% . Môže byť tiež testované pod normálnu teplotu a vlhkosť

Chrípka stupeň ukazovateľ na nulu rozsahu maximálneho rozsahu citlivosti 960uA ± 8% (v plnom rozsahu, pozícia)

Vnútorná impedancia :650Ω ± 10%

Izolácia impedancia meter mimo krabici plus elektrický obvod s 500V DC plus 50 M ohm meter shell

Elektrické izolácie obvodu impedancia je 500V DC napätie test izolačné hodnoty. Ukazovateľ sa prekrývajú s nulovou rozsahu toleranciou ± 1 mm vyvážené meter pomocou štandardnej polohy a sklonu 90 stupňov umožňujú chyba rozsahu ± 1mm

Ukazovateľ na mount aktuálne okamžité plus tri krát v plnom rozsahu, aktuálna, a pomaly znížiť na elektrický chrípky stupeň 1/2 čítanie,

Ukazovateľ sa vráti do rozsahu dosku do 1/3 rozsahu friction meter spolu s aktuálnym, a pomaly zvyšovať alebo znižovať na určité hodnoty, s uvedením miesta chyba rozsahu ± 1mm,

Brzda okamžite plus rozsahu doska 2/3 aktuálna hodnota ukazovateľa označuje miesto, čas potrebný na druhý alebo menej.

Špeciálny test:

Testy na každom intervale piatich sekúnd na desaťnásobok v plnom rozsahu, aktuálny vstup, preťaženie, akcia sa opakovať deväťkrát pre každý čas 0,5 secondsAfter tento test, 7-14 udržiavať normálne.

Vibračná skúška merača balené v vibračná platňa, 1000 krát za minútu, hore a dole 4 mm šok V každom smere za 10 minút. Po tomto teste 7-14 na udržanie normálnej vplyv test meter zabalený 30-cm výška pádu do 3 cm hrubé drevené dosky, XYZ tri-smer test.Po tomto teste, 7-14 na udržanie normálnej spoľahlivosť test na aktuálny vstup, 100 000 kalibračných bodov v rámci aktuálnej zmysel je stále štandardné životné prostredie skúšobnej teplote 50 ° C, vlhkosť 85%, 100 hodín, po tomto teste 7-14 udržiavať normálne.

Terminál vytiahnuť test :svorky musia vydržať jeden kilogram napätie, trvalé 60 sekúnd nebudú ovplyvnené.

Poznámka

Pomocou teplotné limity :-10 ° C až +60 stupňov C RH 35 do 85%

Skladovacia teplota limity :-20 ° C až +60 stupňov C RH 35 do 85%

-----Merač nepoužívajte na priamom slnečnom svetle, a dal meter v poli, aby sa zabránilo cudzích látok do merač vnútorného.

Spájkovanie Stav terminálu asi 3 mm umiestnené v teplote 230 stupňov C plechy, umiestnený 3,5 sekundy.

Po tomto teste, 7-14 na udržanie normálnej,

Ručné spájkovanie pištoľ spájkovacia teplota 350 ° C, terminál kontakt pre 3,5 sekundy, terminál front-end asi 3 mm kontakt s spájky zbraň.

Po tomto teste, 7-14 na udržanie normálnej,

anti-statická skúška v rovnakom smere trikrát, charakterizovať rozdiel medzi ukazovateľ v dĺžke stupnice v priehľadný kryt povrch, na suchý nylon 1/3 späť do nulovej polohy.

Žiaroviek : 2 biele LED podsvietenie, paralelne s PCB (2.8 - 3.0 V )

Ak hľadáte VU meter Vodič Doska,prosím, kliknite na nasledujúce prepojenie: https://ru.www.haix.sk/store/product/TA7318P-pre-Amp-PCB-driver-board-VU-header-Meter-db-level-meter/1629343_32280044466.html

Package:

1pc VU meter

Poštovné A Dodávky

Máme loď na medzinárodnej cez Čína Príspevok Letecky alebo Hong Kong Post Letecky, a každý pozemok bude registrovaný s sledovacie číslo. Môžeme tiež loď spoločnosťou UPS/EMS/DHL/FedEx pre alternatívny spôsob dopravy pre zodpovedajúce poplatky. Pošlite prosím váš psč poštovné cenovú ponuku. Medzinárodné zákazníci môžu vyskytnúť meškanie colné alebo national post poskytovateľov. Skontrolujte svoj duty-free limity. Prosím, dajte nám vedieť pred platby v prípade, ak potrebujete rozdeliť zásielky. Čas Dodania času na loď do medzinárodných cez Čína Príspevok Letecky alebo Hong Kong Post Letecky celkom závisí na rôzne desination sveta, to je tiež podliehať zmenám vzhľadom na miestne klimatické podmienky, poštová politika a vlastná kontrola. Základne na poštové Air mail pravidlá a naše skúsenosti, láskavo pripomenúť, že usa / Veľká Británia / Austrália, trvá asi 10-15 pracovných dní; Do Kanady, to trvá asi 12-18 pracovných dní; v Brazílii / Južná Amerika, to trvá asi 25-35 dní. Na Taliansko / Francúzsko / Španielsko / Nemecko/ Východnej Európe, trvá aournd 15-20 pracovných dní. Vracia & Výmeny a Opravy Budeme akceptovať vráti & výmeny do 7 dní odo dňa, kedy zákazník zobraziť produkty, prosím, aby prvý kontakt do 7 dní od doručenia objednávky. Produkty by mali byť vrátený v pôvodnom stave. Ako benefit pre našich zákazníkov, sme tiež zabezpečí opravu v lehote do 3 mesiacov odo dňa, keď táto položka je dodávaný po oprava je hotová, budeme vám posielať položky, ale zákazník by mal platiť oboch poštovné spôsobmi.

Štítky: VU Meter, vu audio meter, vu meter panel, Lacné vu meter, Vysoko Kvalitné vu audio meter, Čína vu meter panel Dodávateľov.

Prevádzková teplota 0 - 40 ℃
Typ Displeja Ukazovateľ Displeja
Meranie Kapacity Rozsah Iné
Merací Rozsah Napätia Iné
Prevádzkový Režim Iné
Číslo Modelu BM-TN-90
DIY Dodávky Elektrické
Meranie Odporu Rozsah Iné
Meranie Aktuálnej Ponuky Iné
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DB Úroveň Hlavičky Zosilňovač šasi Audio Podsvietenie TN-90 Panel VU meter

DB Úroveň Hlavičky Zosilňovač šasi Audio Podsvietenie TN-90 Panel VU meter

Súvisiace produkty

Porovnať