Rám Crash Jazdcov Pádu Chránič Cievky Na Ducati Monster 821 1200

Nový produkt

Skladom

€149.97

Pridať do obľúbených

Stav: Nové

Farba: Čierna

Množstvo: 1 kus

Materiál: vysoko mangánovej ocele,Nylon úchyty sú desiged pôvodný rám údajov na bicykli.CNC obrábanie,je To dokonalé uchytenie s motorkou a jednoduchá inštalácia. Dve vysoký výkon cievky sú vyrábané v nylon, ktoré budú minimalizovať havárie a trecie sily s cieľom chrániť vaše kolo kapotáže. Úchyty sú obrábané z vysoko mangánovej ocele ,CNC ohýbanie,presné zváranie a presné pozície rozmer. Pomocou vysokej teploty, trvanlivé, s práškovým nástrekom,Vysoká stálosť a nepríjemný na vyblednutie. Sada obsahuje:dve cievky,úchytky,upevňovacích prvkov a inštrukcie. Prosím, kupujte bez obáv,na Zabezpečovanie Kvality.

UCATI Motora / Rám Crash Chránič Jazdcov / Dutinky, aby sa zmestili :

Monster 1200/S Rokoch 2013 až 2016

Monster 821 Roky 2014 až 2016

Monster 821 Prúžok & Dark Rok 2016

padajú chrániť nádrž na pokrytie veľmi dobre!

POZNÁMKA:Teraz môžete kúpiť rám crash jazdcov ,pošleme vám predné koleso crash jazdcov ako darček

Akceptujeme Escrow .

Máme loď na celom svete.Ak zistíte, že tam nie je žiadny vyjadriť k vašej krajine,obráťte sa na nás a povedzte nám, ktoré vyjadrujú, čo potrebujete.Budeme sa snažiť v našich silách, aby poslal ho, aby vás express. Prosím, uistite sa, že poštová adresa je správne po ukončení platby. Budeme loď položky do 1-3 pracovných dní po transakcie vyplniť a odoslať informácie o zásielke na váš e-mail po dodávaný. Prosím, napíšte mi najprv pre presne prepravné náklady, ak chcete, aby sa loď iné zásielky spôsobom, alebo kúpiť viac ako jednu položku.

Poznámka:Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej spoločnosti, alebo ak vyberiete položku hore/nepleťte si ich pre ďalšie poštovného.

Ak máte akýkoľvek problém,kontaktujte nás, prosím,pošlite nám nejaké obrázky, ktoré je lepšie viac a viac,to nám pomôžu nájsť problém detaily a vyriešiť to.Budeme odozvu, akú by ste na prvý raz, keď sme dostali správu. Prosím repack starostlivo a odoslať položku späť k nám v pôvodnom stave s originál krabici.

Sme výrobca pochádzajú z Číny.Ak ste Podnikania,klub alebo racing team a záujem o naše položky.Prosím, kontaktujte nás.Sme ochotní spolupracovať s vami.Ponúkame najlepšie self-prispôsobenie služby. Facebook: https://www.facebook.com/Abracing-778914752210013/ Twitter: https://twitter.com/abracingclub

Štítky: crash jazdcov, crash dutinky, jazdcov crash, Lacné crash jazdcov, Vysoká Kvalita crash dutinky, Čína jazdcov crash Dodávateľov.

Názov Značky abcarbon
Motobike, Aby Ducati
Položka Druh Zahŕňa & Okrasných Líšt
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 50cm x 11cm x 6cm (19.69in x 4.33in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 4.0kg (8.82lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Rám Crash Jazdcov Pádu Chránič Cievky Na Ducati Monster 821 1200

Rám Crash Jazdcov Pádu Chránič Cievky Na Ducati Monster 821 1200

Súvisiace produkty

Porovnať