Podporu Siri Bezdrôtové Bluetooth Diaľkové Ovládanie Na Volante Vozidla Hudby Fotoaparát Smart Media tlačidlo Pre iphone Android

Nový produkt

Skladom

€9.16

Pridať do obľúbených

Dobrý deň, prosím trávia málo času a prečítajte si popis výrobku pred platby. Ďakujem.

5281435384770495 Odporúčame USA $ 11.11 /kus USA $ 14.62 /kus

Drahý priateľ, vítaná (^__^)

Nové Podporu Siri Bezdrôtové Bluetooth Diaľkové Ovládanie Auta Volant, rukoväť prehrávanie Hudby Fotoaparát Smart Media Tlačidlo ovládač Pre iphone 5S 6 6 7 Pre Android telefónu

Tipy: diaľkové ovládanie farby sú čierna, strieborná, modrá, zelená a šedá, resp. Ak si objednáte, prosím, pripojiť poznámky farbu, ktorú potrebujete. Inak, pošleme jednu náhodne v predvolenom nastavení. Ďakujem vám veľmi pekne.

Produkt Obsah: Bluetooth tlačidlo, 3M obojstranná páska, Ručný spôsob Inštalácie: Fix diaľkové ovládanie na volant s 3-obojstranné pásky, nie na stenu. Bezpečnosť a nemá vplyv na vedenie vozidla. Kompatibilné modely: Väčšina Bluetooth s podporou iOS 8.0 alebo vyšší , Android OS 4.4 alebo vyššie. Ale nie je vhodné pre MIUI OS . Len vhodný pre pripojenie mobilných telefónov, ipod a počítače tablet Pc. Ale Nie je Vhodné pre Android magnetofón / car audio / radio / DVD / CD / Navigácie . . Sľubujeme, že budeme testovať produkt pozorne, a potom loď na vás. Veľmi vhodné aj ako darček. Nový príchod, Podporu Siri / Hlasový asistent.

Funkcie:

Pripojte telefón alebo tablet PC cez Bluetooth, Podpora IOS 8.0 alebo vyšší , Android OS 4.4 alebo vyššie Podporu IOS systém na spustenie SIRI hlasový asistent Podpora diaľkového ovládania fotoaparátu foto ( nie video). Podpora vzdialenej obrazovke vypnutia / Spánku. Podpora multi-aplikácia na Podporu riadenia multimediálny prehrávač / Ovládanie hudby APP / Upraviť hlasitosť, Ak je telefón zablokovaný , zapnutie telefónu, Bluetooth sa automaticky pripojí. Kompatibilné s volante vozidla

Špecifikácia:

Veľkosť: 3.6 * 0.85 CM Materiál: ABS vstavaná batéria: CR2032 Bluetooth účinná vzdialenosť: 10m

Párovanie Bluetooth Medzi Mediálne Tlačidlo a váš Chytrý telefón. 1. Skontrolujte, či je pripojenie Bluetooth "Na" na váš chytrý telefón. 2. Stlačte a podržte tlačidlo "+"/ "-" Tlačidlo, kým LED je modrá a bliká. 3. Skontrolujte, či pre "Inteligentné Tlačidlo" na zozname zistené zariadenia. 4. Vybrať "Inteligentné Tlačidlo", Diaľkové ovládanie a Telefón Bluetooth spojenie.

Párovanie Bluetooth Medzi Mediálne Tlačidlo a vaše Inteligentné Zariadenie, 1 - skontrolujte, že Bluetooth je "On" na váš chytrý telefón. 2 - Stlačte a podržte tlačidlo "+" "-" Tlačidlo, kým LED je modrá a bliká. 3 - Kontrola pre "Inteligentné Tlačidlo" na zozname zistené zariadenia. 4 - Vyberte položku "Inteligentné Tlačidlo" a čakať na pop-up menu.

5 - Klepnite na "pár" tlačidlo na pop-up menu.

Používame www.haix.sk Štandardná Doprava ,

Viac bezpečnosti , viac profesionálne a rýchlejšie!

Milí priatelia:

Objednávky pomocou mobilnej aplikácie budú priaznivejšie. Ak si kúpite veľké množstvá nás môžete kontaktovať prvý, bude vám zľavu. Všetky produkty podporujú veľkoobchod.

Platba musí byť uskutočnená do 5 dní po odoslať objednávku .

Uveďte prosím nasledujúce Údaje:

Vaše Celé Meno, Podrobné Adresu A Telefónne Číslo

Doprava

Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov. Prosím pošlite nám správu PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím, aby 7-10 dní meškania doručiť.

Spätnú väzbu, Ak výrobok je žiadny problém, z iných dôvodov, musíte sa vrátiť tovar, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám päť hviezdičkový služby. Ak má zákazník akékoľvek otázky o tomto produkte, kontaktujte nás. Zlé spätnú väzbu, nemôže vyriešiť problém, máme pre vás päť-hviezdičkový služby.

Ďakujeme vám za vašu dôveru v naše produkty, prajem vám šťastný nakupovanie, tešíme sa na vašu návštevu opäť sa nám bude aj naďalej slúžiť vás!

Štítky: Diaľkové Ovládanie, Radič Ovládanie, radič bezdrôtovej, Lacné diaľkové ovládanie, Vysoká Kvalita radič ovládanie, Čína radič bezdrôtovej Dodávateľov.

Funkcie 2 Podporu IOS 8.0 alebo vyšší , Android OS 4.4 alebo vyššie
Položka Dĺžka 3.6cm
funkcie 5 Podpora pre vypnutie obrazovky
funkcie 8 Kompatibilné s volante vozidla; Motocykel, bicykel držadlo
Funkcie 1 Pripojte telefón, ipod alebo tablet PC cez Bluetooth
funkcie 4 Podpora vzdialeného ovládania fotoaparátu foto
Položka Šírka 3.6cm
Názov Značky DOXINGYE
funkcie 7 Podpora multimediálny prehrávač / Ovládanie hudby APP / Upraviť hlasitosť,
Farba Meno Čierna , Strieborná, Modrá , Šedá
Položka Druh Diaľkové Ovládanie
funkcie 6 Podpora multi-správa aplikácií
Zdroj Napájania CR2032 Batérie, Bluetooth vzdialenosti 10m
Položka Výška 0.85cm
Špeciálne Funkcie Podporu Siri / Romote fotoaparát foto
funkcie 3 Podporu Siri / hlasový asistent
Položka Hmotnosť 15g
Názov Modelu Nie je vhodný pre Android magnetofón, car audio / radio / DVD / CD
Druh Materiálu ABS
spôsob inštalácie Fix na volante s 3M páska
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 17cm x 14cm x 4cm (6.69in x 5.51in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.031kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Podporu Siri Bezdrôtové Bluetooth Diaľkové Ovládanie Na Volante Vozidla Hudby Fotoaparát Smart Media tlačidlo Pre iphone Android

Podporu Siri Bezdrôtové Bluetooth Diaľkové Ovládanie Na Volante Vozidla Hudby Fotoaparát Smart Media tlačidlo Pre iphone Android

Súvisiace produkty

Porovnať