Papagáj Puzzle stavebným Vták Inteligencie Tréning Rozvoja Hračky pre Cockatiel Papagáj Budgie DIY Súčasťou Príslušenstvo Hračky

Nový produkt

Skladom

€6.96

Pridať do obľúbených

USD 8.44-27.29 /taška USD 64.33 /taška

.

Farebné tvar hračky blok môže byť použitý pre interaktívne vzdelávanie medzi hostiteľom a láska vtáka, ktorý pomáha podporovať pocity medzi hostiteľom a pet, kultivovať papagája malé zručnosti a rozvíjať pet iq. Do určitej miery, papagáj skus vlasy hrať úlohu [100%]

V hostiteľskom a papagáj interakcie, prosím hosť správne sprievodca Papagáje Hrať, nedovoľte, fidget, opakovanie účinok Oh! Správne používanie papagáj imitácia schopnosť a vysoký inteligenčný kvocient.

veľkosť

Veľkosť: 11.5*11.5*11.5 cm Pre niektoré osobnosti činnosti papagáj: golden sun mních zapojte Keck Jardine Mini popola stroj slnečnice Amazon kompromis atď.

V neprítomnosti vlastníka, prosím vyzdvihnúť hračky, oh, malé hračky nemôže podporovať malé ústa veľké papagáje

Ba Oh!

Naša všetky farebné hračky sú bezpečné a netoxické

Pomocou jedlé farby ako surovina

Nie je potrebné umyť vtákov, bez akéhokoľvek poškodenia

Prosím nezabudnite umyť hračka

Na

Prečo sa môj vták je potrebné hračky? Hračky by mali byť bohatý a striedal. Hračky sú to, čo bude zaberať vták cez najväčšiu časť dňa, keď vlastníkmi sú preč. Skontrolujte hračky denne za škodu. Otočením hračky každých niekoľko dní až týždeň vám pomôže udržať vták záujem o hračky. A nudiť vták je vysoké riziko, na behaviorálne a zdravotné problémy. Hľadanie hračiek, ktoré sú obľúbené bude znamenať pokusov a omylov. Vyskúšajte širokú škálu ako dlho ako oni sú bezpečné. Vyhľadajte hračky, kde sú jednoducho prístupné pre vtákov, napr., na konci bidielka. Zelené krmivo hračky si vyžadujú vtákov pracovať pre svoje jedlo, dáva toľko potrebnú duševnú stimuláciu, a poskytuje spôsob, ako na kŕmenie, že viac sa veľmi podobá na to, čo vták by si vo voľnej prírode. Ako by som mal miesto na Zubáče? Pri uvádzaní bidlá, vyhľadajte jeden potraviny a voda, jedlá, jeden hračky, a konkrétne ostriež inde v klietke na úpravu. Nie brániť vták pohybu alebo spôsobiť škodu na perie, ako vták pohybuje okolo klietky. Bidlá by mali byť umiestnené tak vtáka chvost nebude dotýkať strane klietky, keď vták sedí na zubáče. Nepribližujte sa bidlá, priamo nad potravinami a vodou jedál. Čistenie a Údržba tipy Pre domácich miláčikov vlastnú bezpečnosť, odporúčame vám vyčistiť hračky raz za týždeň. Na drevené výrobky, štetce s nimi octu a vody mix (1 šálka bieleho octu s 1 galón vody), niektoré prírodné pobočiek a cementu bidlá, môže byť ťažšie sa čistí, pretože majú viac trhlín. Drôtené kefy môžu byť použité na čistenie znečistené oblasti, a potom ostriež môže byť dezinfikované, ako je popísané vyššie. Nechajte klávesnicu vyschnúť na slnku dôkladne pred ich uvedením späť do klietky. Vyhnúť voňajúce dezinfekčné prostriedky a tie, ktoré obsahujú borovica oleje. Plastové hračky môžu byť čistené s mäkké štetiny kefky; ak silne znečistené, aj oni môžu byť dezinfikované, opláchnuť a vysušiť. Lano, oblečenie riadku, a handričkou možné prať, alebo jednoducho nahradiť. Vlastnosti produktu Opatrenia 4.5"L x 4.5"W x 4.5"H Vyučovanie váš vták na identifikáciu veľkosti a postupujte podľa jednoduchých príkazov posilňuje váš vzťah postavený na dôvere a porozumení. Navrhnutý tak, aby stimulovať váš vták myseľ, rovnako ako jeho motorických zručností a udržať váš vták, energický a zdravý. Rozmanitý tvar a žiarivé farby je ideálne, ak chcete pridať sortiment na klietku a poskytnúť vaše zvieratko vták s cvičením a zábavy. Ideálne pre papagáje, korely a iné menšie veľkosti pet vtákov.

Naša všetky farebné hračky sú bezpečné a netoxické

Pomocou jedlé farby ako surovina

Nie je potrebné umyť vtákov, bez akéhokoľvek poškodenia

Prosím nezabudnite umyť hračka

My, Loď, aby na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a, APO/francúzskej polynézie) My len loď, aby potvrdil, adresy,., Vaše, objednávky, objednávky, adresu, MUSÍ,, ZHODA, váš, Doprava, adresu. Objednávky, spracované, včasné, po, v, platba, overovanie. My, bude, poslať,, package, z, Čína, prostredníctvom príspevku., vzduch čas Dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie rámci dní od prijatia 7 pracovných objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, je považovaný za používaný a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak, ste, sú, nie, keď ste sa, prijímať sa, položky, návrat, to do, prosím, dní, na, na, na náhradu, alebo, peniaze späť., Prosím, informujte sa,, MY,, na,, na, návrat,, sprievodca, pred, spokojný,, zmeň to. Všetky, sa vrátil, položky, MUSÍ, v,, originál, balenie, si, je POVINNÝ ZABEZPEČIŤ, USA, s, v, doprava, sledovanie, číslo, osobitné, dôvod, pre,, vrátiť, a, vaša, BYŤ, aby,, a, ID. V prípade, že sa položka je v, chybné mesiacov, My, bude odosielať vám, výmena, extra poplatok, alebo bez, ponúknuť náhradu,, po,, my,, prijímať sa, chybné položky. Ak je položka, je chybný, po, späť, mesiace, možno, ešte, odoslať ju k nám., My, bude odosielať vám nové, jedného po,, prijímanie, o, chybné položky.,, Ale,, je potrebné, zaplatiť, vy -, za poplatok., navyše, poštovné Vás, dohodnúť,,, všetko,, vyššie uvedených, politiky, na,, objednať,, na, www.haix.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu so recenziu, ktorá sa veľmi 5 star pre nás dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak, ste, sú, nie, spokojné,, položky, alebo, naše, služby, prosím, kontaktujte, NÁS, kým, odchode, akékoľvek, ohlasy, sme, vôľu, rozhodnosť,, problém, okamžite,, ďakujem, že ste! Prosím, Správa nás od 9:00 hod., ak chcete, 18:00 hod. (GMT+8), z, v pondelok až v sobotu . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne, Ak nemáte). Nie dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Sme, ospravedlňujem sa, na,, neskoro, odpovedať, počas, sviatkov (zahrnuté, nedele)

Štítky: papagáj puzzle, školenia vtákov, Bird Školenia, Lacný papagáj puzzle, Vysoko Kvalitné vzdelávanie vtákov, Čína bird školenia Dodávateľov.

používa sa pre Papagáj Budgies Parakeet Korely Conure Papagáj Afriky Sivé Cockatoo
Názov produktu Papagáj puzzle školenia hračka
Veľkosť 4.5 inch
farba Farebné
Veľkoobchod podpora
Pásky Vták Hračky
Materiál Plastové
Hmotnosť 150g
Druh Vtáky
Názov Značky Bebo Psa
Veľkosť Balenia 11cm x 12cm x 1cm (4.33in x 4.72in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky Taška

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Papagáj Puzzle stavebným Vták Inteligencie Tréning Rozvoja Hračky pre Cockatiel Papagáj Budgie DIY Súčasťou Príslušenstvo Hračky

Papagáj Puzzle stavebným Vták Inteligencie Tréning Rozvoja Hračky pre Cockatiel Papagáj Budgie DIY Súčasťou Príslušenstvo Hračky

Súvisiace produkty

Porovnať