Zomei 77mm CPL Polarizer Filter Slim Pro HD 18 Vrstva MC Kruhový Polarizačný Filter pre Canon Nikon Pentax Sony Leica Objektív

Nový produkt

Skladom

€30.92

Pridať do obľúbených

Zomei 77mm CPL Polarizer Filter Slim Pro HD 18 Vrstva MC Kruhový Polarizačný Filter pre Canon Nikon Pentax Sony Leica Objektív Fotoaparátu ZOMEI U-HD CPL Filter 77MM Popis: ZOMEI U-HD Tvrdeného Skla, obojstranný 18-Vrstvový Multi-Vrstvené Digitálnym Kruhovým Polarizer (CPL) Filter umožňuje odstrániť nežiaduce odlesky od nekovových povrchov, ako je napríklad voda a skla, a tiež zlepší sýtosť farieb jasnosť a kontrast. Tento závitové filter sa často používa na zvýšenie kontrastu a sýtosti farieb v modrú oblohu a biele oblaky napríklad. ZOMEI CPL nemajú vplyv na celkové vyváženie farieb výstrel a budú poskytovať ochranu pre váš objektív pri streľbe. Novo vyvinutý špičkových obojstranný 18-Vrstva s Multi-Vrstvou prináša priemerný svetlo prenosovej rýchlosti 99,5% - nú medzi 400 a 700nm (viditeľného spektra). Tieto nátery výrazne odrazy z povrchu skla umožňuje zachytiť viac svetla vo vašej fotografie. Všetky ZOMEI multi-vrstvené MC je aplikovaný v peci pri vysokej teplote lepenie povlak na povrchu skla. To je ďaleko odolnejšie ako iné povlak techniky. Chémia vrchná vrstva je určený nie len pre odolnejšie, ale sú odolné voči olejové škvrny. To znamená, že prst tlače a iných olejov, ktoré sú oveľa jednoduchšie odstrániť. HD 18 vrstvy Dvakrát Strane Multi-Vrstvené filtre výrazne znížiť lens flare a tieňov spôsobené odrazom svetla.Chráni objektív pred prachom, vlhkosťou, odtlačky, škrabance a vplyv. HD optické Sklo z Nemecka, Porovnať B+W, vynikajúce môže luminousness, a tiež môžete obnoviť kvalitu obrazu výborne, dosiahnuť až 99,5% - nú polarizácia sadzby. Najvyšší stupeň letectva hliníkový materiál, čo je proti korózii a veľmi ľahká (50% ľahší ako titán materiál ), prichádza so silným flexibilitu a super vysokú stabilitu. Všetky Materiály Použité v tejto filter Spĺňajú Požiadavky Európskej Únie normy Ochrany životného Prostredia-ROHS. Vysoký stupeň recyklovateľný materiál na balenie: vypracovať tesnenia a anti-shock pad vnútorné balenie, pribrala kartón vonkajší obal. Funkcie: Funkcia ZOMEI U-HD CPL: Ultra - High definition CPL ULTRA SLIM DIZAJN RÁMU DVOJITÉ BOČNÉ 18 VRSTVA NÁTERU, DOSIAHNUŤ TOP-PRIEPUSTNOSŤ SUPER NEPREMOKAVÉ, ZABRAŇUJÚ ropného ZNEČISTENIA ROZŠÍRENÉ LASEROVÉ GRAVÍROVANIE TECHNOLÓGIE ZÁNIK FARBA VÝROBA VEĽMI NÍZKE REFLEXNÉ IMPORT OPTICKÉHO SKLA A ROSH AUTORITATÍVNE OVEROVANIE UŠĽACHTILÝ A ELEGANTNÝ OBAL Package: 1 x SLIM HD MC CPL Filter 77mm Ako náš filter len rôzne veľkosti ,takže tu môžeme použiť len jeden veľkosť ukázať naše produkty a balík

Platby:

1. www.haix.sk prijať Escrow/ Kreditnej karty/WebMoney.

2. Plná platba musí byť doručená do 7 pracovných dys po aukcia,

ak máte problémy na to, aby platbu, Prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

Doprava:

1. Máme loď na Alixpress adresu len. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

2.Ako obvykle,pošleme balíček počas 2-3 dní, keď sme sa dostali vašu platbu.a pls ako zostať v kontakte, keď ste objednávku.

3.Ak žijete vo vzdialenej oblasti a máte zvolil doprava zadarmo,prosím, nám umožňujú zmeniť vaše položky, ktoré majú byť doručené Poštou.Po zadaní objednávky,to znamená, že súhlasíte s týmto ustanovením.Ďakujeme za vaše veľké pochopenie.

4.Ak si zvolíte doprava zadarmo,Budeme mať právo zmeniť express spoločnosti.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých intermational zásielky v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované.

5.Vezmite prosím na vedomie,že Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,Maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Návrat:

1.Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vrátil sú v pôvodnom podmienky,Ak sú položky, ktoré sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci vrátenie peňazí.

2.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, Prosím, sledovacie číslo.

Spätná väzba:

1. Naším cieľom je:Zákazník má právo navždy.

2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní.

Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5.

3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Štítky: Filter pre Canon, polarizačný filter, kruhový polarizer filter, Lacné filter pre canon, Vysoko Kvalitný polarizačný filter, Čína kruhové polarizer filter Dodávateľov.

Na Uchytenie Objektívu Predné 77 mm
Kaliber 77mm
Model Slim HD Multi-Vrstvené Kruhové Polarizačné CPL FILTER
Kruhová Veľkosť 77mm
Rám Výška 4.1 mm
Povlak Obojstranný 18-Vrstvový Multi-Vrstvené
Materiál Rámu Hliník
Názov Značky Zomei
Package Áno
Funkcia SUPER NEPREMOKAVÉ, ZABRAŇUJÚ ROPNÉHO ZNEČISTENIA
Sklo materiál Nemecký Optické Sklo
Druh Polarizer Filter
Na Nosenie Canon Nikon Pentax Sony OLYMPUS Fujifilm Hoya atď. 77mm objektív
Číslo Modelu Slim HD MC CPL
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zomei 77mm CPL Polarizer Filter Slim Pro HD 18 Vrstva MC Kruhový Polarizačný Filter pre Canon Nikon Pentax Sony Leica Objektív

Zomei 77mm CPL Polarizer Filter Slim Pro HD 18 Vrstva MC Kruhový Polarizačný Filter pre Canon Nikon Pentax Sony Leica Objektív

Súvisiace produkty

Porovnať