Veľkoobchod dobré striebro-šperky AAA Prírodné 8-9MM Sladkovodné Perlový Náhrdelník 42-44 cm Pravý Choker Klasické Viazané Matka

Nový produkt

Skladom

€13.62

Pridať do obľúbených

USD 353.60 /taška

Vítam vás na Nákup Veľkoobchod

Veľkoobchod Pozitívne cena článok

Farba:pls pozrite obrázok

To je Konečná oprava veľkoobchodné ceny, ak potrebujete veľkoobchod,ponúkame veľké zľavy,poď!!len neváhajte a kontaktujte ma, ďakujem!

Bezúhonnosť + brand + služby = 100% spokojnosť

Sme predali dieťa závodu výroba, direct-to-kupujúci! Ušetriť veľa v strede predajný cyklus a prevádzkové náklady, môžeme vám umožní dostať na najnižšiu cenu super platinum skúsenosti.Tieto položky sú všetky remesiel, ručné miestnymi Tibeťanmi, alebo Nepál remeselník pomocou Tibete Striebro a prírodné kamene, napríklad Tyrkysová, Koraly, Achát, crystal atď. ak ľudia nosia ako zdokonaliť a krásne handmade šperky, ako šperky môžete získať dobrých duchov z prírody. ale problematický bod je, ak môžete nájsť svoj vlastný čistej zeme v srdci a v Tibete vo vašej mysli !

doprava

Poštovú službu v Číne Dosiahnuť pre 12-25 dní,

EMS Dosiahnutie 7-14 dní,

DHL Dosiahnuť pre 4-10 dní,

veľkoobchodný predaj propagáciu lacné

Politiky

Všetky položky nárok na našich 30-dňová záruka spokojnosti, pokiaľ nie je uvedené inak v záznamom o produkte. Všetky položky sú zaručené v zbrusu nové pracovné podmienky na príjem z nákupu. Ak nie sú žiadne problémy, alebo ak nie ste 100% spokojní s položku, ihneď nás prosím kontaktujte, aby sme mohli ponúknuť výmenu alebo vrátenie peňazí položky.

POZNÁMKA: Všetky položky, vrátil by mali byť v pôvodnom obale, so všetkým príslušenstvom, papierovanie, a obsahu, ktoré boli pôvodne odoslané položky. Škody spôsobené kupujúcim, na ktoré sa nevzťahujú tejto politiky.

Štítky: sladkovodné perly náhrdelník, Perlový Náhrdelník, matka matky, Lacné sladkovodné perlový náhrdelník, Vysoká Kvalita perlový náhrdelník, Čína matky matka Dodávateľov.

Materiál Perla
Názov Značky HUARONGKANGYOU
Položka Druh Náhrdelníky
Štýl Trendy
Pearl Typ Sladkovodné Perly
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Kovy Typ striebro
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu mm
Jemné alebo Módne móda
dĺžka 42-44CM
Tvar\vzor Kolo
Prívesok Veľkosť mm
Pearl Tvar Dokonale Guľatý
Hmotnosť Balenia 0.11kg (0.24lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 12cm x 9cm (5.91in x 4.72in x 3.54in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod dobré striebro-šperky AAA Prírodné 8-9MM Sladkovodné Perlový Náhrdelník 42-44 cm Pravý Choker Klasické Viazané Matka

Veľkoobchod dobré striebro-šperky AAA Prírodné 8-9MM Sladkovodné Perlový Náhrdelník 42-44 cm Pravý Choker Klasické Viazané Matka

Súvisiace produkty

Porovnať