XINYUAN Auto Refractor Keratometer FA-6500 Farebný Displej S CE a FDA Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€2 596.28

Pridať do obľúbených

FAQ: Vyhlásenie: My bude plne otestovať všetky výrobky pred vyslať. Použite najlepšie obalových materiálov, aby zabezpečili, že pri prevzatí tovaru je v dobrom stave. Ak tesnenie boli porušené, sfalšovaná alebo odstráni, alebo package nefunkčné, prosím, otvorte zásielku skontrolovať vnútri obsah v prítomnosti dodania ľudí. Odmietnutie zásielky, ak tovar sú stratené alebo nefunkčné. V post office, prosím, musí skontrolovať hmotnosť proti hmotnosť údaje na obale; normálne sme napísať skutočnú váhu na obale. Odmietnuť package ak hmotnosť je samozrejme rozdiel. Alebo sa opýtajte post office získať ZÁKON. Po prihlásení prijatí, otvorte okno kontrola vo vnútri obsah pred post ľudí, žiadať príspevok ľudí, aby si dôkaz, ak je obsah rozdiel alebo rozbité. Platby

Mohli ste uskutočniť platbu Kreditnou Kartou podľa www.haix.sk Escrow.

Pri úhrade pomocou Viazaný, vaše peniaze sú bezpečne uložené vo vašom účte. Peniaze sa uvoľňuje nám po potvrdení dodania.

Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, ak nejaké problémy s platbou. Doprava

Uveďte prosím správne dodacia adresa a psč.

Clá a poplatky maklérskej možné, že pre niektoré krajiny. S cieľom zabezpečiť dostanete tovar s platiť nižšie dane, budeme deklarovať tovar ako "Vzorka" na nižšiu hodnotu. Ak máte nejaké špeciálne požiadavky, prosím, povedzte mi, keď umiestnite objednávku.

Všetky Napätie sa hodí pre kupujúceho krajiny štandard, ak máte špeciálnu požiadavku. Záruka:

Máme náhradné diely pre všetky položky v rámci záručnej doby, ak váš položka zrazu nebude fungovať, po prvé, môžete poskytnúť fotky a videa na nás pozrieť, čo sa problém projektor, dáme vám riešenie do 3 pracovných dní, sľubujú 100% zadarmo riešiť vaše problémy. Väčšinu času sa nemusíte posielať späť projektor do opravy, pošleme na náhradné diely a poslať video na vás naučí, ako opraviť to. Ak nemôže opraviť, budeme meniť nového pre vás, a účtovať všetky náklady.

Služby:

Ak máte akékoľvek otázky o našich produktov, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek. Prosím kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky o platbe, detaily produktu. Ďakujeme vám za vašu objednávku a Šťastný Nakupovanie.

Štítky: keratometer, Lacné keratometer, XINYUAN Auto Refractor Keratometer FA 6500 Farebný Displej S CE a FDA Doprava Zadarmo.

Hmotnosť 22 kg
Názov XINYUAN Auto Refractor Keratometer FA-6500
Tlačiareň Integrovať
Oblasti -20-+20 D
Valec -8-+8D
Veľkosť 66X52X66
os 0-180D
Monitor 7'' TFT LCD
Brix Rozsah 25D
Číslo Modelu FA-6500
VD 0 mm, 12 mm, 13.75 mm
kvalita CE&ISO
Rozsah Merania 25D
Použitie Koncentrácia
Brix Min. Div. 0.01
Min. Žiak Veľkosť 2.0 mm
Názov Značky XINYUAN
Min. Div. 0.01
Presnosť Merania 0.01
Hmotnosť Balenia 22.0kg (48.50lb.)
Veľkosť Balenia 70cm x 55cm x 70cm (27.56in x 21.65in x 27.56in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

XINYUAN Auto Refractor Keratometer FA-6500 Farebný Displej S CE a FDA Doprava Zadarmo

XINYUAN Auto Refractor Keratometer FA-6500 Farebný Displej S CE a FDA Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať