Bezdrôtové 3 v 1 Auto Visual Zozadu Inteligentný Fotoaparát S Zálohu Parkovanie Snímač Radaru Systému Pre Parkovanie Pomoc

Nový produkt

Skladom

€30.04

Pridať do obľúbených

AUTO ZOZADU na ZADNEJ strane ZÁLOHY SONY CCD KAMERA PRE všetky vozidlá Špecifikácie: Kamera Uhol:170° napájacie napätie: 9V DC-15V DC Menovité napätie: 12V DC Pracovný prúd: 100mA Maximálny stratový výkon: 50mW Maximálne zistiteľné rozsah: 2.0 m Minimálne detekovateľný rozsah: 0,3 m obrazový snímač: 1/3inch farebná CMOS (7070) Celkom Pixelov: 720*480 pixelov náklady na Energie: Max 1.0 W Rozlíšenie: 420 TVL (Rozšírené) TV systém: NTSC (Pal verzia by mala byť vyžadované), Video Výstup: 1.0 Vpp kompozitné video na 75ohm

SONY CCD

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli.

Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

Na prijímanie položiek, vrátime vám okamžite.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok.

***** Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky.(Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.).

Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu, a napíšte "darček" na doručenie detail listu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Prosím, zanechajte nám dobrú spätnú väzbu, ak tovar prijatý v dobrom stave;

Pre Kupujúcich, že nie je uspokojivá s vaše nákupné Skúsenosti, môžete vždy kontaktovať nás najprv pred odchodom výsledok spätnej väzby;každý problém by mohol byť pracoval cez dobrá komunikácia medzi oboma stranami.

Štítky: kamera, bezdrôtové zadné, auto bezdrôtové zálohovanie fotoaparát, auto backup, bezdrôtové kamery, Lacné kamera, bezdrôtové zadné, Vysoko Kvalitné auto bezdrôtové zálohovanie fotoaparát, Čína auto backup, kamera, bezdrôtové Dodávateľov.

Objektív Materiál Plast + Sklo
Typ Alarmu Poplašné Systémy,Vozidlo Zálohy Fotoaparáty,Príslušenstvo
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt
Druh Materiálu ABS
Názov Značky FUWAYDA
Shell Materiál Plastové
Dĺžka Video Kábla 6M
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Bezdrôtové 3 v 1 Auto Visual Zozadu Inteligentný Fotoaparát S Zálohu Parkovanie Snímač Radaru Systému Pre Parkovanie Pomoc

Bezdrôtové 3 v 1 Auto Visual Zozadu Inteligentný Fotoaparát S Zálohu Parkovanie Snímač Radaru Systému Pre Parkovanie Pomoc

Súvisiace produkty

Porovnať