2017 FMA Taktické Šarvátka Airsoft Balistická Prilba Vojenské Kúrenie Boj proti TB390/TB389/TB696 Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€51.46

Pridať do obľúbených

2017 FMA Nový Dizajn Taktické Balistické Prilby MOLLE Výstroj Vojenské Kúrenie Boj proti TB390/TB389/TB696 Doprava Zadarmo Produkt Podrobné Informácie

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ PRILBY RÝCHLO prilba s nepriestrelné verziu a uhlíka verzia rovnakým dizajnom a relatívne lacný polyetylénu vojensko-kvalitné plasty ako shell zároveň vedúci nočné videnie base priamo integrovaná do prilby tvar vyššie len v materiáli, vyhnúť sa musieť zakúpiť ďalšiu nočné videnie základne na Prístup k Informáciám, ale aj iné zariadenia, ako napríklad kamery / svetlometov môžu byť inštalované priamo v hlave.

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ PRILBY je zapojených do vzdelávania, vyhľadávacie a záchranné operácie, lezenie alebo iné outdoorové športy prilby nevyhnutné vybavenie. V porovnaní s inými vonkajšie prilba, RÝCHLO BASE SKOK PRILBA má prilby výhody a funkcie RÝCHLEHO série, ale cena je naozaj viac prístupný.

RÝCHLO BASE SKOK PRILBA celkom uvoľnite dve verzie SPORT verzia, a VOJENSKÝCH používajú rovnaký HLAVA-LOC (OPS-CORE majstri technológia umožňuje zvýšiť stabilitu prilby) pozastavenie technológie.

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ PRILBY s EPP čalúnený s ľahký, vplyv, vetranie a iné funkcie (EPP čalúnená VPLYVOM PODLOŽKY šok vrstvy a LDV pamäťovej peny vrstva), a a poslanecký klub EĽS vankúš nie je ovplyvnená životného prostredia teplota, nadmorská výška a vlhkosť škody

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ PRILBY s prilbou prichádza s dve rôzne veľké EPP vankúš, 1/2 "a 3/4" s cieľom uľahčiť užívateľom konfigurovať.

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ PRILBY s OCC-VOLIČOM, nastaviteľný hlavový most (OPS-CORE sa skladá z patentovanej technológie, gombík na nastavenie prilby tesnosti), OCC-DIAL mechaniky optimalizovať dizajn gombík na nastavenie spôsobom, len musieť jemne otáčať gombík, môžete vedúci priestor na utiahnite tak, aby stabilitu prilby na extrémnych, tak, že používatelia nemajú pocit na nosenie prilby pri voľné rozum na oboch stranách sebe dizajn môže vyzdvihnutie hluku COMTAC / SORDIN komunikácie headset je umiestnený vo vnútri prilby, eliminuje problémy každá prilba je potrebné nosiť slúchadlá nosiť prilby.

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ PRILBY s FAST-Oblúky (OPS-CORE patentovanej technológie pre zvýšenie prilba funkčné po inštalácii, prilby funkciu prešiel množstvom Vývoja), je možné pripojiť svetlomet, kamery, okuliare, komunikačné zariadenia a HALO mnohé funkcie masky a iné zariadenia, RÝCHLE PRILBY okamžite stávajú všetci-okolo prilba môže na svete mora.

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ PRILBY obočie je jeden kus base môže pripojiť na svetlá, kamera, nočné videnie zariadeniami ako sú nepriestrelné verzia uhlíka verziu RÝCHLE prilba potrebuje dodatočný nákup nočné videnie montáž základne náklady.

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÁ PRILBA sa dodáva s prilby pre stabilitu nočné videnie nie je ľahké spadnúť elastická gumička

RÝCHLO BASE SKOK VOJENSKÉ HELMY, Prilby pôvodné Suchý zips pripevnené po stranách a vzadu, užívateľ môže podľa vlastného musia byť vybavené IR identifikácia kapitola morálku Zhang, IR, identifikačné lampy a iné bojové príslušenstvo

FMA všetky Veľkosti sú nastaviteľné

M=M/L (53--57cm)

L=L/XL (57--61cm)

Materiál: ABS Plast

Farba: BK, DE a FG Tri farby k dispozícii

TB390 FMA RÝCHLO Prilba-PJ BK (L/XL)

TB389 FMA RÝCHLO Prilba-PJ DE (L/XL)

TB696 FMA RÝCHLO Prilba-PJ FG (L/XL)

Štítky: airsoft balistika, vojenské prilby, balistická prilba, Lacné airsoft balistika, Vysoko Kvalitné vojenské prilby, Čína balistická prilba Dodávateľov.

Štýl Pol-posedenie
Šport Horské lezenie
Použitie Taktické Šarvátka Airsoft Prilba
Cs Prilba balistická prilba
Funkcia Čelenky(Paintball)
Lvel Ochrany druhá úroveň
Vek >14 Rokov
Názov Značky TB-FMA
Obvodu Hlavy 58-60 cm
Veľkosť L
Outerdoor Šport Campling Prilba CP Prilba
farba FG/BK/DE
MOLLE Gear Helmet Lov Prilba
Číslo Modelu BT390/BT389/BT696
Nastaviteľná alebo nie Gombík na nastavenie prilby tesnosť
Sezóna Univerzálny
Druh Prilba
Platné Ľudí Muži
Materiál ABS Plast
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 FMA Taktické Šarvátka Airsoft Balistická Prilba Vojenské Kúrenie Boj proti TB390/TB389/TB696 Doprava Zadarmo

2017 FMA Taktické Šarvátka Airsoft Balistická Prilba Vojenské Kúrenie Boj proti TB390/TB389/TB696 Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať