USB Zapaľovač Plazma Cigariet Vetru Ľahšie Kríž dvojoblúk Ľahšie USB Pulz Cigaru Elektronické Ľahšie Fajčenie Nástroj Darček Mužov

Nový produkt

Skladom

€10.92

Pridať do obľúbených

Teplé výzva: ak ste spokojný s mojou tovare a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, aby mali čo najlepší obraz, samozrejme, ďakujeme vám za vašu dobrú spätnú väzbu!

Som veľmi rád odpovie na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak, prosím, don\\'t neváhajte ma kontaktovať.Budem robiť moje najlepšie odpoveď do 24 hodín, najneskôr však do bozk šťastný nakupovanie!!!

O nás:

Certifikát:

1. Akceptujeme Alipay.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Ak nemôžete platby okamžite po aukcia, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby. Priateľské poradiť platiť čoskoro, tak, že môžeme usporiadať zásielky, akonáhle je to možné.

1. Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

2. Dostať výrobok do 7 dní, budeme radi, výmenu, alebo vrátenie peňazí na vás, ako dlho, ako všetky originálne balenie a príslušenstvo sú v pôvodnom stave.

3. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť.

4. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

1. Ak by ste chceli na vrátenie výrobku(ov) za opravu / výmenu / vrátenie peňazí, prosím, láskavo kontaktujte náš zákaznícky servis.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Ak vracia za kvalitu výrobkov problémy, vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: dvojité cigaretový zapaľovač, Zapaľovač Cigariet, darček mužov, Lacné dvojité cigaretový zapaľovač, Vysoká Kvalita cigaretový zapaľovač, Čína darček mužov Dodávateľov.

Položka Druh Zapaľovač Cigariet
Položka Dĺžka 9.2inch
Názov Modelu 0282
Druh Materiálu kov
Externé Testovanie Certifikácia CE
Položka Šírka 2.3inch
Rok Dvetisíc sedemnásť
Položka Hmotnosť 0.3kg
Špeciálne Funkcie Windproof
Názov Značky greenwon
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 18cm x 14cm x 4cm (7.09in x 5.51in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

USB Zapaľovač Plazma Cigariet Vetru Ľahšie Kríž dvojoblúk Ľahšie USB Pulz Cigaru Elektronické Ľahšie Fajčenie Nástroj Darček Mužov

USB Zapaľovač Plazma Cigariet Vetru Ľahšie Kríž dvojoblúk Ľahšie USB Pulz Cigaru Elektronické Ľahšie Fajčenie Nástroj Darček Mužov

Súvisiace produkty

Porovnať