Kožušinový kabát + klobúk fáze kostýmy ženský kostým LED svietiace oblečenie bunda Bar tanečnej show umelú kožušinu kabát nočný klub Vianočné zobraziť

Nový produkt

Skladom

€32.64

Pridať do obľúbených

Tento kabát a klobúk s LED svetlo, takže budete musieť batérie. Pretože všeobecné express nemôžete odosielať batérie, takže nie je žiadne batérie, keď dostanete kabát, musíte byť pripravení na batérie (6 kus 5 # batterys) Ďakujeme za vašu spoluprácu

zahŕňajú:kabát a klobúk

Spätná väzba:

1. Sme závislí na spokojnosť zákazníka uspieť. Preto svoju pozitívnu spätnú väzbu z 5 HVIEZDIČIEK je veľmi dôležité pre nás. Ak ste stratifikované s našimi položky, venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

2. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne pripomienky predtým, ako sa obrátite s nami. My všetci sa môžeme a pracovať s vami vyriešiť akýkoľvek problém. Odoslať záporná spätná väzba nie je neskoro, ak problém nie je vyriešený.

Shippment:

Pozornosť Sa, Prosím! sme medzinárodná predávajúci od Čína (pevninská časť). PROSÍM, BUĎTE TRPEZLIVÍ! Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky.To môže robiť o 10 do 25 pracovných dní pre dodanie. Ak máte akékoľvek otázky, alebo akékoľvek špeciálne požiadavky, postupujte, prosím, kontaktujte nás. odpovieme do 24 hodín vzhľadom na časový rozdiel medzi nami.

POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní ,ciel a iných poplatkov počas prepravy ! Všetky položky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu.

Vrátenie a Vrátenie:

Garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Chceli by sme ponúknuť plnú náhradu na vás,ak ste práve nie je spokojný s našim výrobkom . Žiadosť o vrátenie je možné do 7 dní po položku prijaté. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim.

Platby:

Môžete použiť Boleto, MasterCard, Western Union, VISA, QIWI, Bankový Prevod a iné platobné metódy dokončiť platbu, je to veľmi pohodlné.

Štítky: Umelú Kožušinu Kabát, Srsť srsť, umelú kožušinu kabát, Lacné umelé kožušiny kabát, Vysoká kvalita srsti srsť, Čína umelú kožušinu kabát Dodávateľov.

Číslo Modelu 027led
Vrchné Odevy Typ Kožušiny & Umelú Kožušinu
Oblečenie Dĺžka Krátke
Názov Značky FHILLINUO
Uzavretie Typ jediný breasted
Dekorácie Kvety,Kožušiny
Patchwork Kožušiny no
Názov LED kožušiny
Pohlavie Ženy
Materiál Umelú Kožušinu
Patrí LED klobúk + LED kabát
Rukáv Štýl Pravidelné
Druh Široký-v strede zúžený
Golier O-Krku
Štýl etapa kostýmy
Plavidlá\Technics Prirodzené Farby
Veľkosť S, M, L, XL, XXL, XXXL
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Veľkosť Balenia 20cm x 40cm x 20cm (7.87in x 15.75in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 0.9kg (1.98lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kožušinový kabát + klobúk fáze kostýmy ženský kostým LED svietiace oblečenie bunda Bar tanečnej show umelú kožušinu kabát nočný klub Vianočné zobraziť

Kožušinový kabát + klobúk fáze kostýmy ženský kostým LED svietiace oblečenie bunda Bar tanečnej show umelú kožušinu kabát nočný klub Vianočné zobraziť

Súvisiace produkty

Porovnať