Vintage Indickej Dream Catcher Pierko Motýľ Plagáty Nordic Steny V Obývacej Izbe Umenie Fotografie Domova Plátne Obrazy Bez Rámu

Nový produkt

Skladom

€3.17

Pridať do obľúbených

Informácie O Produkte:

Vytlačí prísť predvolené v 200gsm Polyesterových vlákien plátno, ktoré je oveľa lepšie ako papier. Naše plátno tlačiť je voda odolať, odolnejšie, a má jemné textúry, ktoré papiera nemôže ponúknuť. Vzory sú pripravené pre rámovanie - rozmery spĺňajú normy veľkosť rámu! Môžete ľahko dať plátno tlačiť do akéhokoľvek rámu fotografie, rovnako ako papier, tlač. Balenie: príklad objednávky – vzory sú valcované spolu s ochranným biely papier a dať spolu do tuhého trubice, aby sa zabránilo akejkoľvek škody. Veľké Objednávky - Ploché Package – vzory sú zapečatené v plastovej bubline taška spolu, a tvrdé dosky sa bude klásť na hornej a spodnej časti tlačí na ich ochranu pred poškodením. Dodacia lehota: Pre USA, to trvá asi 2-5 týždňov; v Prípade francúzska, veľkej BRITÁNIE, Nemecka, Írska, Rakúska, Ruska, Belgicko, Island, Dánsko, Fínsko, Netherland, Luxembursko, Nórsko, Švajčiarsko, Švédsko, Portugalsko, Taliansko, Grécko, doprava trvá cca 14-35 dní, Austrália, Nový Zéland, Japonsko, to trvá asi 14-35 dní, Pre ostatné krajiny, to trvá asi 25-60 dní.

Predstavenie Spoločnosti:

Sme spoločnosť, ktorá navrhuje a vyrába naše vlastné výrobky, ako Plátno Umenie Plagátu Tlač, Rámovanie Plátno, Maľovanie, Prejdite Umenie, Magnetické Drevené Rámy, fotorámčekov, fľaše s vodou, atď.

Máme aj našu vlastnú značku, "Mierne Umenia", ktoré je zavedené v roku 2014, a naša spoločnosť sa zameriava na poskytovanie cenovo najdostupnejšie, kreatívne a personalizované produkty pre našich zákazníkov.

V menej ako 2 roky, ktoré sme publikovali 3 nové inovatívne produkty s patentové právo na trh, ktorý sa ukázal byť veľmi úspešný.

Okrem toho sme urobili viac ako 2000 rôznych pôvodných vzorov od roku 2014, čo v podstate znamená, že sme vytvoriť v priebehu 3 originálne vzory každý deň stretnúť sa viac a viac prispôsobené na globálnom trhu.

Sme originálne dizajnérske a výrobe našich výrobkov, čo znamená, že berieme dizajn, štýl, vkus a kvality výrobkov veľmi vážne. Veríme, že dbá na to, aby sme sa vždy mohli poskytnúť čo najlepšie a najviac flexibilné vlastných výrobkov a služieb pre našich zákazníkov.

Predávame naše výrobky po celom svete prostredníctvom mnohých rôznych on-line platformy, ako Sos, ebay, www.haix.sk, Amazon, Etsy, atď.

Medzi našich zákazníkov patria hmotnosť spotrebiteľov, dropshippers, wholesales a mnoho dizajn štúdiá a spoločnosti.

Preto sme schopní zabezpečiť mnoho rôznych obchodných režimov pre vás, ako dropshipping, wholesales, OEM, atď.

Ako mladý a pomerne malú spoločnosť, sme sa rýchlo rastie každý rok s našou vášňou pre dobrý dizajn a inovatívne produkty, a sme presvedčení, že tieto sú kľúče, takže naši zákazníci spokojní.

Štítky: umenie fotografie, wall art obrázok, steny v obývacej izbe umenie, Lacné umelecké obrazy, Vysoká Kvalita wall art obrázok, Čína steny v obývacej izbe umenie Dodávateľov.

Materiál Plátno
Podpora Base Plátno
Pôvodný Áno
Číslo Modelu Q0000976
Názov Značky Mierne Umenie
Tvar Obdĺžnik
Druh Tlačené
Štýl Moderné
Médium Nepremokavé Atrament
Kaligrafie a maliarstva typ 9 mm Plechu
Rám režim Bez rámu
Technics Sprej Na Maľovanie
Rám No
Predmety Zátišie
Veľkosť (Palce) 18x13 cm, Bez Rámu, 20x15 cm, Bez Rámu, formátu 25 x 20 cm, Bez Rámu, A4 30x21 cm, Bez Rámu, 40x30 cm, Bez Rámu, 50x40 cm, Bez Rámu, 70x50 cm, Bez Rámu, 80x60 cm, Bez Rámu, 100x70 cm, Bez Rámu
Formulár Tri-obrázok Zmes
Veľkosť Balenia 40cm x 30cm x 6cm (15.75in x 11.81in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vintage Indickej Dream Catcher Pierko Motýľ Plagáty Nordic Steny V Obývacej Izbe Umenie Fotografie Domova Plátne Obrazy Bez Rámu

Vintage Indickej Dream Catcher Pierko Motýľ Plagáty Nordic Steny V Obývacej Izbe Umenie Fotografie Domova Plátne Obrazy Bez Rámu

Súvisiace produkty

Porovnať