2017 nové Trávy farbené bielizeň výšivky / high-end vlastné vyšívané hodvábna tkanina bielizeň prírodných vlákien

Nový produkt

Skladom

€35.52

Pridať do obľúbených

Jarný vánok úsmev, ten v jinxiu. Veľmi jemná gurmán výšivky a bud odlišné poetické jar, fialová, modrá nastaviteľný spodný handričkou elegantné má temperament, zmysel, aby ste vyniknúť medzi mnohými šaty, smart výšivky budú charactizing jemný jarný deň opísal najmä v pohybe, stereo výšivky patch robí vtákov realisticky, ako keby vedľa druhej, aby sa lietať do neba, mimoriadne živý obraz.

Tento tkaniny dáva veľmi ťažké textúra pocit, atmosféru a low-key luxus.

List je veľmi dobré, nie tradičné bielizeň tkanina je drsný, hladký, prikryť a mäkkosť sú odporúčané.

Hodváb, prírodné vlákno je najviac magické, obsahuje 20 druhov aminokyselín, dlhodobé nosenie môže, aby sa pleť hladká a jemná.

Konope, prírodné vlákniny, najstarší, a zen. Keď spĺňa jemná hodvábna na bielizeň je prirodzené a jednoduché, plný šarmu, a čistý a svieži a bez vulgarity, stále s mäkkou hodváb hodvábny sklzu a ľanu svetlo hrubo bielizeň chudá, pohodlná, priedušná, veľkým zástancom prirodzenej lásky s prvkami.

Stojí za zmienku je, že ľanové tkaniny pomocou trávy farbenie proces, jemné, svetlé, veľmi dobrá, pohodlné pocit, vhodná na leto. Vhodné pre sukne, ako sú jemné Jazero Shuiguang pekne a Yan, hovor osoba je ťažké na to zabudnúť.

Tráva v farbenie proces, je tento rok najnovšie a najhorúcejšie hodváb potlač a farbenie výrobkov procesu. To prijíma Cenozoic rastliny reaktívne farbivá a čistý ručný aplikátor farba techniky, robí povrch tkaniny farby na výrobu halo efekt farbenia, farba je bohatá, veľmi hierarchické zmysel. Jednoduchý zmysel trávy, farbenie proces, v porovnaní s automatizované zariadenia, potrebujete veľmi komplikované a zručný čisto Ručne, potlač a farbenie, aby sa stal viac náročné, a tým cennejšie.

Tráva farbené urobiť poznámky, nerozumie textílie vlastnosti rodičia môžu konzultovať konkrétne:

1, tkanina má veľmi jemné farby nerovnomerné farbenie tkanina je charakteristické trávy;

2, rôznych skupín farbu bude relatívne veľké, doplnenie pozornosť, istú dávku tkaniny urobiť na kus oblečenia, odporúča sa líšiť v závislosti od výrobnej šarže kríž použitie;

3, vzorové obrázky pre štýl, odkaz, nie úplne holing, prosím, ovládanie textílie strieľať obrázky! Názov produktu hodváb bielizeň hlavnou zložkou Moruša hodváb / posteľná bielizeň / hodváb výšivky Šírka 140 cm (± 2) Newcomb 12 momme Hrúbka index Elastické index tenké Tenké stredne Čiastočnej hrúbky hrubé Č bomba Micro bomba elastické sily Super bomba Pokožky index Prikryť index Na podšívka Mikro bar v Blízkosti prívesok Microskeleton Ostrý Tuhý Priehľadný index Cez Micro objektív transparentné

Štítky: prírodné textílie, hodvábna tkanina bielizeň, Ľanové Tkaniny, Lacné prírodné textílie, Vysoká Kvalita hodvábna tkanina bielizeň, Čína bielizeň textílie Dodávateľov.

Technológia Farbenie
Štýl Čínsky vietor
Materiál Hodváb / posteľná bielizeň
Technics Pletené
farba 1, 2
Predaj Režime Rez voľné
Textúra materiálu Hodváb
Platné objektu Oblečenie
Vzor Vysadiť kvety
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky Meter
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 nové Trávy farbené bielizeň výšivky / high-end vlastné vyšívané hodvábna tkanina bielizeň prírodných vlákien

2017 nové Trávy farbené bielizeň výšivky / high-end vlastné vyšívané hodvábna tkanina bielizeň prírodných vlákien

Súvisiace produkty

Porovnať