[PR] pogo pin konektor Bold jar ihly vloženie dosky zváranie s chvost 4.5 prostredníctvom 8.5 Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€11.70

Pridať do obľúbených

O Číne Post Vzduchu Pozemok

Zvyčajne to trvá 35 do 60 dní dostanete tovar tým, že Čína Príspevok Vzduchu Zásielky. Takže ak sa rozhodnete pre túto prepravu spôsobom, buďte trpezliví a čakať.Ak vykonáte akýkoľvek spor, pretože dlhá dodacia lehota,nebudeme akceptovať .Zvážte, prosím, vážne o tom pred uskutočnením objednávky.Vďaka!!!

Naša spoločnosť:

Doprava politiky:

1. môžeme poslať položky, na celý svet .

2. Medzinárodná doprava môže trvať až 70 pracovných dní.

3. V prípade, že potrebujete viac krátky čas, prosím kontaktujte nás a zašleme prostredníctvom DHL/UPS/EMS, a všetky ostatné kuriér sa vám páči, ale budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky za dopravu.

4.Ak vaša objednávka suma je viac ako $ 180, dobrý zľavu pre vás .ALEBO my vám tovar poslať prostredníctvom DHL,Fedex EMS alebo doprava zdarma .

Návrat politiky:

Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, a z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete ho vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním späť na položku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť& exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátiť položku.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, Prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, kontaktujte nás prosím v prvom rade. My sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek problém.

položky.htms?xspm=a1z10.3.w4002-4130513393.46.LoOAYm&id=41464812776

Štítky: doska kuchyňa, zváranie ceruzka, Dosky krytu, Lacné kuchynské dosky, Vysoko Kvalitné zváranie ceruzka, Porcelánový tanier kryt Dodávateľov.

Číslo Modelu pogo pin konektor
Druh Splice
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 14cm x 14cm x 14cm (5.51in x 5.51in x 5.51in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

[PR] pogo pin konektor Bold jar ihly vloženie dosky zváranie s chvost 4.5 prostredníctvom 8.5 Doprava Zadarmo

[PR] pogo pin konektor Bold jar ihly vloženie dosky zváranie s chvost 4.5 prostredníctvom 8.5 Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať