Genkent 2 Páry Tvarovanie Zubné Mouthguard, Bielenie Zubov, Tácky, Bielenie Zubov Whitener Úst Stráže Starostlivosť O Ústnu Hygienu

Nový produkt

Skladom

€1.48

Pridať do obľúbených

Ponúka Úplne nové a vysokej kvality. Materiál:termoplastická kopolymér. Množstvo:2 ks. farba:jasná. Ideálne pre bielenie zubov. Ponoriť úst vaničky do viac ako 80C teplej vody na 5 sekúnd, vyberte zásobník, z horúcej vody a nechajte vychladnúť po dobu 10 sekúnd. Miesto tácky na zuby, aby vytvorili dojem. Výbava tvoril tácky, rezanie v gum-line. Použiť bieliaci gél v každej zásobník na bielenie vašich zubov. Veľkosť (app):6.3 m X 5 cm - 2.48 inch x 1.97 palec. Package Zahrnuté 4, Bielenie Zubov, Tácky, Takže postup je nasledovný 1. Cvičenie nosiť umelý chrup: nosenie zásobníka na hornej guma, sania metódou vyfukovaného vzduchu medzi zubných náhrad a ďasná, čo protézy môžu zabaliť celý povrch zuba riadok. (Dvakrát opakuje praxe, ktorý je dôležitý proces tvorby zásobník dolný zásobník rovnakým spôsobom v praxi) 2. Zmäkčenie zásobník: 80 °C vody do zeme plavidla, hĺbka vody a byť schopný zvládnuť odstránené po vnoreným zásobníkom a nechajte vo vode, vonku je vhodné, protézy ponorené vo vode, 5 až 7 sekúnd. (Protézy veľmi mäkká na chvíľu, takže ponorenie čas nie je príliš dlhá, mäkká zubná protéza vyrobené v ťažnosti, mierne sa začne deformovať potreby) 3. Aby náustok: náustok vyhotovené starostlivo a rýchlo dať na zub guma, sania právo pokračovať krok č. 1. Prst stlačené protézy zub lepenie povrch, takže je tenšia, zatiaľ čo top tesný jazyka a zubov, zubných náhrad vnútorného povrchu. (Rýchlejšie, dávajte pozor, nie je ťažké sústo. Náustok trochu horúco, ale to nespôsobí žiadnu škodu) výbava zásobník: vyberte zásobník prst stlačené po 10-15 sekúnd, opláchnite vodou. Odtlačok spolu zásobník z ďasien riadku (riadok medzi zuby a ďasná), s nožnicami strihať prebytočný materiál, a nakoniec odrezať rukoväť. (Rez nad líniu ďasien časť, môže to urobiť iba kontakt s zubný gél, vyhnúť sa stimuluje ďasná)

Doprava:

Doprava v Číne Post Air Mail alebo www.haix.sk Štandardná Doprava ,je zvyčajne potrebné o 15-60 pracovných dní (Brazília 90 dní) sa dospelo. Ak budete potrebovať položky, súrne, prosím, zvoľte spôsob dopravy EMS/DHL zadarmo a zaplatiť navyše, náklady na dopravu (dodacia lehota 5-7 pracovných dní). To je veľmi rýchly. Takže vitajte na mojej obchode nájsť položky, ktoré vám vyhovuje.

Spätná väzba:

* Ak sa niečo robiť nie ste spokojní, alebo naštvaný , prosím, kontaktujte nás diectly pred odchodom spätnú väzbu . budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

* Ak vám uspokojiť s položku,prosím zanechať Postive spätnú Väzbu(5 Hviezdičiek) pre nás . To je pre nás veľmi dôležité .

* Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín,Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-odoslať váš e-mail alebo sťažnosti na náš manažér.

Štítky: Ústna Hygiena, bielenie zubov, bielenie zubov zásobník, Lacné ústnej hygieny, Vysoká Kvalita na bielenie zubov, Čína, bielenie zubov, zásobník Dodávateľov.

Veľkosť Moderate
Číslo Modelu 5541QAN
Zložka Plastové
NET WT 20 g
Názov Značky Genkent
Položka Druh Bielenie Zubov
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Genkent 2 Páry Tvarovanie Zubné Mouthguard, Bielenie Zubov, Tácky, Bielenie Zubov Whitener Úst Stráže Starostlivosť O Ústnu Hygienu

Genkent 2 Páry Tvarovanie Zubné Mouthguard, Bielenie Zubov, Tácky, Bielenie Zubov Whitener Úst Stráže Starostlivosť O Ústnu Hygienu

Súvisiace produkty

Porovnať