Chrome Palivovej Nádrže Dvere & Kufra Tlačidlo Prepnúť na VW Passat B6 B7 CC 35D 959 903

Nový produkt

Skladom

€3.92

Pridať do obľúbených

Chrome Palivovej Nádrže Dvere & Kufra Tlačidlo Prepnúť na VW Passat B6 B7 CC 35D 959 903

Popis: Typ : Okno Prepínače Druh Materiálu: ABS plastov

Farba Meno: Black

Referenčné Číslo Dielu: 35D 959 903

Obutie:

Pre Volkswagen PASSAT 2006-2011

Pre Volkswagen PASSAT CC 2009-2012

Pre Volkswagen CC na roky 2012-2014

Pre Volkswagen JETTA 2011-2014 MK6

Pre Volkswagen EOS 2006-2014

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nie sme uarantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 12 - mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Zvuk: Zvuk, kvalita môže byť vzhľadom na rôzne spotrebiteľov. Tak dlho, ako je kvalita zvuku náhody so skutočným parametrom uvedeným na produkt sa bude považovať normálne.

Kapacita: je normálne, že zobrazené kapacita je približne 80% celkovej kapacity.

Záručná doba je stanovená prostredníctvom on-line objednávky záznamy a produktu, na štítku na zadnej strane prístroja (Pozor: Počas záručnej doby, uistite sa prosím, že štítok zostáva čitateľný, kompletný a nepoškodený). Náš obchod bude poskytovať záruky. Prosím, zaslať výrobok na uvedenú adresu na opravu.

Výrobok sa môže mierne líšiť od jednej zobrazené na fotografii z dôvodov, napríklad svetelný efekt, monitory, atď. Foto je len pre referenčné účely. V on-line nakupovanie, nevidíte položku osobne. Preto je dôležité, aby ste sa objasniť všetky otázky, pochybnosti alebo špeciálne potrebuje, aby ste objednávku. Ak zásielku príde, mali by ste odmietnuť podpísať na prijatie zásielky, ak zistíte akékoľvek známky poškodenia alebo že výrobok je lámaný alebo drvený, alebo sa zdá byť odlišný od popisy produktov, ako napríklad množstvo, farbu, tvar, doplnky, atď. Ako alternatívu vám môže tiež požiadať dodanie zamestnancov na výrobu certifikát za škody a informuje majiteľ obchodu ihneď. Kupujúcemu sa odporúča, ak chcete otvoriť zásielku prezrieť si tovar pred dodaním zamestnancov odchádza. Ak výrobok nie je poškodený alebo nie je v zhode k výrobku, opisy, si môže odmietnuť podpísať a vrátiť zásielku hneď.

Štítky: kufra, tlačidlo, kufra, prepínač, vw passat b6 prepínač, Lacné kufra tlačidlo, Vysoká Kvalita kufra, prepínač, Čína vw passat b6 prepínač Dodávateľov.

Položka Druh Prepínače
Volkswagen Model CC
Položka Hmotnosť 0.1kg
Položka Priemer 0inch
Položka Šírka 2cm
Názov Modelu 5K0 959 855 / 5ND 959 855
Názov Značky Moddod
Špeciálne Funkcie OEM nové
CC-Rok 2012,2014,2013
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Druh Materiálu ABS plastov
Položka Dĺžka 3.2cm
Pre Vozidla Značky/Modelu Volkswagen
Položka Výška 5cm
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Chrome Palivovej Nádrže Dvere & Kufra Tlačidlo Prepnúť na VW Passat B6 B7 CC 35D 959 903

Chrome Palivovej Nádrže Dvere & Kufra Tlačidlo Prepnúť na VW Passat B6 B7 CC 35D 959 903

Súvisiace produkty

Porovnať