Oudini Pôvodné Odomknutý Pracuje Pre Nokia Lumia 1020 Doske 32GB Test Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€40.72

Pridať do obľúbených

Vitajte na ShenZhen Sinkind Technology Co.,Ltd

Po prvé ,ja som veľmi vďačný za dôverujete našej spoločnosti andselecting našich výrobkov.

Pôvodné Odomknutý Pracuje Pre Nokia Lumia 1020 Doske 32GB 100% Test Doprava Zadarmo

O základnej doske Tejto doske je použitý,nie je nová. nie,opravy Tejto doske je originál,nie kópiu. Táto základná doska je plný pracovný,nie je poškodený.nie,opravy Výrobkov sú prísne súvisiace s test Tejto doske je pre lumia1020

POPIS

Prosím, neváhajte a kontaktujte sa so mnou, ak máte anyquestions. Odpovieme vám hneď, ako sme mohli.Naši zákazníci sú prioritou.To je naše pocty k tomu, aby ste spokojní s našimi položky a služby. Pleasenotify nás pred odoslaním akejkoľvek negatívnej spätnej väzby. Zaručujeme, že sme willdo v našich silách, aby sa váš nákup príjemným zážitkom.Ak ste satisfiedwith naše tovary a služby, dať 5 star pozitívnu spätnú väzbu na nás, ďakujeme, že youvery veľa.

PLATBY

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na DHgate.com napríklad kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

DOPRAVA

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

NÁVRAT POLITIKY

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná VÄZBA

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: základná doska odomknúť, odomknúť doska, 1020 doska, Lacné doske odomknúť, Vysoká Kvalita odomknúť doska, Čína 1020 doske Dodávateľov.

Názov Značky oudini
Kompatibilné Značky Nokia
Číslo Modelu Pre Lumi 1020
Veľkosť Balenia 18cm x 9cm x 5cm (7.09in x 3.54in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Oudini Pôvodné Odomknutý Pracuje Pre Nokia Lumia 1020 Doske 32GB Test Doprava Zadarmo

Oudini Pôvodné Odomknutý Pracuje Pre Nokia Lumia 1020 Doske 32GB Test Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať