Nicole B0266 Silikónové Fólie Pre Malé Veľkosti Dreva Formy Obdĺžnik Formy S Drevené Okno Vírivá Formy Bochník Mydlo Formy

Nový produkt

Skladom

€3.92

Pridať do obľúbených

Prosím, prečítajte si nasledujúce informácie starostlivo prečítajte si miesto vašej objednávky. Môžete zmiešané objednávky pre všetky výrobky voľne v našom obchode.

Prosím pozornosť formy veľkosť a skončil veľkosť. Položka Č.:B0266

Formy materiál: FDA Food Grade Silicone

Formy farba: Náhodný

Formy Veľkosť: O 8.2*19.2*6.3 cm Formy hmotnosť:-364 g Skončil Mydlo Veľkosť:— 7.4*18.6*6.0 cm Položka hmotnosť:— 820 g (môžu líšiť) 100% Ručne vyrábané. Trvanlivé Potraviny Silikónu Nicole Factory Outlet Flexibilný ešte ľahko udržiavať tvar v dlhodobom horizonte Opakovane,Výborná vody-dôkaz, Mraznička/umývateľné v Umývačke riadu. Pracovná teplota sa pohybuje od -40C na 200C bez akejkoľvek deformácie Ľahko sa čistí; Non-stick povrch.

Všestrannosť Formy :

1.Pre Strava: fondant tortu dekorácie,žuvačky,cukríky, čokoládu,želé puding,zmrzlina,koláče,cookie,sušienky a tak ďalej.

2.Pre Remeslá: živica remeslá,ílu polyméru,všetky druhy ornament na náhrdelník,prsteň ,odev/Náramok/Nohy Pás príslušenstvo Dekorácie, a tak ďalej.

3.Pre deti DIY.

4.Na výrobu mydla a tak ďalej.

Môžeme custom design podľa vašej požiadavky, ak potrebujete.

1. Umývanie pred prvým použitím. Prosím namočiť plesní v zriedenej čistiaca kvapalina pre 10-30 minút. Použite mäkkú špongiu alebo mäkkú handričku na čistenie. Nepoužívajte tvrdé predmety, aby sa zabránilo poškriabaniu a poškodeniu formy .

2. Suché ho vo vzduchu.

3. Plný rozpusteného mydla alebo čokolády do formy.

4. Čaká na chladenie (môžete ju dajte do chladničky na rýchle chladenie).

5. Zúčastniť sa na výrobok z formy.

6. Zvyčajne, formy práce teplota -40--230 stupňov celzia . Príliš vysoká teplota alebo nesprávne používanie spôsobov, ako sa k poškodeniu formy alebo skrátiť formy pomocou čase.

1. Budeme loď tovar v 3days po obdržaní vašej platby.Pre väčšie objednávky, prosím, kontaktujte nás, my vám naše najlepšie zľavy za jednotkovú cenu a prepravné zadarmo, ak môžeme.

2.Poštovné pre väčšinu krajín, Čína Príspevok. Zvyčajne to bude trvať 10-60 dní.

Pre niektoré špeciálne krajinách, bude to trvať viac. Takže prosím, láskavo sa pacient čakať.

3. Nie sme zodpovední za žiadne z vašich dovozných poplatkov a daní.

4. Ak váš celkovej objednávky suma je viac ako US$200 alebo 2 kg, budeme loď tovar tým, EMS alebo DHL, čo je viac, rýchlejšie a bezpečnejšie, len s nástupom 3-12days. Ale prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie ak vaša krajina môže byť doručená.

1. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom

2. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky.

3. Všetky naše položky sú kontrolované a zabalené v dobrom stave pred odoslaním. Dúfame, že každý náš zákazník môže mať šťastný nakupovanie v našom obchode.

4. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Ale prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie. Produkt by mal byť v dobrom stave a dobre zabalený. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

5. Vaša odozva je veľmi dôležité, prosím zanechať dobrú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi tovar a služby.

6. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo predložiť akýkoľvek spor na mieste. Garantujeme, že vám môžeme pomôcť vyriešiť problém.

Zibo Hanking Ekonomiky a Trading Co., Ltd bola založená v roku 1998. Teraz je to jedna z popredných spoločností v Číne pre silikónové formy výroby.

Zibo Hanking Ekonomiky a Trading Co., Sro má pätnásť rokov skúseností v oblasti Dizajnu, Výroby a Vývozu. Naše výrobky môžu byť široko používaný v mydlo robiť, sviečka robiť, koláč piecť, cake zdobenie, výroby čokolády, cukroviniek, puding robiť, sušienky robiť, zmrzlina, ľadové sochárstvo a iných druhov pečiva procesov.

Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Štítky: Liner, líniové rada, liner lock skladací nôž, Lacné fólie, Kvalitné fólie rady, Čína liner lock skladací nôž Dodávateľov.

Názov Značky GBhouse
farba náhodný
Druh Tortu Nástroje
Certifikácia FDA,LFGB,ES / EÚ,SGS
Funkcia Zásobené,Eco-Friendly
So Sexuálnym Podtextom No
MIN 1pc
Nemravný Obrázok No
Miesto Pôvodu Šantung Čína
Číslo Modelu B0266
Tortu Nástroje Typ Formy
Materiál Potravinársky Silikón
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 22cm x 10cm x 10cm (8.66in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.42kg (0.93lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nicole B0266 Silikónové Fólie Pre Malé Veľkosti Dreva Formy Obdĺžnik Formy S Drevené Okno Vírivá Formy Bochník Mydlo Formy

Nicole B0266 Silikónové Fólie Pre Malé Veľkosti Dreva Formy Obdĺžnik Formy S Drevené Okno Vírivá Formy Bochník Mydlo Formy

Súvisiace produkty

Porovnať