GD Značky Tepelná Vodivosť Vložiť Silikónové Mazivo GD007 Chladiča Zložené Cool High-End Šedá Čistá Hmotnosť 3 G 6.8 W/M-K BX3

Nový produkt

Skladom

€4.04

Pridať do obľúbených

GD007 teplovodivú pastu tepelná vodivosť je 6.8 W/M-K. vyššie testu štandard, lepšie a úžasné tepelne vodivé účinok sa zobrazí. Je ľahké náteru a hustota je mierne.

Vlastnosti produktu: sa Vzťahujú na DOSIAHNUTIE a RoHS požiadavky na ochranu životného prostredia. Vysoká tepelná vodivosť, účinná izolácia, vysoká teplotná odolnosť, nízky olej odchádza antikorózneho.

Pracovný princíp: Vyplniť medzeru medzi vykurovacie teleso a chladiace zariadenie; Zvýšiť kontakt oblasti, tak ako dosiahnuť najhlbšieho účinok tepelnej vodivosti.

Spôsob použitia: je normálne, javy, tam je malý silikónový olej plávajúce vyššie. Prosím stáleho miešania pred použitím dobre. Udržať byť namaľovaný povrch čistiť, a maľované priamo s nástrojmi (napríklad striekačka, škrabka, prst postieľka, atď.)

Teplé upozornenie: Uchovávajte deti preč od neho. V prípade požitia, alebo nechtiac prísť do očí, uší, nosa, úst. Kefa s čistou vodou alebo poslať do nemocnice, ak je potrebné.

Skladovanie: Normálnu teplotu zachovanie. Prosím, pokryje ju po použití, vyhnúť sa nečistoty ako je prach, ktorý bude mať vplyv tepelnej vodivosti.

Rozmazaniu Kroky 1. Prosím, vyčistite povrchy zdroja tepla (CPU) a rozptýliť teplo zariadenie (chladič) pomocou suchého tkaniva. 2. Pomocou škrabkou alebo iné nástroje na náteru tepelnej pasta na PROCESOR, a to nie je potrebné, aby náteru na chladič. 3. Termálne vložiť by mali byť rozmazané rovnomerne na celý CPU povrchu. Môže to ani príliš tenké, tlačené slová na to by mali byť pokryté. Ani príliš hrubé, hrúbka ako papier A4, bude lepšie. Prosím, pozrite si nasledujúce obrázky. Zásielky 1. Všetky objednávky bude dodaný prostredníctvom vzduchu, a poskytujeme bezplatné číslo zásielky. Sledovanie a zisťovanie svoje zásielky on-line na celý kurz, až kým nie je doručená. Užite si oveľa bezpečnejšie a rýchlejšie nákupné skúsenosti tu. 2. V troch pracovných dní, vaša objednávka parcely budú zaslané po overená platba. 3. Dodávané časový lístok: Naše Služby 1. Budeme odpovedať vaše správy v jeden pracovný deň. Ste vítaní, aby komunikovať s nami o nejaké otázky.

2. Mohli by sme poskytnúť neoznačené položky, ak máte požiadavky.

3. Mohli by sme ponúknuť OEM služby bez objednávky obmedzenie množstva. Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

4. Ak si objednáte vo veľkom, môžeme ponúknuť oveľa nižšiu cenu. O nás Foshan Vysokú Vodivosť Electronics Co., S.r.o. špecializuje sa na Výskum a Vývoj, výrobu a predaj tepelných vložiť, ponúka OEM služby na celom svete viac značiek. Sme nahromadili viac ako 15 rokov skúseností, venuje poskytnúť viac vhodná tepelná Vodivosť riešenia pre vás. Objednávky Darček

Štítky: silikónové mazivo, tepelná vodivosť, silikónové chladiča, Lacné silikónové mazivo, Vysoká Kvalita tepelne vodivé, Čína silikónové chladiča Dodávateľov.

Aplikácia Procesor
Chladič Materiál Žiadne
Špecifická Hmotnosť >2.5
Číslo Modelu GD007-BX3
Package Áno
Druh Vodivé Chladič Omietky
tepelná vodivosť >6.8 W/M-K
farba šedá
Prevádzka Temperture -50~120 Stupňov Celzia
Linky Žiadne
Rýchlosť Ventilátora Ovládanie Č ot. / MIN.
Ventilátor Veľkosť 0 palec
Názov Značky GD
balenie Striekačky S Plastový Box
Hluk Žiadne
Kompatibilné CPU VŠETKY
Čistá Hmotnosť 3 Gramov
Veľkosť Balenia 14cm x 9cm x 3cm (5.51in x 3.54in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

GD Značky Tepelná Vodivosť Vložiť Silikónové Mazivo GD007 Chladiča Zložené Cool High-End Šedá Čistá Hmotnosť 3 G 6.8 W/M-K BX3

GD Značky Tepelná Vodivosť Vložiť Silikónové Mazivo GD007 Chladiča Zložené Cool High-End Šedá Čistá Hmotnosť 3 G 6.8 W/M-K BX3

Súvisiace produkty

Porovnať