4pcs/set Bavlna Patchwork Textílie Tissu Deky Charm Pack Tecido Šitie Seriers Pre Dieťa Ručné DIY Ružová Zelená Handričkou M6

Nový produkt

Skladom

€3.62

Pridať do obľúbených

Materiál: 100% bavlna. pohodlné, priedušné, mäkké a šetrné k životnému prostrediu Tlač: ekologicky šetrné farbenie a tlač,nie je na škodu žiadne toxické Prevedeniach: 4pcs vzory kolekcie ako obraz zobrazený. Package: 4pcs / súbor Veľkosti: 1piece=40 cm*50 cm(rez strane,+-2cm chyba) Použitie: tenkú a husté, vhodné pre košele,oblečenie,posteľné prikrývky, zástery,prešívanie,patchwork,remeslá,scrapbooking,hračky,tašky, a pod.

Prosím, láskavo poznámka:

1, Každý dizajn 1pcs . NEMÔŽE vybrať dizajn. Tkanina je pre-strih, v prípade objednávky viac ako 1 veľa, to nie je trvalé.

2, Môže sa predáva na metre.

O Platby :

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Pozornosť Na Ruských Priateľov:

1. Vyplňte, prosím, v angličtine, Meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby;

2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny. Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!

3. Nie sme zodpovední za SVOJU CHYBU.

Vrátiť / Vrátenie :

1. Ak máte chybný tovar, ktorý chcete vrátiť, alebo zľavu. Prosím, kontaktujte nás do 3 dní po prijatí zásielky. Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s jeho originálne balenie a príslušenstvo. Zákazník je zodpovedný za poštovné a poplatky za vrátený tovar.

2. Vrátime peniaze na vami, keď sa dostaneme vrátený tovar. Alebo výmenu tovaru pre vás.

3. Niekedy Letecky miss niektoré poštovné, vrátime vám cenu a prepravné poplatky, ak sa nemôžete dostať svoj tovar.

4. Budeme jednať s vrátenie do 3 pracovných dní, keď sme získať informácie od vás.

Budeme s vami spolupracovať, aby, až kým nebudete spokojní. úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú Väzbu, z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom (Moje Správy) alebo (Požiadať Predávajúceho Otázky), Obchodný manažér, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém a uspokojiť vaše potreby.

Štítky: charm pack, prešívanie charm pack, Bavlnené Textílie Patchwork, Lacné kúzlo balenia, Vysoko Kvalitné prešívanie charm pack, Čína bavlna patchwork textílie Dodávateľov.

Množstvo 4pcs/set
Pletené Typ Osnova
Hmotnosť 100 g/m
farba Ako obrázok zobraziť
Veľkosť 40cm * 50cm
Predaj formát Veľkoobchodný alebo maloobchodný
Pôvod Zhejiang čína
Funkcia Priedušná & Tenké & Rýchle sušenie umývateľný
Semiš Textílie Typ NO
Druh 100% bavlnenej tkaniny
Použitie pre Patchwork, Batožiny, Obliečky, Dekorácie, Záclony, Vankúše, Obliečky
Štýl Kepra
Netkaných Technics NO
Typ Produktu Ostatné Textílie
šírka 40cm * 50cm
Materiál Keper 100% Bavlnenej Tkaniny
Vzor Tlačené
Technics Pletené
Veľkosť Balenia 12cm x 15cm x 2cm (4.72in x 5.91in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.108kg (0.24lb.)
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

4pcs/set Bavlna Patchwork Textílie Tissu Deky Charm Pack Tecido Šitie Seriers Pre Dieťa Ručné DIY Ružová Zelená Handričkou M6

4pcs/set Bavlna Patchwork Textílie Tissu Deky Charm Pack Tecido Šitie Seriers Pre Dieťa Ručné DIY Ružová Zelená Handričkou M6

Súvisiace produkty

Porovnať