Akryl Odznak Marilyn Monroe kostýmy BadgeAccessory pre Šatku Pin Up Elegantný lady Golier Punk XZ07

Nový produkt

Skladom

€0.72

Pridať do obľúbených

Na brošňa (pozrite nasledujúce hlásenie pred kúpiť.) Mini mix objednávky je 5 eur. Pokiaľ je vaša objednávka nižšia ako 5 eur. Prosím, zaplatiť viac, poplatok 2 eur za prepravné náklady. Ak celková cena je viac ako 150 dolárov ,pošleme zadarmo DHL/ARAMEX/TNT. Tipy: 1.keď sa dostanete brošne,budete musieť trhať náteru film na povrchu brošňa. 2.všetky brošne si pin kód na zadnej strane, ak nepotrebujete pin,prosím nechajte nám správu. 3.Ak budete potrebovať ďalšie štýly, prosím zanechať odkaz v poradí označenie. ako "199, 1pcs". Ale ak nemáte správu, budeme náhodne dodáva.

Odstráňte ochranu film,potom sa svieti akryl brošňa

POZNÁMKA: Keď dostanete balík, ak ste si našli produkt je poškodený, prosím kontaktujte nás ihneď. Môžu byť ponechané na každý odev prebytočnú niť, ktorá je normálna vec, stačí odrezať ho. Ak viac ako tri dni, neprijímame svoje vysvetlenie. Pretože nemôžeme určiť, že je poškodený spôsobené ľudí alebo doprava. O doručovanie 1. Príprava Čas: potrebujeme 1-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. 2. Dodacia lehota: ako budeme loď vašej objednávky, sa musíme pripraviť vaše produkty, robiť prísne kvality-kontrolné testy a starostlivo package položky. Čas potrebný na prípravu vaše položky, doprava je samostatné od doby dodania, ale nebojte sa, časom, nebude dlho. Ďakujeme za pochopenie! 3. Zaviazali sme sa k plnú náhradu, ak nechcete dostávať váš balíček do 60 dní odo dňa doručenia.(Poznámka: Brazília je 90 dní) O spätnú väzbu 1. Dúfame, že pre svoju pozitívnu spätnú väzbu! Ak môžete, dajte nám dlho, pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Sme radi, že môžeme získať vaše krásne kupujúceho zobraziť. A môžete získať aj na to, keď ste nám vaše film o zdieľaní našich položiek na SNS alebo facebook. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi výrobkami alebo službami, prosím neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: príslušenstvo pre šatky, Brošňa Príslušenstvo, marilyn monroe brošňa, Lacné príslušenstvo pre šatky, Vysoká Kvalita brošňa príslušenstvo, Čína marilyn monroe brošňa Dodávateľov.

Lode Z Čína
Materiál Plastové
Položka Druh Odznak
farba Zanechať odkaz
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Akryl Odznak Marilyn Monroe kostýmy BadgeAccessory pre Šatku Pin Up Elegantný lady Golier Punk XZ07

Akryl Odznak Marilyn Monroe kostýmy BadgeAccessory pre Šatku Pin Up Elegantný lady Golier Punk XZ07

Súvisiace produkty

Porovnať