Doprava zadarmo Zubné Rotačné Nástroje Leštiaca Kefa Matt Oceľový Drôt Štetec, Šedá Farba Zrna Extra hrubé 1.0 mm Priemer 5 ks/veľa boji

Nový produkt

Skladom

€28.84

Pridať do obľúbených

Popis

Model Č.: GH-554

Drôt Dia: 1.00 mm;

Farba: by differeny, ak si mysli, prosím, zanechajte nám správu

Piesok: Extra hrubé.

Matt drôt kefa s plastovou hub výrobu textúrou povrchu na kovové rýchlo a ľahko. Ich farebne odlíšené kolesá pre vytváranie rôznych účinky, podobné sandblasting bez odvážna neporiadok. A oceľových drôtov rôznych priemerov sú umiestnené na plastovej hub. Používa s a leštenie motorových vybavené s kužeľovou vretena. Všetky sú 4" priemer a sú dostupné v 5 rôznych textúr.

Fotografie:

Platby

1. Platbu kreditnou kartou, moneygram, western union alebo bankovým prevodom(TT) je k dispozícii na www.haix.sk. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky, pls, dajte nám vedieť, ako môžete zadať objednávku.

2. Plne platba musí byť vykonaná do 7 dní po uvedení vašej objednávky, inak bude objednávka neplatné alebo zruší systémom.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúceho informácie.

Package

1. Všetky produkty budú starostlivo balené a dodávané v elegantnej case alebo obal alebo iný balík.

Doprava

1. Objednávka bude odoslaná do 1-7 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.

2. Zadarmo doprava je zvyčajne v Číne post, a bude trvať 20 až 60 dní v závislosti od destinácie. Aj pls poznámka: balík by mal byť menej ako 2 kg, ak sa cez to, že kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady.

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

Upozornenie: DHL/UPS/Fedex Express zvyčajne trvá približne 3-5 pracovných dní do cieľa. A to\\ \ 's o 5-8 pracovných dní od EMS alebo TNT.

Návrat

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

3. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

4. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho poštou pri zasielaní späť.

Spätná väzba

1. Kupujúci\\ \ 's včasné potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše obchodné\\ \ 's development, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. It\ \ \'ll mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

1.Všetky stroj bude páčiť warranty2.K dispozícii, aby sa Logo ako Zákazníka.3.Vzorky ponuka je k dispozícii . PaymentWe prijať T/T,Western Union,,Alipal Doprava Policy1.Štandardná Služba je Čína Príspevok Registrované Air Mail(15-60 pracovných dní).

Štítky: Drôt Drôt, veľa veľa, Drôt farba, Lacné drôt drôt, Vysoká Kvalita veľa veľa, Čína drôt farba Dodávateľov.

Položka Druh Šperky, Nástroje A Zariadenia
Whatsapp 008618950366747
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 11cm x 8cm x 10cm (4.33in x 3.15in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Zubné Rotačné Nástroje Leštiaca Kefa Matt Oceľový Drôt Štetec, Šedá Farba Zrna Extra hrubé 1.0 mm Priemer 5 ks/veľa boji

Doprava zadarmo Zubné Rotačné Nástroje Leštiaca Kefa Matt Oceľový Drôt Štetec, Šedá Farba Zrna Extra hrubé 1.0 mm Priemer 5 ks/veľa boji

Súvisiace produkty

Porovnať