Ženy lete farbou Elastický pás Širokú nohu, Bambusu, konope Nohavice Voľné Bežné bielizeň bavlna Svetlo pohodlné Rovné nohavice

Nový produkt

Skladom

€12.87

Pridať do obľúbených

Ženy lete farbou Elastický pás Širokú nohu, Bambusu, konope Nohavice Voľné Bežné bielizeň bavlna Svetlo pohodlné Rovné nohavice

Textílie : bavlna + bielizeň

bielizeň funkcie:Priedušná,Pohodlné textílie,Ultra-ľahké,Bez statickej elektriny,Odolné voči teplu,mäkké textílie...... farba: Vzhľadom na účinky svetla streľba a rôzne faktory, exponáty, fyzickej existencie s obrazom trochu chyba, prosím pochopiť. budeme robiť najväčšie úsilie, aby sa zladiť farby produktu, chyba na minimum. O Veľkosti: Veľkosti je handmade, meranie údajov, pretože každý z nich je iný, ako to ukazuje v presence1-3 cm chyba, prosím pochopiť.

Farba : modrá, tmavo modrá, zelená

Veľkosť : jedna veľkosť

Toto je Ázijských veľkosti, Ak si nie ste istí, veľkosť,môžete povedať vašej výšky a hmotnosti.My vám povie, aký rozmer je pre vás to pravé. Veľkosť Dĺžka Pás Hip Nohu otvorenie Jedna veľkosť 98 60 - 90 116 70

Jednotka: cm (1 cm=0.39 palec; 1 palec=2.54 cm)

Buďte opatrní:

1. Pretože počítača / mobilného telefónu na obrazovke farieb môže byť rôzne, čím umožňuje farba je trochu iný.

2. Pretože meranie oblečenie, krajina je iná, takže v 2-8 cm. Chyba je normálne.

Môžete\\\\\\ \ 't let túto výhovorku požiadať o vrátenie platby. Ďakujeme za pochopenie.

O Platby:

Akceptujeme Alipay, Kreditné Karty, Západ Únie, TT, Bankový Prevod, QIWI Peňaženky, WebMoney , Boleto, Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Ak narazíte na problémy s platením, môže bode, Poradenstvo, služby personálu bude sledovať.

Kupujúci zaplatí tutoriál a dopĺňa takto: help.www.haix.sk/payment_method.html

O Zásielke:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy poplatok, ak existuje. Budeme loď z položiek do 10 pracovných dní od vás platbu. Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.Nemôžeme zaručiť, dátum dodania vo všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Krajina

Čas dodania(Čína Príspevok Air mail)

Pracovné Dni (Don\ \ \\\\\ \ 't Include)

North American /Západná Európa

10~30 dní

Východná Európa

10~35 dní

Austrália

10~30 dní

Stredná Ázia

15~45 dní

Južnej Ameriky

15~50 dní

Východnej Ázie

10~35 dní

Ostatné

20~60 dní

Naše Prepravné:

1. Väčšina našich objednávky sú bezplatné doručenie do Číny Post Air Mail. Ale niekedy pls nám umožňujú zmeniť na iné kuriérske služby podľa aktuálnej situácie. Ak chcete použiť EMS,DHL,UPS,Fedex,TNT, alebo iní budeme kontrolovať poštovného pre vás.

2. S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s oslobodené od dane, budeme deklarovať ako `GIFT` s nižšou hodnotou. Táto nižšia hodnota nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili. Všetky dovozné poplatok sú kupujúceho zodpovednosti.

Záruka:

Ponúkame špeciálne po-predajný servis: 7 dní vracia bez uvedenia dôvodu a do 15 dní bezplatnú výmenu. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete požiadať o vrátenie do 7 dní od vášho prevzatia výrobku alebo bezplatnú náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Veľkosť, alebo Fit Otázky:

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti asi 2 cm-8 cm v meraní.

Farba Nezhody:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý v nesprávnej farby, dobré komunikačné sú veľmi vítané.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. Negatívna spätná väzba bez komunikácie prvý, bude viesť k pozastaveniu po-predajný servis. My sa budeme snažiť poskytovať vám najlepšie služieb zákazníkom.

Kontaktujte nás

Naše úradné hodiny sú :

- 9:00 do 18:00 (GMT +8) v pondelok až piatok,

- 8:30 do 12:30 (GMT +8) sobota

A naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína)

Štítky: Rovné nohavice, voľné nohavice, širokú nohu, Lacné rovné nohavice, Vysoko Kvalitné voľné nohavice, Čína širokú nohu Dodávateľov.

Širokú Nohu Nohavice Rovné nohavice
Číslo Modelu ya-0043
Fit Typ Voľné
dĺžka Full Length
Materiál Bavlna,Umelý Hodváb
Veľkosť One Size
Textílie Typ Broadcloth
Pás Typu Mid
Štýl Príležitostné
Bambusu, konope Obliečky Bavlna
Pohlavie Ženy
pohodlné Priedušná
Nohavice Štýl Širokú Nohu Nohavice
Ľan Voľné
Dekorácie Žiadne
Predné Štýl Skladaný
Vzor Typ Pevné
Uzavretie Typ Elastický Pás
ženy nohavice Ženské Nohavice
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ženy lete farbou Elastický pás Širokú nohu, Bambusu, konope Nohavice Voľné Bežné bielizeň bavlna Svetlo pohodlné Rovné nohavice

Ženy lete farbou Elastický pás Širokú nohu, Bambusu, konope Nohavice Voľné Bežné bielizeň bavlna Svetlo pohodlné Rovné nohavice

Súvisiace produkty

Porovnať