TB-87H francúzsky/portugalčina/Spanish/English/taliansky Automatické Optických Spojov Stroj Optické Fusion Splicer

Nový produkt

Skladom

€964.33

Pridať do obľúbených

TB-87H francúzsky/portugalčina/Spanish/English/taliansky Automatické Optických Spojov Stroj Optické Fusion Splicer

Popis:

Fusion splicer sa používa na spájanie dvoch optických vlákien end-to-end pomocou tepla, spájať dve vlákna spolu takým spôsobom, aby svetlo prechádzajúce cez vlákna nie je rozptýlené alebo odráža späť spájať, a tak, že spájať a regiónu okolo nej sú takmer rovnako silné ako panna vlákniny sám.

Transbetter T-87H je viacúčelový optických spojov stroj, ktorý je rozhodný pre jednoduché holé vlákniny a gumy-izolovaných káblov.

Funkcie:

5 palcov vysoké Rozlíšenie, farebné LCD displej, obraz môže byť premenený podľa polohy Priemer spájať čas: 10 druhý Priemer trubice-tepelné čas: 30 sekúnd Lítiová batéria: 8AH a až 180 krát kontinuálneho spájať a tepla po úplnom nabití Súčasné X a Y názory s 300 krát zväčšenie špičkovej technológie pre spracovanie obrazu Nové vyvinuté technológie poskytujúce silný vietor a prachu odolnosť Pracovný režim: Auto & obsluhu a Full-Auto Portu USB na Ukladanie 6,000 skupiny najnovšie spájať výsledky. Nová technológia vlákien core zarovnanie, zvýšenú presnosť Nový 3-v-1 rezacie zariadenie pre kaučuk-izolované drôty, pigtail & holé vlákniny Gumy-izolované drôty rezacie zariadenie(tri v jednom: Guma-izolované drôty, optický patch kábel, holé fiber) Pohodlné a Praktické Fusion Splicer puzdro s kombináciou nástrojov

Špecifikácie :

Package:

PLATBY

1. Akceptujeme platby cez Viazaný, Western Union a T/T. najlepší spôsob, ako je priame platby on-line,môžete vybrať sami. Ak chcete použiť iné platobné podmienky, dajte nám prosím vedieť predtým, keď ste objednávku.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

ZÁSIELKY

1. Zašleme tovar do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená.

2. Môžeme poskytnúť medzinárodných prepravných služieb a dopĺňa takto:

Čína Príspevok Air Mail, HK Post Air Mail, EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex. Predvolený spôsob je tým, že Čína príspevok air mail a HK post air mail.

3. Kupujúci je zodpovedný za insurrance, problémy a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb, ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem toho, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo dovozu dane, tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady.

ZÁRUKA A ZÁRUK

1. Všetky výrobky sú kontrolované a testované pred zásielky. ak nie ste spokojní s tovarom, si môžete vymieňať položky do 7 dní a musíte nás kontaktovať do 24 hodín po prijatí položky.

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky, prosím, použite EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť

Spätná VÄZBA

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu, ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: stroj bender, stroj cofee, stroj prešívanie, Lacný stroj bender, Vysoko Kvalitný stroj cofee, Čína stroj prešívanie Dodávateľov.

Typický Čas Ohrevu 30 sekúnd
Ochrana Rukáv Dĺžka 20 mm,40 mm,60 mm
Priemerné Spájať Strata 0.02 dB(SM), 0.01 dB(MM), 0.04 dB(NZDS), 0.04 dB(EDF)
Typické Spojov Čas 10 sekúnd
Názov Značky TRENSBATTER
Splcing Režim Auto ,Manual
Platné vlákien SM, MM, NZ-DS, EDF ,Pigtail, Gumy-izolované drôty Série
Jazyk Francúzsky/Portugalčina/Spanish/English/Taliansky
Číslo Modelu TB-87H
Monitor 5 palcov vysoké rozlíšenie LCD displej
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 10.0kg (22.05lb.)
Veľkosť Balenia 53cm x 43cm x 33cm (20.87in x 16.93in x 12.99in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

TB-87H francúzsky/portugalčina/Spanish/English/taliansky Automatické Optických Spojov Stroj Optické Fusion Splicer

TB-87H francúzsky/portugalčina/Spanish/English/taliansky Automatické Optických Spojov Stroj Optické Fusion Splicer

Súvisiace produkty

Porovnať