AYUNSUE Župan Femme Vintage Čipky Šaty Žien 2018 Elegantné Bodycon Office Šaty s Dlhým Rukávom Večer Party Šaty Žena WYQ1108

Nový produkt

Skladom

€42.03

Pridať do obľúbených

Merania graf(Prosím, aby ±3" ako chyba sortiment pre ručné meranie) prosím, pozrite sa na detailné údaje o veľkosti. Ďakujeme!Toto je Ázijských veľkosť,nie sú jednoducho si to S/M/L. Jednotka:cm Veľkosť Ramenný Poprsie Pás Rukáv Dĺžka S 37 84 72 58 108 M 38 88 76 59 109 L 39 92 80 60 110 XL 40 96 84 61 111 Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie Prosím, aby malý farebný rozdiel vzhľadom na odlišné prostredia

Pls, kliknite sem pre viac nových položiek

Ak potrebujete kombinovanej dopravy Express (EMS,FedEx,DHL,Aramex). Nájdeme najnižšia cena pre vás.

Ak ste re-predávajúci musí drop shipping. Budeme sa snažiť poskytnúť čo najlepšie služby a zdieľať viac kvalitných módnych položky s vašimi coustomers. Nebudeme odhaliť akékoľvek našich informácií, len na vašom mene.

NA DRAHÉ KUPUJÚCEHO

Doprava

Tovar bude dodaný s 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

Prijímač Informácií

Ak potrebujete zmeniť dodaciu adresu,pls nechajte správu v 1-2 dni. Inak budeme loď vašej položky na základe vašej objednávky adresu, takže uistite sa, že je správne a kompl.

Dodacia Lehota

Normálne, budeme poskytovať zadarmo doručenie prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail. Je to lacnejšie,ale pomalšie. Budeme dodať tovar do 3 pracovných dní(okrem víkendov) po obdržaní vašej platby. Pozemok trvá 1-4 týždne dostať. Čas doručenia závisí od destinácie. Vzdialených krajín a prísne Colné(napr. Brazília) Bude to dlhšie ako 4 týždne, pls byť trpezlivý. Ak nemôžete čakať, že dlho,prosím, vyberte iné prepravné spôsoby,ako EMS,FedEx,DHL,UPS.

Pre všetky urgentné objednávky alebo kombinovať zásielky,prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť prepravu spôsobom Vyjadriť,my vám nájsť najlepšie riešenie ak chcete uložiť vaše náklady.

Povinnosť&Daň

Pls upozorňujeme, že kupujúci sú zodpovední za všetky clá a dovozné dane poplatok vo vašej krajine. Pomôžeme vám deklarovanie položiek ako darček s nízkou hodnotou.

Návrat&Exchange

Všetky naše položky budú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým našim zákazníkom. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní,môžete vrátiť vec na nás pod pôvodného stavu v lehote 7 dní od doručenia pre vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátiť položku,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť exchange pokyn. Vrátime vám po obdržaní vrátenej položky. Kupujúci zaplatí za prepravné náklady na vrátenie položky.

Spätná väzba

1.Pozitívna spätná Väzba(5 hviezdičiek) je pre nás veľmi dôležité.To by bolo veľmi vítané.

ak by ste nás nechať pozitívnu spätnú väzbu,ktorá bude veľkým povzbudením pre nás.

Ak máte akýkoľvek problém, o položkách,pls, neváhajte nás kontaktovať. budeme brať zodpovednosť odoslať, alebo náhradu za prípadné problémy,

2.Pls kontaktujte nás prostredníctvom Obchodného Manažéra alebo Písmená pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby slove problémy a prosím dôverujte nám.

Štítky: čipky šaty, kancelárske šaty, Čipky Šaty Ženy, Lacné čipky šaty, Kvalitné kancelárske šaty, Čína čipky šaty žien Dodávateľov.

Pohlavie Ženy
Názov Značky AYUNSUE
Sezóna Jeseň
Výstrih O-Krku
Rukáv Štýl Motýľ Rukáv
Silhouette Trúbka / Morská Víla
Type1 šaty pre ženy
Veľkosť S,M,L,XL
Dĺžka Šiat Podkolienok
Dekorácie Čipky
Vzor Typ Kvetinový
Materiál Lanon
Číslo Modelu Ženy's šaty
Štýl Módne,Elegantné
Type2 šaty jeseň
farba modrá
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pasu Ríša
Vhodné Ženy,Dámy,Ženy
Vzor Nepravidelné
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

AYUNSUE Župan Femme Vintage Čipky Šaty Žien 2018 Elegantné Bodycon Office Šaty s Dlhým Rukávom Večer Party Šaty Žena WYQ1108

AYUNSUE Župan Femme Vintage Čipky Šaty Žien 2018 Elegantné Bodycon Office Šaty s Dlhým Rukávom Večer Party Šaty Žena WYQ1108

Súvisiace produkty

Porovnať