Sexy Chrbta Pláži Svadba Dress2018 Špagety Popruhy Plášť Čipky Záhrada Svadobné Šaty

Nový produkt

Skladom

€98.90

Pridať do obľúbených

Vitajte na mojom obchode 1.Nechajte správu v nasledujúcich podmienok: ak chcete zákazku veľkosť a farbu; povedzte nám, presný dátum potrebujete šaty; mať iné nároky na šaty podrobnosti

2.Ak chcete farbu rovnaké ako na obrázku, prosím, tiež nechať správu povedať.

3.Cena nie je vrátane žiadne doplnky ako svadobný závoj, svadobné rukavice, opasok,klobúk, šperky.

4.Kupujúci si vyžaduje približne 7 až 15 dní po doručení objednávky sú spracovávané.Výrobný čas v našej továrni je 7 až 15 dní,Získať Vaše Šaty v 14-30 dní.Prosím predstihu pripravuje na zariadiť vopred!

5.Ak ste z BRAZÍLIE, prosím dajte nám svoj CPF v okne s hlásením pri platbe, bez nej nemôžeme Poslať vašu Zásielku . vďaka za vašu Spoluprácu

Podrobné obrázok

Farba Graf Tabuľka Veľkostí

Ako merať

Meranie Príručka

Perfektný padnúce šaty začína ideálne merania. Pred objednaním na mieru-šaty z DHgate.com, odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne. Tu vám ukážeme, merania, ktoré sú potrebné a ako správne si ich. Upozornenie: meranie sami doma, je to zložitejšie ako si myslíte! Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, mať vždy meraní podľa proffesional miestny krajčír.

Otázka: môžem vrátiť alebo zrušiť šaty, ak zmením názor?

Odpoveď: Aj štandardná veľkosť šaty sú vyrobené na objednávku pre jednotlivých zákazníkov. Vlastná povaha nášho šaty znamená, že náš zrušenie a Návrat Politiky je prísnejšie ako v iných predmetov, preto je dôležité, aby starostlivo.

Otázka: budem môcť zmeniť moje šaty, či som ho dostal a to nesedí ten pravý?

Odpoveď: Áno. Ak vaša veľkosť sa pohybuje, alebo chcete zmeniť šaty mierne, sme vždy nechať pár centimetrov v švy tak, že váš miestny krajčír, môžete ľahko vykonať zmeny v prípade potreby. Šaty majú vo všeobecnosti mieru 1 cm na oboch stranách švy. Kvet upresňujú, lištovanie alebo pásy/stuhy môže obmedziť schopnosť, aby šaty von.

Otázka: koľko daní alebo ciel by som zaplatiť?

Odpoveď: Sme predali naše položky na celom svete, a import daňová politika je veľmi rozdielne v rôznych krajinách. Daň sa bude na účte kupujúceho. Budeme deklarovať nízkou hodnotou USD30 ako vzorky šaty alebo nižšiu hodnotu pre príslušenstvo pomôcť kupujúceho, aby sa zabránilo vysoká daň,ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás prosím, ak máte miesto na objednávku.

Otázka: môžem, aby to šaty v rôznych štýl/látka/dĺžka?

A: mohli by Sme vlastné, aby to podľa vašich podrobné žiadosť, ak sa zmenili body sú realizovateľné. Tam budú určité zákazníka vyrobené poplatok založené na podrobných zákazku žiadosti.

Otázka: mohol By som zaplatiť dodatočné náklady, ak vlastné, aby šaty s mojím vlastným meraním?

Odpoveď: Všetky šaty sú šité po poradí, a to aj za štandardné veľkosti. A nebudeme účtovať príplatok zákazku poplatok, ak vaše merania nie sú plus rozsahu veľkosti.Ak vašu veľkosť alebo merania sú plus veľkosť, naša nákladov práce sa zvýši, ako aj prepravná hmotnosť, by sme účtovať USD30 plus veľkosť poplatok.

Otázka: Bude šaty vyzerá presne tak, ako je zobrazené na obrázkoch?

A: Prosím na vedomie, že naše položky sú hand-made, a nemôžu byť 100% presne ako položky v aplikácii fotografie. Rovnako ako ručne maľované obrázky, maľovanie rovnaký obraz dvakrát nemôže byť nikdy úplne rovnaké. Každým záznamom je pre vás robí položke, ktorá je o 90% ako položky v aplikácii fotografie, ktoré sme poskytli.Ak máte nejaké špecifické požiadavky, musíte nás informovať pred výroby, aby sa zabránilo prípadné zmeny poplatky.

Otázka: Ako môžem uistite sa, že som objednávanie správnu veľkosť?

Odpoveď: Pri objednaní šaty pre vaše špeciálne príležitosti online, máte právo na venujte pozornosť na získanie veľkosť pravé! Keďže sme medzinárodná spoločnosť, naše oblečenie môže spustiť väčšie alebo menšie ako štandardné veľkosti ste zvyknutí. Kontrola skutočné merania na naše veľkosť grafu a porovnaním vlastných meraní pred objednávkou je najlepší spôsob, ako sa vyhnúť veľkosť chyby.Ak ste objednávanie vlastné veľkosti šaty, je to obzvlášť dôležité, ak chcete získať váš merania úplne presne. Získanie odborne namerané je najspoľahlivejší spôsob, ako zabezpečiť konečný výrobok dosiahne vám šité na mieru. Uistite sa a pozrite sa na náš meranie sprievodca.Ak vaša veľkosť sa pohybuje, alebo chcete zmeniť šaty mierne, sme vždy nechať pár centimetrov v švy tak, že váš miestny krajčír, môžete ľahko vykonať zmeny v prípade potreby. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o objednávaní správnu veľkosť, neváhajte a kontaktujte nás.

Storno Podmienky:

Chápeme, že objednávanie šaty pre špeciálne príležitosti je významný podnik, a naše storno bola vytvorená s ohľadom na túto skutočnosť. Je však dôležité poznamenať, že naše šaty (vrátane krídla, a zábaly) sú vyrábané na objednávku, či ste si objednali štandardnej veľkosti alebo vlastné merania, a materiály, nemožno ho použiť raz proces tvorby začala. Dobrou správou je, že po uvedení vašej objednávky, stále je čas zmeniť svoj názor. Prosím, pozrite si naše zrušenia a vrátenia nižšie.

- Položka zrušenie žiadosti prijaté do 24 hodín, potvrdenie platby, bude mať nárok na plnú náhradu.

- Položka zrušenie žiadosti prijaté v priebehu 24 až 72 hodín po zaplatení potvrdenie bude mať nárok na čiastočné vrátenie peňazí, skladajúci sa z celej prepravné náklady a 50% z kúpnej ceny výrobku.

Štítky: Svadobné Šaty, pláž svadbu, svadobné šaty, Lacné svadobné šaty, Vysoko Kvalitné svadobné pláže, Čína šaty svadobné Dodávateľov.

US Veľkosť 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Skutočné Obrazy Áno
Dekorácie Čipky
Položka Druh Svadobné Šaty
Silhouette Pláže
Pre Tehotné Ženy No
Svadobné Šaty Textílie Čipky
Rukáv Štýl Špagety Popruhy
Vlak Súd Vlak
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Výstrih V-Neck
Vstavaný Podprsenka Áno
Vlak Dĺžka 50 cm
Pasu Prírodné
Číslo Modelu 1L6A0628
Späť Dizajn Backless
Názov Značky DYYMYH&MJPGHBT
Módny Prvok Backless
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 20cm (7.87in x 5.91in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sexy Chrbta Pláži Svadba Dress2018 Špagety Popruhy Plášť Čipky Záhrada Svadobné Šaty

Sexy Chrbta Pláži Svadba Dress2018 Špagety Popruhy Plášť Čipky Záhrada Svadobné Šaty

Súvisiace produkty

Porovnať