Vysoká Dieťa Dievčatá, Ženy Stehna Vysoko NAD KOLENÁ, Pančuchy Dlhé Bavlnené Pančuchy Dievčatá pančuchové Nohavice Prekladané Pančuchy Bavlnenej látky

Nový produkt

Skladom

€0.99

Pridať do obľúbených

Popis Výrobku:

Máte zadarmo-minded, nezávislá osoba. Myslíte si, zábavné, hlúpe, a sexy nie sú vzájomne výlučné, a chcete, aby vaše oblečenie tak, aby zodpovedali tejto.

Pre vás, pruhované pančuchy nie sú len niečo roztomilé, aby sa vaše nohy v teple v zime, sú módne vyhlásenie na svete, ktorý hovorí, "Hej, pozri sa na mňa a mojej úžasnej štýl!"

Vyrobené z mäkkého a pohodlné poly-bavlna zmesi, tieto ponožky sú ideálne príslušenstvo k kompliment scantily krátke sukne alebo pár šortky, alebo dokonca len pár ponožiek, aby vám pohodlné pod vaše ďalšie oblečenie. Ukončite šaškovanie okolo typické čierne alebo biele ponožky a skúsenosti dúha módy s pár farebné pruhované koleno-vysoká pančuchy.

Veľkosť: Dĺžka:67 cm > Šírka:8 cm

Balenie Obsahovať?1x Ponožky

TERMÍN A PODMIENKY

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Dodacia Lehota / Dodacia Lehota

Všetky položky bude dodávaný do 9 pracovný deň po platby prijaté.

Tovar bude dodaný z Číny . Dodacie lehoty sa môžu líšiť v dôsledku rôznych krajín, sviatky, zvyky problémy, logistické opatrenia, atď. Vaše pochopenie bude veľmi ocenil.

Zvyčajne to trvá 20-45 dní, Ak je rýchla, to dorazí do 25 dní, Ak pomaly, to budú doručené do 45 pracovných dní. To bude závisieť na pošte a colné Účinnosť v inej krajine. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Výmena/Exchange

Sme plne garantovať, že naše položky. Všetky položky sú v úplne novom stave, pokiaľ nie je uvedené inak, inde v popise.

Všetky výnosy - chybný alebo inak musia byť vopred povolené. Prosím, kontaktujte nás, dostanete číslo RMA a vrátenie adrese pred odoslaním položku späť.

Vo všetkých prípadoch, kupujúci zaplatiť poplatky za doručenie na vlastné náklady na vrátenie výrobkov na výmenu alebo vrátenie peňazí. Sme bude zodpovedný za poštovné náhrady.

Štítky: pančuchy dievčatá, Pančuchové Nohavice Dievčatá, dievčatá pančuchy, Lacné pančuchy dievčatá, Vysoko Kvalitné pančucháče dievčatá, Čína dievčatá pančuchy Dodávateľov.

Materiál Bavlna
Pohlavie Dievčatá
Číslo Modelu zobraziť podrobnosti
Položka Druh Tesné
Názov Značky Emmababy
Vzor Typ Prekladané
Veľkosť One Size
Oddelenie Meno Deti
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoká Dieťa Dievčatá, Ženy Stehna Vysoko NAD KOLENÁ, Pančuchy Dlhé Bavlnené Pančuchy Dievčatá pančuchové Nohavice Prekladané Pančuchy Bavlnenej látky

Vysoká Dieťa Dievčatá, Ženy Stehna Vysoko NAD KOLENÁ, Pančuchy Dlhé Bavlnené Pančuchy Dievčatá pančuchové Nohavice Prekladané Pančuchy Bavlnenej látky

Súvisiace produkty

Porovnať