S122T-30 12 v striedavé nerezové ponorné vody solárne čerpadlo/solar vrtu čerpadlo cena

Nový produkt

Skladom

€102.20

Pridať do obľúbených

Popis Dc solárne ponorné čerpadlo je priateľský k životnému prostrediu, zásobovanie vodou riešenie. dc solárne ponorné čerpadlo sú vybavené permanentnými magnetmi motora, ktoré umožňuje efektívne využívanie energie z prírody. Dc solárne ponorné čerpadlo ponúka ideálne zásobovanie vodou riešenie v odľahlých oblastiach, kde je vody nedostatok a napájanie je neexistujúce alebo nespoľahlivé.

Dc solárne ponorné čerpadlo prispôsobiť charakteristické počasie profil danej oblasti. Záložný zdroj systém dokáže uložiť extra energiu generuje a prevziať keď energia z prírody nie je k dispozícii.

Dc solárne ponorné čerpadlo je viac než len čerpadla –je to úplný inteligentný systém. Vďaka vstavanej elektroniky, dc solárne ponorné čerpadlo je kompatibilný s DC aj AC napájanie bez nutnosti externého prevodníka. Produkty Tok Zákazníkov Zobraziť Balenie Upozornenie 1.Nemiešajte kladnej(+) a zápornej(-) pripojenie.

2.Nepoužívajte dlhú dobu, kým nie je voda v čerpadle.

3.Čerpadlo ponorné, čo znamená, že musia byť plné ponorené vo vode.

4.Medený drôt potrebné.(6mm2 alebo 10mm2 medený drôt je potrebné, ak dĺžka kábla je viac ako 40m)

PS: A s pre čerpadlo kábel, máme dva rôzne druhy kábel farba, jedna je čierna farba a anonther je žltá farba. a kábla color je náhodne, keď sme sa dodať. Takže možno ste sa dostali čerpadlo s čierna farba kábla. alebo ste sa dostali čerpadlo s žltá farba kábla . Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Kontakt

Koľko Slnko je Potrebný?

Jeden spoločný zdroj zámeny s ohľadom na solárny pohon vodných čerpadiel, je otázka, koľko slnka, je potrebné, aby sa úspešne výkon čerpadla? To musí byť úplne jasno? Čo ak cloud bloky slnko? Odpoveď je... záleží. Slnečná energia sa mení v priebehu dňa a na nejakom mieste v deň (zvyčajne okolo 12pm), slnko dosiahne to je vrchol intenzity. Ak je to jasný deň (tj. žiadne mraky), to je bod, v ktorom solárne poháňané vodné čerpadlo dosiahne to je vrchol výstup. Ako deň postupuje a slnko dostane nižšie na oblohe, výkon solárny panel bude prirodzene znižovať, až kým tma na ktorom mieste výkonu bude zastaviť úplne. Rovnakým spôsobom, čokoľvek, čo prekáža slnko počas dňa, ako mraky, stromy a budovy, bude mať tiež vplyv na výstup panel. Napríklad, ak slnko je zablokovaný nejaké svetlo oblačnosť, je stále možné, v závislosti na čase dňa, pre dosiahnutie väčšej ako 50% solárneho zariadenia priame-slnečné výstup. V zmysle čerpadlo, to znamená, že by ste mohli ešte dosiahnuť primeranú prietok ako dlho mraky nedostanú príliš hrubé, alebo slnko nie je príliš nízka na oblohe.

Štítky: vodné čerpadlo z nehrdzavejúcej, solárne čerpadlo vrtov, Solárne Vodné Čerpadlo, Lacné vodné čerpadlo z nehrdzavejúcej, Vysoko Kvalitné solárne čerpadlo vrtov, Čína solárne vodné čerpadlo Dodávateľov.

Číslo Modelu S122T-30
Max Prietok 2000L/h
Priemer 76 mm
Dĺžka kábla 1m
dĺžka 42cm
Max hlavu 30 M
Štandardné alebo Neštandardné Neštandardné
Použitie Voda
Palivo slnečná energia/dc napájania
Napätie 12v dc
Tlak Nízky Tlak
Aplikácia Ponorné
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Teória Rotačné Čerpadlo
Moc 144w
Názov Značky kary
Zásuvky 32mm
Štruktúra Skrutka Čerpadla
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 52cm x 12cm x 12cm (20.47in x 4.72in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 4.2kg (9.26lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

S122T-30 12 v striedavé nerezové ponorné vody solárne čerpadlo/solar vrtu čerpadlo cena

S122T-30 12 v striedavé nerezové ponorné vody solárne čerpadlo/solar vrtu čerpadlo cena

Súvisiace produkty

Porovnať