Poslať 10 náustok Profesionálne Policajné Black Digitálny LCD Alkoholu v Dychu Analyzátor Detektor Breathalyzer Tester Test AT-818

Nový produkt

Skladom

€11.86

Pridať do obľúbených

Nový príchod obľúbený alkohol tester breathalyzer s vysokou presnosťou

Milý priateľ, to je všetko úplne nové položky s našimi patentové právo.

Tu sú špecifikácie:

Test rozsah: 0.000 na 1.990‰ BAC

0.000 na 0.199%BAC

0.000 na 0.995 mg/Brač

Senzor : vysoko-presné Polovodičové čidlo

Presnosť : ±0.01%BAC v 0.05%BAC

Napájanie : 3*1,5 V "AAA" veľkosť alkalické batérie

Patent Číslo: ZL200830154590.9

Hlavné Techniky:

Typ snímača: Plochý povrch, alkohol senzor

Pracovné Napätie: DC4.5V3× AAABatteries

Pracovný Prúd: ≤ 120mA

Pracovné Prostredie: Teplota: -10 oC do 50 oC

Relatívna Vlhkosť ≤ 95% Nie Dews

Alarmujúce Úroveň: 0.25 mg/L (0.05%BAC, 0.50 g/L; 0.50 BAC)

Čas reakcie: 5s

Pokračovať Čas: 20

Displej: 3 číslice LCD displej s svetlo modré podsvietenie

Batéria dĺžka života čas: 200Times

Položka Zahŕňa:

1 x Alkohol tester s 5 mouthpieces

1 x Anti-Prachové vrecko

1 x užívateľská príručka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po #.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt (y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie

8. Dodacia Lehota:

1. 12 mesiacov Výrobcu `s obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a / alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY .

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Shenzhen Hualixin Technology Limited integruje návrhu, výroby a predaja, ako jeden, s partnerskými firmami v Japonsku. Naša spoločnosť sa hlavne zaoberá výrobou všeobecného tovar, elektronika, reproduktory, mini reproduktor, konektor pre slúchadlá, pasívne &aktívne reproduktory,2.1 reproduktory, 5.1 domáce kino, elektronické príslušenstvo a pod.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

O nás:

Certifikát:

1. Akceptujeme Alipay.

2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3. Ak nemôžete platby okamžite po aukcia, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby. Priateľské poradiť platiť čoskoro, tak, že môžeme usporiadať zásielky, akonáhle je to možné.

1. Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, prosím, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

2. Dostať výrobok do 7 dní, budeme radi, výmenu, alebo vrátenie peňazí na vás, ako dlho, ako všetky originálne balenie a príslušenstvo sú v pôvodnom stave.

3. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť.

4. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

1. Ak by ste chceli na vrátenie výrobku(ov) za opravu / výmenu / vrátenie peňazí, prosím, láskavo kontaktujte náš zákaznícky servis.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

3. Ak vracia za kvalitu výrobkov problémy, vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: lcd monitor s hdmi vstup, LCD montáž, lcd terminálu, Lacné lcd monitor s hdmi vstup, Vysoko Kvalitný lcd displej, montáž, Čína lcd terminálu Dodávateľov.

Názov Značky greenwon
Číslo Modelu ABT-0005-818-BIELA
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 23cm x 19cm x 18cm (9.06in x 7.48in x 7.09in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Poslať 10 náustok Profesionálne Policajné Black Digitálny LCD Alkoholu v Dychu Analyzátor Detektor Breathalyzer Tester Test AT-818

Poslať 10 náustok Profesionálne Policajné Black Digitálny LCD Alkoholu v Dychu Analyzátor Detektor Breathalyzer Tester Test AT-818

Súvisiace produkty

Porovnať