V Tvare srdca Vajcia Silikónové Mydlo Formy Sviečka Plesne Carft Formy DIY AN009

Nový produkt

Skladom

€9.65

Pridať do obľúbených

Popis: Položka Č.: AN009 Materiál: vysoko kvalitné silikónové Formy farba: náhodne kontroly Kvality: SGS.FDA Formy Hmotnosť (g): približne 308 Formy špecifikácia (cm): o 14.5*11*4 Hotové špecifikácia (cm): o vajcia 7*5*3 , okrúhle 5.5*5.5*3 , v tvare srdca 6.5*5*3.2 C haracteristics: Vysoká odolnosť a flexibilitu. To bude držať tvar rokov. Opakovane použiteľné, non-stick. Jednoduché použitie a čistenie. Hodnotenie teplota: -50°c do +25 0°c Skôr, než si kúpiť výrobky z nášho obchodu, pozrite si prosím VEĽKOSŤ opatrne, díky moc .

Teplé Riadka Podľa ruských loc al Post office oznámenie,všetky balík na ruskej potrebné zadať meno adresáta(Príjemcu musí vyplniť meno a priezvisko ).Inak to budú vrátené! Poštovné Máme loď položky do 1-3 pracovných dní po obdržaní vašej skutočnej úhrady. Uistite sa, že váš poskytujeme adresa je správne tak, že položka bude v dosiahnutí cieľa včas. Neváhajte sa na nás obrátiť i f chcete adresu, aby sa zmenil dodacia lehota: 15-60 pracovných dní, Ak vašej objednávky je naliehavosti, prosím, zvoľte kuriérskou spoločnosťou EMS, Fedex, UPS, DHL, alebo , čo je veľmi rýchle a bezpečné trvá len o 4-8 dni, aby sa dospelo. Vrátenie P olicy Všetky položky v našom obchode sú označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

Sme 100% Záruka spokojnosti všetkých našich zákazníkov, či tam je nejaký otázky, keď dostanete balík, p le mars neváhajte a obráťte sa so náš služby zákazníkom 7 dní od prijatia tovaru. Krmivo späť Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť,preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky,prosím, zanechajte nám aktívna spätná väzba a 5 hviezd. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby ,neváhajte a kontaktujte nás . My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Užite si nakupovanie a majú krásny čas v našom obchode.Ďakujeme!

Štítky: silikónové formy na mydlo, mydlo plesní, molde urob si sám, Lacné silikónové formy na mydlo, Vysoko Kvalitné mydlo plesní, Čína molde diy Dodávateľov.

Miesto Pôvodu Shenzhen Čína (Pevninská Časť))
Vydržať teplotách nad 250 stupňov
Typ Zariadenia Tortu Nástroje
Použitie potravinársky Silikón Mydlo formy & Sviečka Plesní
Dodacia lehota 3 dni po úhrade
Tortu Nástroje Typ Formy
Funkcia Eco-Priateľský
Materiál Jedlo-Silikónu
Druh Tortu Nástroje
Číslo Modelu AN009
farba Náhodne
pan cake čokoládová torta candy živice sviečka plesní
Certifikácia SGS (REACH), FDA,LFGB
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.36kg (0.79lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 16cm x 5cm (6.30in x 6.30in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

V Tvare srdca Vajcia Silikónové Mydlo Formy Sviečka Plesne Carft Formy DIY AN009

V Tvare srdca Vajcia Silikónové Mydlo Formy Sviečka Plesne Carft Formy DIY AN009

Súvisiace produkty

Porovnať