SpeTool 1Pcs Black Ihly Tvar Keramické Bit Nechtov Vŕtačka Pre Elektrické Nechty Súbor Starostlivosť o Nohy Mozoľov Leštenie, Brúsenie Otočené Burr

Nový produkt

Skladom

€6.37

Pridať do obľúbených

1Pcs Black Ihly Tvar Keramické Bit Nechtov Vŕtačka Pre Elektrické Nechty Súbor Starostlivosť o Nohy Mozoľov Leštenie, Brúsenie Otočené Burr Zuby Care28

Detail produktu: >> Model: NB028 > > > Veľkosť: Stredná >> Priemer Hlavice: Φ1.6 mm >> Vedúci Length: 7mm >> Priemer Drieku: 2.35 mm (3/32-palcový) >> Ramienka Dĺžka: 26 mm > > > > Celková Dĺžka: 51mm >> Matetial: Zirkóny Keramické + Plast Produkt Výhody: >> Vyššiu Tvrdosť Vysokej kvality dovážaných špeciálneho keramického materiálu, vyššiu tvrdosť ako kov, zvýšenie životnosti vrtáka. Medzitým sa má lepšie poľský výkon než kovové vŕtať. >> Vynikajúci Odvod Tepla Vyššia účinnosť odvod tepla ako kov, ktorý zvyšuje životnosť ďalej. >> Ľahko Čistiť a Dezinfikovať Umyť vrtáka prostredníctvom čistej vody priamo, ako môžete jednoducho dezinfikovať bit prostredníctvom liekov, alkoholu. Je to tak pohodlné, efektívne a šetrí čas pre vaše manikúra. >> Veľký Antibakteriálne Funkcie Vo výrobnom procese, pridáme anorganických antibakteriálne agent, tak, že povrch z keramického má antibakteriálny účinok. Môže sa vytrvalo bránili a zabiť baktérie a iné mikroorganizmy. >> Odolnosť kyseliny, alkalické kovy Keramické je vyrobený z kremičitého, ktoré je stabilné chemické vlastnosti. Takže naše vrtáka môže odolať kyseliny, alkalické kovy a iné žieravé materiálu. >> Najlepšie Univerzálnosť 2.35 mm (3/32-palcový) priemer drieku, náš bitov vhodný pre väčšinu elektrických manikúra stroj na trhu. Ako používať? Po strihanie nechtov ako spokojný dĺžka, môžete použiť nechty trochu poľských a pretvoriť vaše nechty. Oznámenie, poľský oboch stranách nechtu prvé, ako sa nahor a okraja. Prosím, poľský oboch strán opatrne a jemne, poľských a hrany zaoblené. Upozornenie! >> Pozrite nechtov bitov pred použitím, ak je to pokazené, nepoužívať. >> Vždy noste-ochranné bezpečnostné okuliare, aby sa zabránilo drvina bolieť oči. >> Pre profesionálne použitie. >> Ak bitov rozbaľovacej, skontrolujte, či je to zlomené, alebo nie. ak je to rozbité, pre bezpečnosť, nepoužívajte. >> Uchovávajte mimo dosahu detí. >> Dezinfikovať nechtov bitov po použití. O nás SpeTool Co., S.r.o. je profesionálny výrobca zaoberajúca sa výrobou nechtov vrtáka, nail art nástroje a iné kozmetické nástroje. Nachádzame sa v Hangču, Zhejiang, Čína, ktoré je druhé najväčšie mesto Yangtze River Delta, Číny najviac energické a potenciálu regiónu s najsilnejšou ekonomikou. Naša spoločnosť dováža rozšírené zariadení a strojov, a naše moderné riadenie workshop pokrýva viac ako 1000 štvorcových metrov. Naše základné hodnoty koncept je "Sila z poctivosť, Múdrosť srdca, Dosiahnuť zákazníkov, Vytvoriť budúcnosti". Sme vždy venovaný prísna kontrola kvality a premýšľavý služieb zákazníkom. Kontaktovať nás a dúfam, že sa môžeme mať lojálnej spolupráce.

Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nie sme uarantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Platby:

Pred objednávkou, prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavky položky. Vyplňte, prosím, platby do 3 dní.

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

Vracia:

Môžete mať žiadny dôvod na návrat do 15 dní po potvrdení prijatia. Ale budete mať účtovať všetky náklady vrátiť.

Ak nie ste spokojný s nákupom, kontaktujte nás prosím s Trademanager alebo e-mailom a poskytnúť čo najviac detailov, ako je to možné o problém, ktorý máte. Budeme sa snažiť nájsť najlepší spôsob, ako vyriešiť vaše problémy.

Ohlasy:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: klinec vŕtačka, trochu vŕtať nechtov, keramické bit, Lacné nechty vŕtačka, Vysoko Kvalitnú bitovú nechtov vŕtačka, Čína keramické bit Dodávateľov.

Názov Keramické Nechtov Bitov
Číslo Modelu NB028
Usage2 Starostlivosť O Nohy, Pedikúra, Elektrické Manikúra Vŕtačka
Usage3 Bielenie Zubov, Zubné Laboratórium, Zubár Vŕtačka
Bitov Tvar Kolo Bitov
Veľkosť Medium
Priemer Drieku 3/32" (2.35 mm)
usage5 Kutikulu Čisté, Čisté Mozoľov
Položka Druh Elektrické Manikúra Drill & Príslušenstvo
usage1 Klinec, Vŕtačku, Manikúra, leštenie Nechtov, Nechty Súbor, Nail Art Salon
Názov Značky SpeTool
farba Čierna
Typ Sviečky Univerzálny
Materiál zirconia keramické
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SpeTool 1Pcs Black Ihly Tvar Keramické Bit Nechtov Vŕtačka Pre Elektrické Nechty Súbor Starostlivosť o Nohy Mozoľov Leštenie, Brúsenie Otočené Burr

SpeTool 1Pcs Black Ihly Tvar Keramické Bit Nechtov Vŕtačka Pre Elektrické Nechty Súbor Starostlivosť o Nohy Mozoľov Leštenie, Brúsenie Otočené Burr

Súvisiace produkty

Porovnať