Gelfavor 7ml Nahé Červené Víno Šedá Bule Štyri Farebné Série Nechty 68 Farby Č. 2501-2918 UV LED Soak Off Gél Lak

Nový produkt

Skladom

€0.87

Pridať do obľúbených

GELFAVOR Soak Off UV Nechty Gel Polish 7ml/0.25 oz sľubujeme, že naše gel polish je jedným z najlepších kvality na www.haix.sk. -Kvalita je v našich 1. priorita. -Ľahká vôňa (iba vrchný náter a nadácie majú mierny zápach), sme sa vzťahujú len organické textúru chrániť vaše zdravie. -Farba bude mať lesk až 30 dní. -To Nechty Gel majú na suché pod UV lampou. -Hot predaj " voliteľné farby, vhodné pre všetky príležitosti. Krok č. 1. Čisté Nechty, potom výbava nechtov povrchu, ako je normálne, manikúra procesu. Krok 2. Plne rošádu jeden krok gél, to môže urobiť poľské farby vyvážené. (Dôležité) Krok 3. Použiť Základný náter prvý, čo môžete urobiť poľský trvajúce dlhšie, liek s UV lampa alebo LED lampy. (Je To Potrebné) Krok Č. 4. Uplatňovať poľský priamo, liek s UV lampy na 2-3 minúty alebo liek s LED lampa pre 60 druhého; keď suché, použite 2. vrstva a liek s UV lampa alebo LED lampy znovu. Krok 5. Kabát s odnímateľný vrchný náter, ktorý môže robiť farba viac svieti, potom liečiť UV lampa alebo LED lampy. Krok 6. Odstrániť biednymi povrch s bavlnou namáčať vo vode s čistiacim prípravkom. Ak Chcete Odstrániť: Krok Č. 1. Soak off klince do acrylic remover asi 5 minút, Krok 2. Rip dole celý kus nechtov smalt jemne na každý necht. Jemné Pripomenutie: 1. Vyhnúť sa všetky kontakte s pokožkou. Ak začervenanie alebo iné známky nežiaduce účinky vyskytnú, okamžite prerušte používanie. 2. Udržiavajte nepriedušne uzavreté. Uchovávajte mimo slnečného žiarenia. Uchovávajte mimo dosahu detí. Upozornenie: 1.Tento OBJEM 7ml. Pretože MAXIMÁLNA kapacita fľaše je viac ako 7ml, nechtov gél nebude úplne naplnené fľaše! 2.Keďže niektoré farby sú veľmi ľahké, prosím, naneste na nechty, gélové nechty, potom môžete vidieť správne farby rovnaký ako opis. 3.O Mačku, očí, nechtov gél, prosím, naneste na nechty, gélové nechty, použite magnet stick, potom môžete vidieť správne farby rovnaký ako opis. 4.Prosím nemajú v porovnaní s inými predmetmi.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE.( S výnimkou niektorých krajín a APO/francúzskej polynézie) 2) Oders spracované včasné po zaplatení overenie. 3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaše oder adresa MUSÍ MACTH dodaciu adresu. 4)obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytovaná nesie a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin sezóny. 6) Ak ste nedostali vašu shippment do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám, akonáhle je možné s odpovedať. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme si vybrať loď vašej položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE EXCETIONS! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom pakaging a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ doprava pripínanie číslo, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše telefónne číslo. 3) vrátime vám PLNÚ VYHRÁVAŤ VEĽKÉ SUMY, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a pakaging so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké standars excelentnosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste cntact nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli byť uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich.

Štítky: Lak Na Nechty, lak na nechty lak, na nechty, laky na nechty, Lacné nechty, Vysoko Kvalitný lak na nechty lak, Čína na nechty, laky na nechty Dodávateľov.

Množstvo 1PCS
Accessorial zariadenia UV/LED Vlasov
Položka Druh Lak Na Nechty
Číslo Modelu GA2501-2918
Zložka Živica
Soak Off Odstrániť s Acetón
farba 62 farby
Druh soak off gel polish
Trvajúce Obdobie 3 Týždne alebo Vyššie
Názov Značky Gelfavor
Certifikát SGS/ MSDS
NET WT 7ml
Výhodou Lakovanie Gel
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Gelfavor 7ml Nahé Červené Víno Šedá Bule Štyri Farebné Série Nechty 68 Farby Č. 2501-2918 UV LED Soak Off Gél Lak

Gelfavor 7ml Nahé Červené Víno Šedá Bule Štyri Farebné Série Nechty 68 Farby Č. 2501-2918 UV LED Soak Off Gél Lak

Súvisiace produkty

Porovnať